Aktualności

Damesjeans met gaatjes

In de meeste dameskledingkasten vinden we damesjeans met gaten. Dit type broek is erg populair geworden in de dagelijkse styling. Vandaag adviseren we je welke modellen Kies en wat zijn de huidige trends in verband met spijkerbroeken.

Waarom zijn damesjeans met gaten in de mode?

Denim broek versierd met gaten krijgen een opstandig karakter en zorgen ervoor dat de styling een „klauw” heeft. Ze passen perfect bij rockstyling, maar werken ook in andere sets. Je kunt ze naast elegant in bijna elke stijl dragen. Broeken zijn geschikt voor alledaagse sets voor verschillende gelegenheden. Het is de moeite waard om ze op koffie te zetten met een vriend, wandelen, daten, feesten of familiebijeenkomsten. Doen damesjeans met gaatjes zijn de nieuwe trend? Nee, dergelijke broekmodellen werden in de jaren zestig gedragen. Aanvankelijk had een broek met gaten een rechte snit of taps toelopend (buizen) en droeg ze voornamelijk door de jeugd, tegenwoordig zijn dergelijke versierde modellen verkrijgbaar in verschillende snitten en zetten ze mensen van verschillende leeftijden op. Interessant is dat deze trend zowel in dames- als herenmode in de mode is. Naast het gat heeft de broek meestal ook wrijvend en soms zelfs rafelen (zowel aan gaten als aan het einde van de benen).

Bijpassende snit

Op welke broek moet je wedden? Het liefst voor een figuur die bij ons silhouet past. Erg populair zijn buisbroeken, waarin de meeste vrouwen er geweldig uitzien. Versmalde modellen benadrukken perfect de benen en slank het silhouet visueel. Altijd een goede keuze zijn eenvoudige modellen van normale snit. Sinds enkele jaren zijn ze erg populair jeans mom jeans en boyfriendy. Hoe zien ze eruit? Jeans voor dames worden verbreed ter hoogte van de heupen, maar aan de onderkant versmald, langs de lengte van de benen. Op zijn beurt vriendje mają luźny, a wręcz obszerny krój. Wyglądają trochę jakby były za duże, pożyczone od chłopaka (skąd sama nazwa modelu boyfriendy). Model ten ma obniżony krok. Spodnie mogą mieć klasyczny, niski (biodrówki) albo wysoki stan. W tym sezonie warto postawić na damskie spodnie bojówki z dużymi kieszeniami. Jeśli chodzi o długość – spodnie mogą być długie albo długości 7/8. Lekko skrócony krój pasuje przede wszystkim wysokim kobietom. Do łask znowu wracają spodnie ogrodniczki.

Damskie jeansy z dziurami – hurtownia Factoryprice.eu

Andere decoraties

Het is vermeldenswaard dat de gaten in jeans alleen ter hoogte van de knieën kunnen zijn of op de hele kleding kunnen zitten. Ze kunnen gepaard gaan met licht wrijvend of zelfs rafelend materiaal. Damesjeans met gaatjes Ze kunnen ook andere decoraties hebben. Wat? Metalen ornamenten zijn populair. Als het gaat om damesbroeken, allereerst steentjes, pailletten, glitterinzetstukken, appliques van kralen of glinsterende kralen. Decoraties van dit type trekken de aandacht en voegen een uniek karakter toe aan de kleding. Kleurrijke patch, borduurwerk en inscripties op kleding zijn ook in de mode. Andere decoraties kunnen decoratieve knopen, strikken of sloten zijn. Denim broek Ze kunnen ook worden onderscheiden door het materiaal zelf te versieren. Allereerst zijn gemarmerde stoffen, gebleekte materialen of ombre-broeken, dat wil zeggen met schaduw, populair. Veel modellen hebben ook inzetstukken van andere materialen – mesh, kant of andere soorten jeans. De poten zelf kunnen ook worden gedecoreerd — gekarteld of speciaal op maat gemaakt.

Niet alleen blauwe tinten

Jeans We worden klassiek geassocieerd met verschillende tinten blauw – door blauw, modry tot donkere granaatappel. Het is echter de moeite waard om jeans voor dames kan elke kleur hebben. Naast blauwe modellen zijn broeken in gedempte tinten ook populair – zwart, wit, grijs of beige. Zwarte broeken zijn extreem veelzijdig en geschikt voor alle sets. Witte en grijze modellen raden vooral aan voor warme seizoenen zoals de lente of de herfst. Voor een langer moment is het de moeite waard om te focussen op beige jeans broek. Ze worden door steeds meer mensen gedragen, styling met rijmkleding in de hoofdrol verrukt vrouwen over de hele wereld. Meer en meer mensen noemen dat binnenkort broek in de kleur nude zal een permanent onderdeel zijn van de garderobe van de vrouw. Het aantal mensen dat geïnteresseerd is in gedempte tinten zoals bordeaux, bordeaux, kaki of olijf groeit elk jaar. Voor warme seizoenen raden we pasteltinten jeans aan – lila, lichtroze of abrikoos.

Damesjeans met gaten groothandel

Online kleding groothandel Factoryrprice.eu heeft veel producten te koop, je kunt er onder andere kopen. damesjeans met gaten groothandel. Dankzij onze producten kunnen klanten een complete styling voltooien voor verschillende gelegenheden. Groothandel met dameskleding is een geweldige plek om de winkel te subsidiëren. We zijn de hele tijd open en streven ernaar om zendingen binnen 24 uur naar de hele wereld te verzenden. Integratie met ons platform en winkelen of registreren zijn heel eenvoudig. Geen minimum orderbedrag of veilige betalingen zijn niet de enige voordelen van het werken met groothandels. Elk product heeft een beschrijving en professionele foto’s gemaakt. Elke dag bieden we je 100 nieuwigheden aan, we updaten ons assortiment elke 4uur.

Paula

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago