Aktualności

Bontjassen: hot hit deze winter

Meestal richten we ons op kleding – vandaag willen we je vertellen over de meest modieuze bovenkleding deze winter. Kijk hoe kijk en wat wordt gekenmerkt door bontjassen en ontdek interessante modellen.

Bontjassen voor de winter — waarom is het het waard?

Je vraagt je af waarom bontjassen modieus zijn? Deze bovenkleding is gemaakt van zeer warm en tegelijkertijd aangenaam aanvoelend materiaal. De stof biedt thermisch comfort, ongeacht de weersomstandigheden en neerslag. Steeds meer modellen hebben de toevoeging van alpacawol, waardoor jassen nog warmer worden. Zacht materiaal ziet er perfect visueel uit . Bontjassen Ze zijn ook zo populair omdat ze altijd in verband zijn gebracht met elegante styling en luxe. Tegenwoordig worden bontjassen nu beschouwd als zowel modieus, maar ook als een gedurfd kledingstuk. Dergelijke bovenkleding is perfect in verschillende sets – elke dag, voor op het werk, maar ook voor speciale gelegenheden. Als we beslissen over bontjassen voor de winter, kunnen we wedden op natuurlijk of kunstbont. Van onze kant raden we modellen van kunstbont aan. Het materiaal kan verschillen in de lengte van de borstelharen. Interessant is dat modellen met gekrulde, gekrulde vacht worden gepresenteerd.

Vraag je je af waar je een bontjas voor moet dragen? De buitenhoezen moeten in de eerste plaats universeel zijn — om ze onafhankelijk te kunnen dragen voor styling. Bontjassen voor de winter dat is precies wat ze zijn Ze zullen er geweldig uitzien in combinatie met jeans en sweatshirt, passen in sets met joggingbroeksets, maar passen ook goed bij elegante styling met een jurk in de hoofdrol. Bontjassen werkt in sets voor verschillende gelegenheden en koude seizoenen. Naar onze mening is het een kledingstuk dat de moeite waard is om in je garderobe te hebben.

Klassieke modellen

Hoe ze er klassiek uitzien bontjassen?? Allereerst hebben ze een klassieke tint. De meeste mensen wedden op zwarte jassen. Naar onze mening zijn topbedekkingen in wit, meringue, bruin en grijs ook een goede keuze. Naast kleur telt de snit ook. Modellen met rechte snit zijn tot aan de lijn van de heup of halverwege de dij, meestal knopen, minder vaak geritst. Naast klassieke modellen is het de moeite waard om kleurrijk te kiezen bontjassen. Als je van subtiele composities houdt, trek dan pasteltinten aan. Een goede keuze is blauw of lichtroze jassen. Van sterke kleuren zijn tinten rood, groen of geel geweldig. Jassen Bordeaux, mosterd of gebotteld groen zijn echt een originele toevoeging aan styling. Kleurrijke bontjassen maken elke styling uniek. Je kunt niet kiezen voor één kleur? Zet in op tweekleurige jassen.

Kurtki futerka hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Verscheidenheid aan lettertypen

Zoals we al zeiden bontjassen Ze kunnen reiken tot aan de heup, het midden van de dij en zelfs tot aan de knieën. Ze worden vastgemaakt met knopen of een rits, soms zijn ze extra vastgebonden in de taille. Elegante modellen hebben gedeponeerde tonen, de mode voor elke dag is uitgerust met een capuchon. Presenteer zich interessant bontjassen in een sportieve stijl. Ze hebben een trekker aan de onderkant en aan het einde van de mouwen, grote zakken en kraag kraag. Losse snit lijkt enigszins bomberjacks. Interessante modellen met verlengde mouwen. Jassen kan op vele manieren worden ingericht. Een daarvan is het scheiden van materiaalstrengen met horizontale stroken. Modellen kunnen ook decoratieve riemen hebben met gesp, knopen of grote zakken aan de voorkant van kleding. Altijd een goede decoratie zijn inzetstukken van andere materialen of in een andere kleur dan de rest van de bovenbekleding.

Bontvesten

Een alternatief voor bontjassen zijn bontvesten. Ze zien er perfect gedragen uit in plaats van sweatshirts, truien of vesten, maar ze worden ook op de bovenklep gedragen. In de ene en de andere rol zullen ze een extra opwarmlaag zijn. Bontvesten gedragen op de bovenklep verandert het uiterlijk en voegt warmte toe. Vooral populair is de combinatie van leren jassen en ramonesks met bontvesten. Vesten kunnen verschillende lengtes haar en kleding hebben. Ze zijn meestal open – ze hebben geen sluitingen of knopen, ze worden gedragen in de vorm van een sprei. Naast uniforme modellen zijn tweekleurige, veelkleurige en schaduwrijke (ombre) stijlen populair. Vesten, die van binnenuit bont hebben, en aan de buitenkant stof met ornamenten, bijvoorbeeld patronen.

Groothandel in bontjassen

Allebei bontjassen en bontvesten Ze zijn modieus, ongeacht de huidige trends, en het is de moeite waard om ze in je garderobe te hebben. Groothandel dameskleding Factoryprice.eu heeft beide soorten kleding te koop. Je koopt bij ons bontjassen en bontjassen groothandel tegen goede prijzen. Dankzij het hele tijdmagazijn bereiden onze medewerkers producten voor op verzending wereldwijd in 24 uur. Gratis integratie met groothandel, snelle leveringen, kant-en-klare productbeschrijvingen en foto’s zorgen ervoor dat de geleverde goederen sneller kunnen worden gedistribueerd. Subsidieer uw winkel vandaag nog per groothandel – we hebben geen minimaal bestelbedrag nodig.

Paula

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago