Aktualności

Groothandel in damesjassen

Een van de favoriete bovenkleding van dames zijn damesjassen. Vandaag vertellen we je welke modellen klassiek en tijdloos zijn, en wat past in de huidige modetrends. Kijk welke damesjassen het waard zijn om in de groothandel te kopen.

Damesjassen voor verschillende seizoenen

Hoewel damesjassen We worden voornamelijk geassocieerd met herfst en winter, we kunnen ze in elk seizoen dragen. Het hangt allemaal af van wat voor soort bovenklep we kiezen. Belangrijk is in de eerste plaats het materiaal. Jassen voor dames Kan worden gemaakt van wol of angora (herfst-winter), katoen, suède, corduroy en zelfs jeans (in de lente en zomer). Meestal hebben jassen gemengde line-ups die verschillende materialen combineren. De lengte van de jas is ook belangrijk – vrouwen zijn het meest bereid om te wedden op midi-modellen en bereiken de knie. In winkels en online groothandels is er echter geen tekort aan kortere modellen tot halverwege de dij of langer – enkelmaxi en 7/8 tot halverwege de kuitlengtes. Jassen voor dames meestal vastmaken met knopen, soms worden ze alleen in de taille vastgebonden, het deel wordt vastgemaakt met een rits en sommige modellen hebben geen sluiting en zijn „open” (dit zijn in de eerste plaats modellen voor het lente-zomerseizoen). Veel mode heeft ruime zakken en een deel ook capuchon. Jassen hebben kragen, driehoekige of ronde halslijnen.

Soorten jassen

Welke soorten jassen kennen we? Wat zijn het populairst? Het is de moeite waard om allereerst te vermelden over de tijdloze trenchcoat die tijdens elk seizoen buiten de winter gedragen kan worden. Ook wel de stofdoek genoemd, het heeft revers, schouderklopjes, een brede riem met een gesp in de taille en twee rijen grote knopen uitgesteld. De mac heeft klassiek een beige kleur en naaktwedden veel mensen ook op zwarte en marineblauwe modellen. Meestal reikt de vacht tot aan de knie, soms tot het midden van de dij. De mode kan aan het silhouet worden aangepast of uitlopend worden. Dubbele rij knopen zijn ook populair jassen militaire stijl met decoratieve knopen en pagons. Ze zijn meestal olijf-, kaki- of marineblauw. In de herfst en winter zijn badjasjassen populair, dat wil zeggen modellen die in de riem zijn vastgebonden met een materiële riem. Dankzij de binding zijn de jassen goed geschikt voor het silhouet en zorgen ze voor thermisch comfort. In de winter zijn schapenvachtjassen en -jassen met bont populair. Voor meerdere seizoenen zijn ze ook in de mode alpaca jassen — zachte en aangenaam aanvoelende modellen met toevoeging van warme stof.

Płaszcze damskie hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Decoraties en patronen

Hoe versierd kan zijn damesjassen?? Klassieke modellen hebben gesneden decoraties zoals delicate spleten, schouderbuffetten of verlengde mouwen. Van delicate ornamenten raden we decoratieve knopen en kleurrijke stiksels aan. Jassen kan worden versierd met metalen elementen – parels, strass steentjes of gouden of zilveren knopen. Van andere ornamenten kunt u speciale latten vervangen door inscripties, patches, gekleurd borduurwerk of bontinzetstukken. De decoratie kan ook een materiaal hebben – ook metaaldraad, lint of gemêleerde stof zorgen ervoor dat de kleding er interessant uitziet. Naast uniforme modellen is het ook de moeite waard om damesjassen in patronen aan te trekken. Het populairst is een groot latwerk, pepitka en dierenpatronen zoals zebrariemen of panter.

Bovenomslag: welke kleur moet je kiezen?

Kopen bovenkleding Er moet aan worden herinnerd dat dit kleding is die voor verschillende gelegenheden in veel styling moet passen. De kleur van de bovenklep kan niet worden losgemaakt van de rest van onze garderobe, hij moet erin passen om een consistente styling te kunnen creëren. Daarom is het naar onze mening het beste om beproefde, klassieke tinten te kiezen. Jassen voor dames In zwart, bruin, beige, nude, marineblauw, wit en grijs passen bij alles. Het is ook de moeite waard om te wedden op andere gedempte tinten – kaki of olijf. De bovenkleding van bordeauxrode of mosterdtinten is goed gepresenteerd. Aan de andere kant kunt u ook kiezen voor heldere en gelijkmatige pasteltinten. Blauw, lichtroze, abrikoos of lila damesjassen ze zien er prachtig uit. Ze voegen elke stijl van subtiliteit en tederheid toe. Sommigen geven er de voorkeur aan, als hun buitenhoes opvalt, dan kun je wedden op een sterke kleur. Wat? Een goede keuze is rood, roze, paars, kobalt, oranje of geel.

Groothandel in damesjassen

Als je wilt kopen groothandel in damesjassen voor een lage prijs, bekijk zeker het aanbod groothandelaren Factoryrprice.eu. Dit is een online groothandel die interessante modellen kleding van goede kwaliteit biedt tegen aantrekkelijke prijzen. Je doet zowel groothandelsaankopen als plaatst een bestelling uit één stuk. Dankzij de handige integratie van groothandels in de winkel en veilige betalingen kunt u snel aankopen doen. Producten worden voorbereid om binnen 24 uur wereldwijd te verzenden. Groothandel Factoryprice.eu heeft dames-, heren- en kindercollecties te koop. Elke dag verschijnen er bijna 100 nieuwigheden op de site, waaronder zowel klassieke kledingmodellen als kledingstukken die consistent zijn met de nieuwste modetrends. Elke winkelier vindt kleding en accessoires die zijn afgestemd op de behoeften van zijn klanten. We raden je aan om je gratis te registreren.

Paula

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago