Aktualności

Nieuwe collectie groothandel in damestruien

In onze kledinggroothandel was er een nieuwe collectie damestruien in de groothandel. Speciaal voor jou bespreken we de meest interessante modellen uit de nieuwe serie en We praten over modieuze trends in damesmode. Bekijk welke modellen truien het waard zijn om uw klanten aan te bieden.

Klassieke damestruien

De meest klassieke damestrui wordt ongetwijfeld aangetrokken door een coltrui in een ingetogen kleur. Klassieke modellen omvatten ook sweaters met ronde hals, driehoekige of V-hals. Tijdloze modellen hebben lange mouwen en hun snit reikt ruwweg tot aan de heuplijn. Klassieke damestruien moet een eenvoudige snit, universele kleur hebben en glad zijn. Naast truien zijn vesten tot halverwege de dij, midi (knielengte), 7/8 of maxi (op de grond) ook een goede keuze. Als het over kleuren gaat, is het het beste om gedempte kleuren aan te trekken, die we gemakkelijk bij andere tinten passen. Zwart, grijs, bruin, beige, nude of marineblauw truien voor dames zal in veel styling te vinden zijn. Wat grijstinten betreft, zal het komende jaar ongetwijfeld de meest modieuze de ultieme grijze kleur zijn die is gekozen door het Pantone Institute. Van de gedempte kleuren ziet het er ook prachtig uit olijf-, kaki en bordeauxrode tint. De klassieke trui is te onderscheiden door het materiaal te versieren – ribbels, stiksels van metallic draad of gemêleerde combinatie van stoffen.

Kleurrijke truien voor dames

Niet alle kleding hoeft in het concept van de basiselementen van de kledingkast te passen, sommige kunnen een sterk accent zijn van elke styling. Dat is wat ze willen kleurrijke truien voor dames. De tweede kleur van het komende jaar is geelverlichtend. Energieke kleuren voegen kleur toe aan elke styling en zullen ons zeker in een goed humeur brengen. Op welke kleuren is het waard om op te wedden naast geel? We raden oranje, roze, paarse, blauwe en rode tinten aan. De meest gewillig gekozen zijn kleurrijke truien voor dames in kobalt-, fuchsia-, koraal- en turquoise kleuren. Kleurrijke truien voor dames Ze kunnen ook een zachte pasteltint hebben, wat bijdraagt aan elke set subtiliteiten. Een goede keuze zijn kledingstukken van abrikoos, munt, blauw, lichtroze of lila tinten. K gekleurde truien voor dames nie muszą być jednolite. Doskonale wyglądają modele we wzory – kratę, paski, motywy roślinne i kwiatowe czy wzór paisley.

Nowa kolekcja swetrów damskich hurt – hurtownia Factoryprice.eu

Leuke vorm

De grote trend in het nieuwe jaar zal een leuke vorm zijn. Herinterpretatie van bekende modellen brengt nieuwe oplossingen met zich mee. Welke veranderingen of het versieren van de snit zullen populair zijn? Al geruime tijd wordt grote populariteit genoten, niet alleen buffetten, maar ook grote mouwen en zelfs XXL-modellen. Mouwen worden steeds vaker uitgezet in plaats van zich aan het lichaam te hechten. Wat nog meer? Truien kan verschillende uitsparingen hebben – aan de halslijn, aan de zijkanten van kleding of op taillehoogte. Uitgesneden schouders die schouders onthullen zijn populair. Sommige merken gaan zelfs nog een stap verder met voorstellen sweaters met een aanzienlijke inkeping van het materiaal op borsthoogte. Dergelijke modellen moeten worden gedragen met T-shirts, blouses of t-shirts eronder. Populair zijn ook populair truien voor dames met asymmetrische snitten — korter aan de voorkant, langer aan de achterkant of langer aan de zijkanten dan in het midden van de kleding.

Decoreren

Gezicht, snit, kleur of patroon zijn slechts een deel van het uiterlijk van kleding. Decoraties zijn uiterst belangrijk – het is dankzij hen dat kleding karakter krijgt. Welke decoraties zijn nu of zullen binnenkort populair zijn? Modieuze kledingstukken zijn sweaters met metalen ornamenten. Het kunnen sloten, knopen, pailletten of glitterinzetstukken zijn. Een van de favoriete decoraties van vrouwen is ruches. Ze kunnen de voorkant van de trui, mouwen of donskleding versieren. De franjes in boho-stijl zijn ook een geweldige decoratie. Goede ornamenten zijn ook subtiele strikken of bindingen. Nog steeds modieus zijn kleurrijke stiksels, vlechtpatroon, kleurrijk borduurwerk of inzetstukken in andere kleuren.

Een andere modieuze trend betreft het materiaal waaruit kleding is gemaakt. Populair zijn truien voor dames met lange borstelharen. Pooh, harige modellen zijn zacht en aangenaam om aan te raken en presenteren zichzelf interessant in visuele termen. Truien kunnen inzetstukken van andere materialen hebben – bijvoorbeeld kant. Ook goed gepresenteerde modellen met opengewerkte uitsparingen en zelfs tranen (dergelijke truien kunnen binnenkort in populariteit broeken met gaten verslaan).

Nieuwe collectie groothandel in damestruien

Als u het assortiment van uw winkel wilt wijzigen, kunt u deze uitbreiden of aanvullen nieuwe collectie damestruien groothandel zal een goede keuze zijn. Online kleding groothandel Factoryprice.eu heeft veel interessante modellen te koop tegen betaalbare prijzen. Je kunt groothandel en uit één stuk kopen. Groothandel introduceert elke dag nieuwigheden, zodat het assortiment altijd consistent is met de huidige trends en zelfs inhaalt. Er worden al meer dan 20.000 producten aangeboden. Online kledinggroothandel Factoryprice.eu biedt gratis registratie, eenvoudige integratie met groothandel en veilige betalingen. Bestellingen worden voorbereid voor verzending binnen 24 uur wereldwijd, het magazijn werkt non-stop, zodat u snel de bestelde goederen ontvangt en uw winkel subsidieert. Producten bevatten hun beschrijvingen en professionele foto’s.

Paula

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago