Categories: Aktualności

Damesjassen voor de wintergroothandel: top 5-modellen

We bespreken de belangrijkste trends met betrekking tot bovenkleding voor de winter van dit jaar. Bekijk welke damesjassen voor de wintergroothandel het waard zijn om te kopen. Wij adviseren specifieke modellen, stijlen en kleuren die passen in de laatste trends.

Donsjacks voor dames voor de winter

Als we denken aan damesjassen voor de winter om op weg te gaan, kom dan meteen naar ons neer modellen. Dit zijn de meest veelzijdige modellen die al vele jaren in de mode zijn. We richten ons vooral op hen omdat ze thermisch comfort bieden. De meeste modellen hebben ook een rechte snit en passen perfect in verschillende stijlen. De onderscheidende elementen zijn kragen, kappen en grote, ruime zakken — dankzij deze elementen donsjacks voor dames voor de winter zijn zeer functioneel. Jassen kunnen onderaan Trunkets en trekkers hebben jassen of aan het einde van de mouwen de buitenhoes nog beter aan het lichaam hecht. De snit en het materiaal bieden niet alleen warmte, maar ook bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden zoals wind, kou of vorst. Jassen vastmaken met ritssluiting. Hun lengte kan rotisser zijn – tot aan de heuplijn, halverwege de dij of tot aan de knieën. Veel modellen zijn versierd met horizontaal quilten of bont. Een alternatief voor dergelijke jassen zijn skimodellen met een typisch sportief uiterlijk.

Zacht en warm bontjack

BontjassenAlpaca’s of schapenvachtjassen zijn dit jaar erg populair. De hele bovenklep kan worden gemaakt van zacht aanvoelend bont, of dergelijk materiaal kan alleen een deel van een jas van gecombineerde materialen bedekken. De vacht is ook een modieuze decoratie. Discussiëren bontjassen We verwijzen echter naar het eerste type kleding dat we hebben vervangen. Bontjassen hebben meestal een verlengde snede naar het midden van de dij of tot aan de knie. Meestal hebben modellen een afzetting en worden ze vastgemaakt met knoppen (een of twee rijen). Ze kunnen een V-hals of een hoge afwerking hebben. Het oppervlak van het materiaal zelf kan glad, krullend zijn of lange borstelharen hebben. Meestal wedden we op uniforme modellen in universele kleuren of aardekleuren – wit, granaatappel, bruin, beige of zwart. Bont mogą być ozdobione wzorami zwierzęcymi (paski zebry, panterka).

 

Kurtki damskie na zimę hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Jassen parken

Zowel in de herfst als de winter zijn populaire topbedekkingen jassen parken. Wintermodellen hebben meestal een dikkere voering en extra opwarming. Hoe zien dergelijke modellen eruit? Jassen parken hebben een snit tot het midden van de dij, capuchon en trekker in de taille. De meeste modellen zijn onderaan afgerond, soms heeft het een asymmetrische snit. Jassen kunnen trekkers of vrachtwagens hebben aan de onderkant van de jas of aan het einde van de mouwen, vastmaken met ritsen, knopen of dutjes – meestal is de sluiting bedekt met een extra laag doek. Jassen parken zinspelen op de militaire stijl, meestal uniform en verkrijgbaar in zwart, marineblauw, kaki en olijf. Ze kunnen worden versierd met een camouflagepatroon. Hun ornamenten passen ook in militaire stijl – dit zijn meestal pagons, patches of strass-steentjes of andere metalen elementen. Zoals de meeste jassen voor de winter, kunnen parken een bontjas versieren, soms is deze in de kleur van een jas, maar het heeft meestal een contrasterende kleurtint.

Kaki damesjack en modellen met metallic gloed

Doen kaki damesjack en parka-jas is niet hetzelfde? Niet noodzakelijk. Deze winter zijn vooral modieus jassen voor dames in kaki kleur. Dat kunnen ze, maar het hoeven geen jasparken te zijn. In feite kunnen we wedden op elke snit van de bovenklep als we in modieuze neigingen willen passen, maar laten we kaki kleur aantrekken. Het ingetogen groen past perfect bij andere tinten en kleding, het werkt geweldig in verschillende stijlen. Een andere modieuze trend met betrekking tot kleur zijn damesjassen voor de wintergroothandel in een metaalachtige tint. Dit gaat echter niet alleen om goud of zilver, en elke tint met een metallic glans. Het kan worden verkregen dankzij een speciale coating of vinyleffect op het materiaal. Metalen damesjassen voor de winter Ze zijn een sterk element van styling en trekken onmiddellijk de aandacht, ze zullen uitstekend zijn voor dagelijkse styling.

Damesjassen voor wintergroothandel

Als je wilt kopen damesjassen voor de wintergroothandel We raden groothandel Factoryprice.eu aan. Hier vindt u interessante modellen van topbedekking (zowel de hierboven genoemde als vele andere) in een verscheidenheid aan snitten, stijlen, maten en kleurvarianten. Wholesale Factoryprice.eu is een geweldige plek om goederen te kopen voor online of stationaire kledingwinkel. Wij bieden gratis registratie, eenvoudige integratie met groothandel, veilige betaling en snelle levering. In onze groothandel verschijnen er elke dag nieuwe producten — er is iets om uit te kiezen. Het assortiment omvat zowel klassieke kledingstukken als kleding, die net in de mode raken en passen in de nieuwste modetrends. We voegen gegevensbestanden, beschrijvingen en professionele productfoto’s toe aan elk item. Vandaag kopen damesjassen voor de wintergroothandel en vele andere producten uit de collectie dameskleding.

Paula

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago