Categories: Aktualności

Groothandel in denim kleding

In het voorjaar trekken we natuurlijk katoen aan, in de zomer voor luchtig linnen, in de herfst voor elegant suède en in de winter op warme wol. Er is echter materiaal dat we graag kiezen in elk seizoen: het is een spijkerbroek. We bespreken het voor je De meest interessante kledingstukken en we raden aan welke denimkleding groothandel het waard is om te kopen.

Waarom wedden op denimkleding?

Zonder twijfel denim kleding zijn modieus, ongeacht het seizoen of veranderende trends. Tijdloos, duurzaam en perfect uitstralend materiaal werkt in styling voor verschillende gelegenheden (voor werk, waar geen dresscode van toepassing is, casual, date, feest, ontmoeting met vrienden). Denim kleding hebben een verscheidenheid aan blauwe tinten – van lichtblauw, tot turkoois, zee en kobalt tot donkere granaatappel. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat denimkleding niet alleen in blauw hoeft te zijn. Kleding in andere kleuren is echt interessant. Er zijn ook kleding in bruine tinten (beige, camel, bruin) of grijs (lichtgrijs, as, staal). Denim kleding Ze kunnen ook in andere klassieke kleuren zijn: zwart of wit. Ook interessant zijn modellen in pasteltinten (mint, lila). Modieus zijn kledingstukken in sterke kleuren zoals roze, rood of kaki. Bij het kiezen van kleding is het de moeite waard om voornamelijk door de snit te leiden en te beslissen over modellen die voldoen aan uw type silhouet.

Jeans en shorts voor dames

De meest populaire kleding voor jeans is zeker een broek. In het voorjaar, maar vooral in de zomer dragen we graag denim shorts. Het hele jaar door in onze kasten bezet een vaste plek jeans voor damesdie al een basiselement zijn geworden. We kunnen een lijst maken van lange modellen en 7/8 lengtes. Bonen kunnen hoog, standaard of verlaagd zijn (heup). Broeken kunnen worden getailleerd, los of uitgezet. Meestal wordt gekozen voor skinny jeans voor dames met een nauwsluitende snit. Gedurende meerdere seizoenen zijn losse vriendmodellen met een verlaagde opstap- en moederjeans – verbreed in het bovenste gedeelte en versmald bij de benen erg populair. De meeste vrouwen zetten klassieke modellen op zonder onnodige decoraties, die zeer universeel zijn. Welke decoraties kiezen we als we erop wedden? Het populairst zijn jeans voor dames met gaten, mode met metalen ornamenten (sloten, strass steentjes, pailletten, glitter) of kleurrijke decoraties (borduurwerk, patch, inscripties). Jeans voor dames mogą być także ozdobione wzorami roślinnymi czy motywami zwierzęcymi. Alternatywą dla spodni są damskie kombinezony.

Ubrania jeansowe hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Spijkerjassen

In de lente, zomer en zelfs de herfst zijn modieuze kleding, ongeacht de huidige trends spijkerjassen. Ze kunnen een vierkante snede in een doos hebben en reiken tot aan de heuplijn of een verlengde snede naar de velddij. Spijkerjassen Ze kunnen grote zakken aan de voorkant hebben, schouderstukken, een afzettingskraag of een heupriem. Sommige modellen hebben een trekker aan de onderkant of de uiteinden van de mouwen met knopen. Geweldige modellen met decoratieve knopen in metallic tinten, metalen cirkels of scheuren en gaten zijn geweldig. Voor de winter raden we modellen aan die geïsoleerd en gedecoreerd zijn, bijvoorbeeld inzetstukken van een blik of bont. Spijkerjassen kan uniform of in patronen zijn – we raden allereerst gestreepte stijlen aan. Denimbovenkleding kan eenkleurig of schaduwrijk zijn met het zogenaamde ombre-effect.

Jurken van denim

Wat nog meer denim kleding modieus zijn? Veel vrouwen trekken rokken aan en jurken met jeans. Modellen kunnen worden gemonteerd of uitlopend, hebben een strakke, losse of zelfs volumineuze snit (oversized). Jurken van denim kunnen decoratieve knopen of dutjes hebben, kleurrijke patch of modieuze ruches. Zie er ook goede kledingstukken uit met een klauw, bijvoorbeeld jurken met jeans met rafelen. Het is ook de moeite waard om te wedden op modellen die consistent zijn met de huidige trends, bijvoorbeeld jurken met latten met inscripties. Als het gaat om spijkerrokken, maken veel modellen de hele lengte vast met knopen. Ook interessante look mode met wrijven en met een asymmetrische snit. In winkels vind je ook modellen met een riem in de taille of met grote zakken. Jeansrokken met kleurrijke elementen zijn goed gepresenteerd: borduurwerk, patch en zoom.

Groothandel in denim kleding

Naast jeans, overalls, jassen en jurken voor dames, kun je ook spijkeroverhemden kopen. Groothandel in denim kleding Ze zijn verkrijgbaar in veel interessante snitten, maten en kleuren bij Factoryprice.eu wholesale. Door te kopen bij onze groothandel kunt u zich gratis registreren en snel en eenvoudig de groothandel in uw winkel integreren. Waarom met ons samenwerken? Groothandel Factoryprice.eu biedt veilige betaling, snelle verzending van bestellingen en de mogelijkheid om goederen uit slechts één stuk te kopen. Online groothandel biedt veel producten uit dames-, heren- en kindercollecties. Alle kleding en accessoires zijn verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. We hebben al meer dan 20.000 producten aangeboden, we werken onze database elke dag bij en voegen nieuwe producten toe.

Paula

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago