Aktualności

Wintercollectie in kledinggroothandel

In het nieuwe jaar hebben we goed nieuws voor je: de nieuwe wintercollectie in kledinggroothandel is nu beschikbaar op Factoryprice.eu. Kijk wat kleding zal deze winter in de mode zijn en welke trends het lopende jaar populair zullen zijn.

Materiaal is belangrijk

Bij het kiezen van kleding voor de winter moet speciale aandacht worden besteed aan het materiaal – bij koud weer moet het ons thermisch comfort bieden. Dus natuurlijke maar warme materialen zoals wol, angora of kasjmier staan te popelen om te kiezen. Grote populariteit wordt genoten door natuurlijk, zacht en aangenaam aanvoelend katoen. Het gezichtsvermogen wordt op zijn beurt aangetrokken door suède, velours en leren kleding. Het is de moeite waard aandacht te besteden aan het decoreren van het materiaal Het kan worden gemêleerd, gesneden met glinsterende draad, geribbeld, met opengewerkte uitsparingen of een vlechtpatroon. Interessant zijn kleding die verschillende soorten materiaal combineert, bijvoorbeeld een velours blouse met een doorschijnende stof op de schouders. Onlangs zijn joggingbroekmodellen van kleding enorm populair geweest. Vrouwen over de hele wereld wedden op trainingspakjurken, kledingsets, sweatshirts of joggingbroeken. Comfortabele kleding is meestal in een sportieve stijl, maar er is ook geen gebrek aan nieuwe, interessante interpretaties van deze mode.

De snit is belangrijk

Zoals we hierboven al zeiden, zijn de meest populaire kledingstukken van sweatshirt. Het is echter de moeite waard om te kijken welke gesneden decoraties specifieke elementen van de kledingkast hebben. De modieuze trend is XXL-maat mouwen, buffetten of verlaagde schouderlijn. Veel kledingmodellen hebben ook een riem met nadruk op de taille (meestal gemaakt van hetzelfde materiaal als kleding). Om het garderobe-element beter te laten hechten, worden trekkers gebruikt aan het einde van mouwen of benen, in de taille, aan de onderkant van kleding of aan de halslijn. De trends omvatten ook ruches – op mouwen, halslijn (jabot, Spaanse halslijn) of aan de onderkant van kleding. Ze kunnen enkel voudig of gelaagd zijn. Wintercollectie in kledinggroothandel jest pełna ubrań z różnorodnymi wycięciami kroju oraz wiązania, które uatrakcyjniają element garderoby. Wiele modeli jest ozdobionych lamówkami w kontrastowych kolorach, napisami czy nadrukami. Popularnością cieszą się także kolorowe hafty. Z kolei ozdoby takie jak metalowe kółka, dżety, cekiny, ozdobne zamki czy guziki wpisują się w trend metalicznych odcieni.

 

Zimowa kolekcja w hurtowni odzieży Factoryprice.eu

De meest modieuze kleuren voor de winter

Wat zijn de beste tinten voor de winter van dit jaar? Neutrale nude-kleding die bij onze huidskleur past, wordt enorm populair. We willen ons ook concentreren op bruine en groene tinten – lichtbruin, kameel, bruin, kaki, olijf of in een tint gebotteld groen. Van gedempte maar expressieve kleuren raden we nog steeds bordeaux en mosterd aan. De kleuren van het jaar waren lichtgrijs ultiem grijs en geel verhelderendechter, alle grijstinten en gele kleuren zullen dit jaar in de mode zijn. Hou je van sterke stylingelementen, expressieve kleuren? Naast geel, paars, rood, fuchsia of kobalt is een goede keuze. Een goede keuze is ook om een metallic tint te kiezen, niet alleen goud of zilver, maar ook met een metalen coating. zo’n element van de kit zal zeker de aandacht op zichzelf vestigen. Naast de uniforme elementen van de kledingkast, raden we kleding in patronen aan. U kunt vol vertrouwen wedden op traditionele decoraties – strepen, bloemmotieven of plaid. Prachtig is er ook een patroon in letters, geometrische motieven, schildermotieven of camouflagepatroon.

Welke kleding moet je kiezen?

Een onmisbare kleding voor de winter is in de eerste plaats bovenkleding. Het maakt niet uit of je kiest voor damesjassen of -jassen – de hoes moet warm zijn en beschermen tegen weersomstandigheden. Uitstekend als het ruime zakken heeft, capuchon of kraagkraagbescherming tegen wind en kou. Een andere noodzakelijke kleding in de damesgarderobe zijn zeker truien. We raden je beide modellen aan die door het hoofd worden aangetrokken en vesten of open vesten. Damestruien kunnen zowel voor dagelijkse styling als in sets voor werk en zelfs voor speciale gelegenheden worden gedragen. Naar onze mening zou elke vrouw minstens één trui met vlecht werk in haar garderobe moeten hebben, een model met een coltrui en een lang vest. De jackpotshot is een bontvest met een lange of korte haren. Je kunt het dragen als stylingelement ter vervanging van sweatshirts, trui of jas of als extra verwarmende laag, bijvoorbeeld een leren jas aantrekken. In de garderobe van een vrouw komt ook goed van pas gebreide jurkenrokken, getailleerde rokken of elegante broeken.

Wintercollectie in kledinggroothandel

Groothandel Factoryprice.eu werkt het assortiment bij en voegt elke dag nieuwe producten toe aan het aanbod. Nu beschikbaar is nieuw, wintercollectie in kledinggroothandel, die perfect past in de populaire trends van 2021. Je vindt er de hierboven genoemde kledingstukken en vele andere interessante kleding in. Groothandel Factoryprice.eu maakt winkelen uit één stuk mogelijk, biedt gratis registratie en veilige betaling. Ons magazijn is de hele tijd open en de goederen voor verzending worden binnen 24 uur voorbereid. We voegen een kant-en-klare beschrijving en professionele productfoto’s toe aan elk product, zodat de goederen nog sneller in uw aanbod kunnen worden ingevoerd.

Paula

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago