Aktualności

Trends in het voorjaar: modieuze trends

Het winterverkoopseizoen begint binnenkort en net daarna zullen winkels nieuwe collecties aanbieden voor het volgende seizoen. Bekijk wat de trends van dit jaar in het voorjaar zullen zijn, welke kleding je in de groothandel moet wedden om aan de verwachtingen van je klanten te voldoen.

De gebeurtenissen van het afgelopen jaar hebben ons leven volledig veranderd en bijgevolg ook de look en benadering van mode. Vorig jaar waren vooral sweatshirtmodellen van kleding, aangenaam om aan te raken en zachte stoffen, strakke tinten en natuurlijke materialen populair. Dit jaar zullen er nog steeds enkele trends van toepassing zijn, maar er zullen ook nieuwe zijn modieuze trends. Dit illustreert perfect de keuze voor de kleur van het jaar van twee tinten – getint grijs en intens geel. Dit jaar zouden we in onze garderobe de perfecte balans moeten vinden tussen de onderliggende garderobe-elementen en uitgebreide kleding die consistent is met de laatste trends. Welke kleding, kleuren en snitten is het waard om te kiezen? Speciaal voor jou hebben we een gids opgesteld over voorjaarstrends.

Tijdloze trends

Het is de moeite waard eraan te denken dat niet alles waar we op wachten modieus. De lente heeft, net als elke andere tijd van het jaar, zijn eigen onderscheidende elementen, ook als we het hebben over de dresscode. Zoals we al zeiden, zal styling die in felle kleuren wordt gehandhaafd, domineren. We zullen zeker gaan wedden op lichte, natuurlijke stoffen zoals linnen of katoen, maar ook doorschijnende materialen. Modieus zal witte kleding zijn, en vooral jurken, die in de meeste gevallen kleine zwarte vervangen. Als je het hebt over patronen, geniet je in het voorjaar altijd van kleding in bloemen (specifieke soorten of zogenaamde koppelingen) en plantmotieven. We zullen nog meer bereid zijn om te dragen denim kleding. Styling met trainingspakelementen van de garderobe zal niet volledig verdwijnen, maar maakt plaats voor elegantere sets.

Trends voor de lente: de meest modieuze kleuren in het voorjaar

In het voorjaar heersen altijd felle kleuren. We zijn blij om pasteltinten aan te trekken zoals abrikoos, blauw of lichtroze. Dit jaar zullen lila en heide ook extreem modieus zijn. Het is ook de moeite waard om te wedden op universeel wit en beige. De kleuren van het jaar gekozen door het Pantone Institute, d.w.z. grijze tint van ultieme grijze en gele verlichting zullen populair zijn. Lente-zomerseizoen ma być w tym roku pełen optymizmu, dlatego także w stylizacjach będą towarzyszyły nam energetyczne barwy. Oprócz żółtego polecamy intensywny pomarańcz, mocną fuksję, wyrazisty kobalt czy krwistą czerwień. Do łask wróci także fiolet – niezależnie czy wybierzesz odcienie pastelowe, stonowane czy wręcz ciemne. Na dłużej zostaną z nami popularne metaliczne odcienie.

Trendy na wiosnę – hurtownia Factoryprice.eu

Modieuze trends:

Welke kledingstijlen zullen in de lente en zomer in de mode zijn? In het komende seizoen zullen tops en blouses met een verkorte crop top en modellen die de buik of schouders ontdekken populair zijn. De trend die je misschien zal verrassen, zijn damestruien. Aan het einde van de winter verbergen we ze helemaal niet op de bodem van hun kasten. In het voorjaar kiezen we echter modellen uit dunnere, minder warme stoffen dan in de winter. Ook modieus zijn sweatvesten. Sweatermodellen blijven ook langer bij ons als het gaat om jurken, overalls of kledingsets. Het is de moeite waard om minstens één element in sweaterstijl met een decoratieve vlecht in je garderobe te hebben. Dameskleding met allerlei uitsparingen, opengewerkte uitsparingen, wrijven en gaten zal in de mode zijn. We hebben het hier niet alleen over jeans, en bijna elk element van de garderobe dat is ontworpen voor dagelijkse styling. Er wordt ook veel gesproken over het blootleggen van elementen die lijken op het uiterlijk van ondergoed. Korte tops, bralet of bodysuit zullen dus populair zijn. Een modieuze trend zal de taille blijven benadrukken.

Kleding die je in je garderobe moet hebben

Welke kleding moet je zeker in je garderobe hebben? lente-zomerseizoen?? We raden je een set aan die bestaat uit verschillende klassiekers en modieuze kleding. We mogen een luchtige bloemenjurk van lichte stof niet missen – idealiter een midi- of maxi-lengte. Zet ook in op universele witte jurken met rechte snit, perfect voor verschillende gelegenheden. Kies uit de bovenkleding een klassieke trenchcoat of een model met een losse snit. Het nieuwste trends in het voorjaar Een broek helpt je om te passen in truien vesten of broeken met brede pijpen. Het is ook de moeite waard om te wedden op blouses en blouses met strak omlijnde schouders, bijvoorbeeld dankzij vele decoraties op deze hoogte. Dit kunnen buffetten zijn, mouwen van XXL-formaat of metalen ornamenten zoals kralen kleine kralen.

Groothandel Factoryprice.eu heeft in het voorjaar al een nieuwe collectie op zijn site. De hele tijd zal het worden aangevuld met nieuwe kledingmodellen. We updaten en voltooien ons assortiment elke dag om voortdurend te reageren op alle veranderingen in de kledingmarkt. We stellen van tevoren modieuze goederen voor in verhouding tot hun behoefte, zodat elk van onze klanten tijd heeft om nieuwe producten te implementeren. We faciliteren dit proces door eenvoudige winkelintegratie in de groothandel, door kant-en-klare beschrijvingen, professionele foto’s en benodigde bestanden te bieden om snel producten in de uitverkoop te zetten.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago