Aktualności

Nieuwe lentecollectie in de groothandel

In het voorjaar is er al een nieuwe collectie bij Factoryprice.eu groothandel. Ontdek interessante kledingstijlen en ontdek welke trends het komende seizoen het meest in de mode zullen zijn.

Bovenkleding in het voorjaar

Zolang de veer volledig naar ons toe komt, hebben we de bovenkleding nodig. In de eerste overgangsperiode bieden wij je warme gewatteerde jassen aan. Klassieke modellen bereiken de lijn van de heup, hebben een capuchon, kraagkraag en ruime zakken. Vooral modieus zijn de mode in bloempatronen. Als het warmer wordt, kunnen we vol vertrouwen wedden op klassieke trenchcoats of dunne parken. Als het warmer wordt, raden we leren jassen aan en Ramonesque. Dit jaar blijven we bij klassieke modellen als het gaat om de snit, maar je kunt kiezen voor een unieke kleur. Bij warm weer zijn spijkerjassen een goede buitenhoes in het voorjaar. Vooral modieus zijn die met metalen cirkels, glitter, strass steentjes en andere elementen in metallic tinten.

Lichte truien voor dames

W okresie przejściowym między porami roku doskonałym ubraniem są swetry damskie. Im pogoda cieplejsza, tym cieńsze swetry można wybierać. Popularne są przede wszystkim fasony z cienkich tkanin, na przykład przylegające do ciała modele golfów. Warto stawiać na swetry damskie ze wzorem warkocza, prążkowane czy z melanżowego materiału. Ciekawie prezentują się modele z dużym wycięciem na plecach czy ażurowymi zdobieniami na dekolcie. Modne są zarówno klasyczne swetry damskie jak i kardigany. Co nosić oprócz swetrów? Popularnością cały czas cieszą się komplety damskie – warto stawiać także na zestawy ze swetrem w roli głównej. Dzięki takim rozwiązaniom będziecie mieli od razu przygotowany ciekawy outfit. Nie rezygnujmy całkowicie z sukienek dresowych, bluz czy po prostu dresów – z pewnością przydadzą się nam one do niejednej stylizacji na co dzień.

Nowa kolekcja na wiosnę w hurtowni Factoryprice.eu

Blouses en jurken in bloemen

Een sterke trend zoals elk jaar in het voorjaar zijn blouses en jurken in bloemen. Dit jaar willen we vooral wedden op lichte, luchtige materialen, stoffen met opengewerkte uitsparingen of Dameskleding in het voorjaar gemaakt van kant of doorschijnende materialen. Wat de snit betreft, domineren korte modellen, dat wil zeggen crop top. Naast de blootgestelde buik zullen de blootgestelde schouders ook in de mode zijn. Blouses en Spaanse jurkenasymmetrische modellen, bijvoorbeeld, vallen op één schouder of kleding met uitgesneden schouders, blijven langer bij ons. Bloemenjurken hebben vaak een riem in de taille – dit geldt niet alleen voor shmizers, maar bijna elk type jurk. Het benadrukken van de taille is een sierelement, maar ook een goede manier om de kwaliteiten van de figuur bloot te leggen of de verhoudingen van de figuur uit te lijnen. Ook extreem modieus zijn jurken met plooien. Modellen kunnen alleen geplooide rokken hebben of heel geplooid zijn. Als we het over blouses hebben, is het op zijn beurt goed om modellen te kiezen met inscripties en prints of versierd met patronen.

Elegantie in de eerste plaats

Sets joggingbroeken of losse jurken laten we een gewone dag stylen, onderhouden in een sportieve stijl. Na maanden lopen in de joggingbroekelementen van de garderobe, zetten we meer elegantie aan, maar we geven het gemak niet op. Kleuren, decoraties en snitten die de aandacht trekken, zullen populair zijn. Glinsterende stof, kant of eco-leer zijn een goede keuze. Wedden waard Dameskleding in het voorjaar met een aantrekkelijk patroon. Modieuze decoraties zijn ruches, vooral gelaagd aan de onderkant van kleding. Ook opmerkelijk zijn elementen die de schouders versterken – buffetten, kussens, ruches of gestikte ornamenten. We kunnen steeds meer modellen vinden met een verscheidenheid aan uitsparingen of stropdassen – aan de zijkanten van kleding, onderkant of halslijn. IN laatste trends past in kledingstukken met bandjes die de taille benadrukken. Extreem modieuze kleding die ideaal is voor elke dag en voor geweldige uitgangen zijn damesoverhemden. Je kunt ze ook vervangen door minder officiële hemdblouses. Voor elegante sets past ook bij de nieuwste trends materiaal uitgebreide broeken, bijvoorbeeld palazzo.

Nieuwe voorjaarscollectie op Factoryprice.eu groothandel

Groothandel Factoryprice.eu altijd proberen een stap vooruit te zijn, dus we presenteren je al een nieuwe collectie in het voorjaar. We doen dit van tevoren zodat onze klanten rustig kunnen beslissen welke kledingstukken ze in de groothandel moeten kiezen en kopen. Nieuwe lentecollectie in de groothandel is nu beschikbaar. Dit betekent echter niet dat we je maar zoveel nieuwigheid aanbieden. Elke dag voegen we nieuwe producten toe aan onze basis, die van tevoren laten zien wat er binnenkort in de mode zal zijn. Als u bij ons koopt, krijgt u niet alleen producten van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, maar ook kant-en-klare beschrijvingen, professionele foto’s of benodigde bestanden. Registratie op de site is gratis en winkelintegratie met groothandel is een eenvoudig en snel proces. Bij het winkelen hebben we geen minimaal bestelbedrag nodig, dankzij open non-stop magazijnen bereiden we de goederen voor op verzending in 24 uur wereldwijd.
Meer over de laatste trends leest u in ons artikel Trends for spring in damesmode!

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago