Aktualności

Cocooning in damesmode

Waar gaat cocooning over en waarom is het nu zo modieus geworden? Welke dameskleding moet je kiezen voor zo’n styling? Vandaag vertellen we je hoe cocooning in damesmode populair is geworden en aangeven welke comfortabele kleding het waard is om in je garderobe te hebben.

Wat is cocooning in damesmode?

zo’n trend als cocooning werd al 4-5 jaar geleden luid. Cocooning wordt vaak bewuste domesticatie genoemd. Vooral tegenwoordig kiezen velen van ons ze tijdens de pandemie. Vroeger betekende het ook vrije tijd of huishoudelijke taken — vandaag cocooning krijgt een nieuwe betekenis wanneer velen van ons op afstand werken. We brengen veel tijd door in huizen, we kijken van mensen. Daarom is het des te meer de moeite waard om voor te zorgen „kleding na huis” Ze waren niet alleen netjes, maar ook lekker en comfortabel en pasten zelfs in de huidige trends. Laat onze zelfgemaakte styling elke dag een beetje plezier voor ons zijn. Laten we op dit moment een tijdje tijd voor onszelf zoeken – warm bad, heerlijke koffie of thee, favoriete eten, aflevering van je favoriete show, een moment met een boek of spa-behandelingen thuis.

Een echte cocon

Cocoon wordt geassocieerd met iets warms, zacht, veilig en comfortabel. Kleding voor cocooning moet in de eerste plaats comfortabel zijn. Laten we kledingstukken aantrekken die comfort bieden – losse modellen, met brede pijpen en mouwen of zelfs oversized kleding. Goed om cocooning kleding były wykonane z naturalnych, miękkich i miłych w dotyku tkanin: bawełny, wełny czy angory. Można wybierać także ubrania z polaru. W jakiej kolorystyce najczęściej są utrzymane zestawy do cocooningu? Kokon kojarzy się także z jasnymi odcieniami – dlatego w zestawach do cocooningu stawiamy na biel, beż, szarości oraz odcienie pastelowe. Dobrym wyborem będzie pudrowy róż, delikatny błękitny, modny tej zimy jasnofioletowy, subtelny morelowy czy ciekawy odcień miętowy. Oprócz ubrań, które omówiłyśmy poniżej, do cocooningu przydadzą się także akcesoria: ciepłe kapcie, grube skarpetki oraz miękki w dotyku koc. Z pewnością niezawodny okaże się także szlafrok.

Cocooning w modzie damskiej – hurtownia Factoryprice.eu

Welke kleding is het beste om te cocoonen?

Als je lang niet aan je styling wilt denken, trek dan aan sets kleding voor dames. De kits bestaan uit een passende bovenkant en onderste delen van de kledingkast. Dit kunnen T-shirts, blouses of sweatshirts zijn in combinatie met joggingbroeken, leggings of shorts. Dameskleding Ze zijn meestal in dezelfde tint, gemaakt van identieke materialen die op dezelfde manier zijn gedecoreerd. Bijpassende kleding creëert een samenhangend geheel en is een comfortabele set voor de hele dag. Als je geen conferenties of videovergaderingen hebt, is een set kleding zelfs goed voor werk (op afstand). Voor cocooning is het de moeite waard om comfortabele T-shirts en blouses met losse sneden van onaansporing bewegingen te hebben. Jurken zullen ook geweldig werken. Voor de koele seizoenen raden we gebreide, joggingbroeken en sportmodellen aan. Voor warm weer zijn jurken van dunne, lichte materialen geschikt. In de winter doen we graag warme truien met comfortabele snitten of lange vesten aan. Modieuze damestruien kunnen worden afgewerkt met een coltrui die de nek beschermt. Er moet echter speciale aandacht worden besteed aan populaire modellen met een vlechtpatroon. Op zijn beurt, zomer tot Kleding voor cocooning (naast de hierboven genoemde) zijn nog steeds shorts bevestigd, vooral die joggingbroekmodellen.

Sportkleding voor dames

Kleding na huis zijn vaak sportieve kledingelementen. Modellen bieden gemak en thermisch comfort, perfect geschikt voor cocooning. Wat is het waard om op te wedden? De meeste mensen kiezen voor sportkleding zoals sweatshirts, joggingbroek of legging. Elk van deze elementen zorgt voor gebruiksgemak. Uit sweatshirts kunnen we kiezen uit kleding die door het hoofd wordt aangetrokken en vesten. We raden u modellen aan met een trekker of een klein beetje aan de onderkant en aan het einde van de mouwen. Dergelijke modellen hechten nog beter aan het lichaam, eindigen niet en bieden thermisch comfort. Wat leggings betreft, is het het beste om te wedden op modellen met één kleur. Op zijn beurt zijn joggingbroeken voor dames verkrijgbaar in veel interessante modellen, die voornamelijk verschillen in het type been. Je kunt kiezen uit eenvoudige modellen, taps toelopende stijlen of joggermodellen met een trekker in de taille en aan het einde van de benen.

Groothandel in dameskleding

Online groothandel Factoryprice.eu heeft groothandel in dameskleding te koop voor cocooning en andere activiteiten. Je vindt er jurken, truien, sweatshirts, T-shirts, broeken, kledingsets, jassen en vele andere interessante kledingstukken. In overeenstemming met de huidige trends in de modemarkt of met klassieke richtlijnen voor damesmode, is kleding verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Online groothandel Factoryprice.eu verkoopt groothandel in dameskleding, maar bestellingen zijn mogelijk uit één stuk. Bovendien hebben we geen minimale bestelwaarde, zodat u uw winkel op elk gewenst moment kunt subsidiëren. Naast producten van goede kwaliteit bieden we ook beschrijvingen en professionele productfoto’s.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago