Aktualności

Westerse stijl in damesmode

Kledinggroothandel Factoryprice.eu heeft een nieuwe collectie in haar aanbod geïntroduceerd. Het past perfect in de westerse stijl in damesmode. Controleer wat de determinanten zijn van zo’n kledingstijl en in welk kleurenschema de sets worden gehandhaafd. Kijk op welke kledingstukken en accessoires het waard zijn om op te wedden.

western dressup

Een modieuze trend is Westerse stijl in damesmode (ook vaak landelijke stijl genoemd). Cowboykits worden elk jaar door veel vrouwen gekozen. Stijlen van dit type heersen in de zomer en de herfst, maar vaker zijn ze ook in het voorjaar te zien. Ze zijn een uitstekende combinatie van eenvoud, eigenaardigheid en nonchalance, maar ze missen niet aan vrouwelijkheid. Veel elementen van de garderobe in westerse stijl hebben een goed passende en ronduit strakke snit. Als het gaat om het versieren van ruches, regeren ruches of kanten inzetstukken. Wat zijn de determinanten van de westerse stijl? Het is vooral het kiezen van kleding in onderscheidende kleuren en gemaakt van specifieke materialen – suède, leer en jeans regeert. Een belangrijk element zijn ook ornamenten. Decoratieve elementen omvatten vaak franjes, veren, roosterpatroon of bloemmotieven. Kleding kan worden versierd met gekleurde kralen, applicaties, borduurwerk. Origineel en zeer karakteristiek is ook het patroon van koeienpleisters. Kleding in het Wilde West-klimaat zinspeelt vaak met hun uiterlijk op kledingstukken in boho, hippie, ethno en zelfs volksstijl.

Kits kleuren

In welk kleurenschema moet worden gehandhaafd western styling?? Allereerst regeerden de kleuren van de aarde, dus bruin, beige, zwart en een verscheidenheid aan groene tinten. Ook wordt vaak gekozen voor kleding of accessoires in rode kleur. Klassiek wit zit ook goed in de sets. Daarnaast trekt het verschillende jeanstinten aan – blauw, zee of donkermarine. Sterke kleuren in westerse styling zijn rood, geel of oranje. Ze vormen echter meestal een element van ornamenten of zijn een van de kleuren van een bepaald element van de kledingkast, bijvoorbeeld een marineblauw en rood geruite overhemd. Ook populair zijn total look styling – bewaard in één kleur, maar niet noodzakelijkerwijs in dezelfde tint. Westerse stijl in damesmode często łączy różne barwy, rodzaje materiałów, w nawet ubrania w różnych stylach.

Styl western w modzie damskiej – hurtownia Factoryprice.eu

Kleding in westerse stijl

Laten we beginnen met de bovenkleding. Een goede keuze zijn leren jassen (klassieke modellen en ramonesken), denimkatana’s, suède vesten of volumineuze poncho’s. Inherent aan westerse styling zijn ook denim kleding. De klassieker wordt beschouwd als denim overalls, overhemden en natuurlijk jeans voor dames. Ook de moeite waard om shorts of rokken aan te trekken Van de bovenste elementen van de kledingkast raden we geruite overhemden aan, evenals T-shirts met prints – vooral de moeite waard om te wedden op die van het landschap of versierd met inscripties in het Engels. De jackpot is ook luchtige bloemenjurken – meestal zijn dit midi-modellen. Het is ook de moeite waard om losse stoffen broeken (bijv. klokken) en bijpassende kledingsets aan te trekken. Hoe ze eruit kunnen zien western styling?? Iconische combinaties zoals een bloemenjurk afgewisseld met cowgirls, een geruite overhemd met jeans of denim total look (in deze rol zijn jeansoveralls perfect geschikt). western dressup moet niet alleen een prachtige uitstraling bieden, maar in de eerste plaats gemak en gebruiksgemak.

Westerse stijl in damesmode: accessoires

We hebben al gesproken over de determinanten van de westerse stijl, de kleuring van styling en de gemakkelijkst geselecteerde kleding. Maar hoe zit het met de toevoegingen? Op welke accessoires is het wedden waard? Zeker een onmisbaar element van de sets zijn hoeden in cowboystijl – met gebogen zijkanten, versierd met een speciale rand. Als het om schoenen gaat, regeren cowgirls in de eerste plaats. Het is schoeisel dat tot halverwege de kuit reikt, met een kleine, typisch afgeknotte hak en smalle benen. Hun bovendeel is meestal rijkelijk versierd – reliëf, borduurwerk of gekleurde applicaties. Een ander zeer modieus element zijn cowboybandjes, dat wil zeggen modellen met een grote, zware en rijk versierde gesp, die meteen in het oog springen. Je kunt ze zowel voor broeken, shorts en rokken of jurken dragen. Comfortabel accessoire werkt zoals tijdens elk seizoen. Voor westerse stijl past ook klein handtassendat kan worden vertaald via de romp. In deze rol zullen postbodes bijvoorbeeld uitstekend zijn. Sieraden kunnen worden gemaakt van stroken of versierd met hout. Het is de moeite waard om te wedden op stijlvolle handgemaakte accessoires.

Groothandel Factoryprice.eu In haar nieuwste collectie presenteert ze veel kleding en accessoires die ideaal zijn voor het creëren van westerse styling. U vindt alle hierboven besproken kleding en de meeste accessoires – u kunt vandaag beginnen met plannen western styling. We zijn er zeker van dat ieder van jullie, zelfs als western styling Ze zijn niet naar jouw smaak, zullen graag in zijn sets enkele cowboyoplossingen gebruiken die worden gebruikt in modieuze sets. Ten slotte is het de moeite waard eraan te denken dat de groothandel zijn aanbod elke dag uitbreidt met een nieuw assortiment.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago