Aktualności

Kleuren van het jaar 2021 door Pantone

De hele wereld van mode, design, design en kunst wacht op dit moment – het Pantone Institute heeft de kleuren van het jaar aangekondigd die het meest trendy zullen zijn. Bekijk de kleuren van het jaar 2021 volgens Pantone en op welke kleding het waard is om op te wedden. Overtuig jezelf hoe je een succesvolle styling kunt samenstellen met kleuren in de hoofdrol.

Wat zijn de kleuren van het jaar 2021 volgens Pantone?

Zoals elk jaar in december besloot het Pantone Institute welke kleur het komende jaar het meest in de mode zal zijn. In 2021, net als in 2016, kunnen we praten over de kleuren van het jaar – het instituut besloot twee kleuren te kiezen. Deze keuze is vooral belangrijk, de geselecteerde tinten genieten altijd veel populairder. De kleur van het jaar heeft niet alleen invloed op mode, maar ook design, interieurontwerp en alle andere vormen van algemeen begrepen toegepaste kunst. Waarom werd besloten om een dubbele keuze te hebben en juist zulke tinten? Kleuren van het jaar 2021 door Pantone is grijs, ultiem grijs en geel, verlichtend. zo’n duo kleuren had Pantone’s visie om de kracht en hoop over te brengen om de geest permanent op te heffen. De term „na een storm zal altijd uit de zon komen” past hier perfect. Na een moeilijk en grijs jaar 2020 is het tijd voor het volledige optimisme, vreugde en zonneschijn jaar 2021. Zoals het instituut zelf stelt, is deze combinatie als kiezels op het strand – natuurlijke elementen die de tand des tijds zullen doorstaan.

Grijs ultimate grey 17-5104

Grijze tint ultimate grijs is kalm en ingetogen. Het zal perfect werken, ongeacht de omstandigheden – het zal goed zijn voor het dagelijks leven (grijze trainingspakken!) maar het zal ook geweldig zijn voor werk of plechtige gelegenheden. Ultimate grijs is altijd een goede keuze, kleding in deze tint kan gemakkelijk worden gecombineerd met garderobe-elementen van alle tinten. De schaduw verwijst naar de basis in elke garderobe – solide basis van onze kledingstijl, onveranderlijk tot jaren en onafhankelijk van modetrends. Grijze tint doet denken aan rust, kalmte en stabiliteit. Wat grijze kleding kiezen? Dergelijke kledingstukken worden in de eerste plaats geassocieerd met comfortabele en aangenaam aanvoelende trainingspakmodellen. Joggingbroek, bluzy czy sukienki dresowe są strzałem w dziesiątkę. Jeśli szukasz bardziej eleganckich ubrań, na przykład do pracy polecamy spodnie cygaretki, koszule damskie i żakiety. Na specjalne okazje sprawdzą się sukienki: koktajlowe, na wesele czy wieczorowe.

Kolory roku 2021 według Pantone – hurtownia Factoryprice.eu

Geel verlichtend 13-0647

Geassocieerd met kracht en positieve energie geel verlichtend doet denken aan de zon. Hij is vriendelijk, vrolijk en geeft hoop dat het beter wordt. De schaduw voegt energie toe en warmt op, hij zal elke styling zeker opfleuren. Geel richt de aandacht op elkaar, maakt ons merkbaar, waargenomen en herkenbaar. Geel verlichtend zal vooral verschijnen in onze dagelijkse styling en voor enkele belangrijke vieringen. Op zo’n schaduw kan worden gezet door te kiezen voor doop, communie of bruiloft. Voor plechtige uitgangen of banketten kunt u het tweede voorstel van het instituut gebruiken en een grijze tint kiezen ultimate grijs. Wat gele kleding zijn de beste? Onze nummer één (alleen passend bij de huidige tijd van het jaar) zijn gele damestruien. Energieke kleuren gecombineerd met warme stof is een perfect duo. Een goede keuze zijn ook blouses, overhemden of overhemden van deze tint. Voor warmere dagen raden we ook gele rokken aan en jurken.

Hoe combineer je grijs met geel?

zo’n duo lijkt je vreemd? We verdrijven alle twijfels: grijs past in alle kleuren, ook geel. Een sterk accent zorgt ervoor dat de styling karakter krijgt en niet saai zal zijn. Hoe weef je geel in styling voor werk? Je kunt kiezen voor kleine elementen – broeken met een zoom in deze kleur, gele armbanden of oorbellen, en op minder verplichte werkplekken, bijvoorbeeld een gele handtas. We kunnen ook wedden op kledingstukken die geel en grijs combineren. Een goede keuze zijn grijsgele gestreepte jurken met rechte snit, comfortabele overhemden in gekleurde plaid met gele kleur of elegante cigarillo’s met een gele streep op het been. Een goede keuze zijn ook sets voor dames — niet altijd zijn de bovenste en onderste delen van de kast in dezelfde kleur. Geweldig is een grijze trainingspak set met gele trunks in de taille, zoom aan de zijkanten van de pijpen en een grote goud-zilveren print op de voorkant van het sweatshirt.

Groothandel in gele en grijze dameskleding

Groothandel Factoryprice.eu heeft gele en grijze dameskleding in de groothandel te koop – dankzij dit biedt u uw klanten de meest modieuze kledingstukken voor het komende jaar. Modieuze, visueel aantrekkelijke blouses, jurken, truien, sweatshirts, broeken, bovenkleding en kledingsets voor een betaalbare prijs wachten op aankoop. U vindt bij ons niet alleen gele en grijze dameskleding in de groothandel, maar ook kledingstukken van elke andere kleur. We herinneren je eraan dat in groothandel Factoryprice.eu er is geen vast minimum bestelbedrag en aankopen kunnen hier uit één stuk worden gedaan. We subsidiëren uw winkel snel — wij leveren bestellingen binnen 24 uur wereldwijd.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago