Aktualności

Topbedekkingen in de groothandel in de lente — de meest modieuze stijlen

Kijk welke bovenkleding in het voorjaar het waard is om in de groothandel te kopen. We bespreken de meest modieuze modellen en adviseren over welke elementen van de damesgarderobe het waard zijn om te wedden. Maak kennis met de vier beste bedekkingen in het voorjaar.

Ramoneske en leren jassen

De onbetwiste klassieker in de damesgarderobe zijn leren jassen en ramonesken. Ze kunnen gemaakt zijn van leer, eco-leer of suède. Hoe verschillen klassieke modellen van ramonesken? Klassieke leren jassen hebben een recht genaaide ritssluiting. De meeste modellen hebben een rechte snit, soms versierd met een sluiting aan de halslijn of inzetstukken in de ellebogen of schouders, die het materiaal versterken. De Ramonesques hebben op hun beurt een kraag en een ritssluiting schuin genaaid, diagonaal, en hun flanken zijn opzij gezet. De onderkant van de buitenhoes is versierd met een strook. Daarnaast hebben de ramonesken meer zakken en decoratieve kastelen. Ze zijn ook vaak versierd met spikes, strass-steentjes of applicaties. De meest populaire keuze aan ramonesken en leren jassen heeft gedempte kleuren (zwart, bruin of granaatappel). Je kunt ze voor veel styling dragen, steeds vaker worden ze ook gekozen voor een elegante styling. Heldere tinten (wit, beige, lichtroze, blauw) en sterke kleuren (rood, geel, roze, groen, kobalt) zijn echter ook populair. Kleurrijke leren jassen zijn ontworpen voor dagelijkse styling.

Spijkerjassen

Als je je afvraagt wat nog meer bovenkleding voor groothandel in de lente wedden waard, we raden spijkerjassen aan. Universeel, tijdloos en zeer duurzaam materiaal dat jeans is, raakt niet uit de mode — het is elk seizoen populair. Op de bekledingen die ervan zijn gemaakt, plaatsen we vooral in het lente-zomerseizoen. Klassieke spijkerjassen hebben een vierkante vorm in een doos. Ze hebben een kraag, knopen en hun lengte reikt tot aan de heuplijn. Momenteel echter spijkerjassen lijken vaak op hun uiterlijk andere modellen van bovenkleding – ramonesken, bommenwerpers, parken en zelfs jassen. Zeer modieus zijn losse oversized modellen. Spijkerjassen zijn meestal versierd in blauwe tinten – blauw, zee-, kobalt- of marineblauw. Daarnaast zijn witte, zwarte en grijze stijlen ook in de mode. Populaire decoratie is gemarmerde textuur of schaduw. Veel modellen zijn versierd met rafelen, wrijven en gaten. Spijkerjassen mają często także kolorowe elementy – hafty czy naszywki albo metaliczne ozdoby – dżety, metalowe kółka, zamki.

Okrycia wierzchnie na wiosnę hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Bomberjacks

Een paar seizoenen geleden waren de meest populaire topbedekking in het voorjaar bomberjacks. Zet er nog steeds veel mensen op, hoewel deze bovenkleding ze zijn niet langer zo populair als voorheen. Jassen die verwijzen naar sportsweatshirts en militaire bomberjacks onderscheiden zich door een paspel bij de mouwen, halslijn en voltooiing van kleding. Losse modellen zijn daarom goed geschikt op kritieke plaatsen, zodat ze perfect beschermen tegen kou of wind. Op warmere dagen zijn bombersweatshirts een alternatief voor dergelijke jassen – gemaakt van dunner materiaal, maar dezelfde snit. Het is de moeite waard om te wedden op zowel uniforme modellen als mode versierd met verschillende ontwerpen – dieren, bloemen, geometrisch of abstract.

Blazers voor dames

De lente heeft het op zich dat het weer ons echt positief kan verrassen – soms is het net zo warm als in de zomer. De moeite waard om dan te koop bovenkleding voor groothandel in de lente andere jassen. Daarom raden we je damesblazers aan. Elegante, comfortabele en comfortabele blazers bij warm weer zullen de jas met succes vervangen. In onze groothandel vind je klassieke elegante modellen of mode die bijna lijken op het populaire Chanel tweed model. U kunt kiezen uit modellen met één en dubbele rij knopen, met afzettingsvangsten of smoking. De meeste modellen zijn vastgemaakt met knopen, maar er zijn ook open stijlen beschikbaar, dat wil zeggen zonder sluiting. Uniforme modellen zijn een uitstekende keuze, maar veel mensen kiezen ook voor mode versierd met tijdloze patronen zoals strepen of latwerk. Voor speciale gelegenheden, op hun beurt, zullen blazers met metaaldraad, pailletten stijlen of materiaalmodellen bedekt met een metalen coating uitstekend zijn. Blazers hebben vaak decoratieve knopen, inzetstukken van andere materialen of speciale ruches, buffetten, stoffen lipjes.

Bovenkleding in de lente groothandel op Factoryprice.eu

Als je in je kledingwinkel wilt kopen bovenkleding voor groothandel in de lente We raden groothandel Factoryprice.eu aan. We bieden een verscheidenheid aan modellen jassen, jassen en jassen. Alle kleding is verkrijgbaar in vele snitten, kleurvarianten en maten, gemaakt van verschillende materialen en op vele manieren gedecoreerd. Door ons voorgesteld bovenkleding Ze passen in verschillende kledingstijlen en passen bij vele gelegenheden in styling. Groothandelsbedrijf staat zowel de aankoop van groothandelshoeveelheden als afzonderlijke stukken toe. Met de voorgestelde faciliteiten kunt u de goederen snel in uw aanbod invoeren. Wij zorgen voor eenvoudige integratie met groothandel en snelle levering van goederen.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago