Aktualności

Dameskleding voor thuiskantoor

Bij veel bedrijven veranderde het dagelijkse werk tijdens de coronaviruspandemie naar thuiskantoor. Onze kledingkasten zijn ook veranderd en de manier waarop we kleding hebben uitgekozen en gekocht. We vertellen erover in ons artikel en vragen hoe je je kunt kleden voor thuiskantoor om je op je gemak te voelen op het werk.

Hoe kleed je je voor thuiskantoor?

De benadering van kleding en styling is de laatste tijd aanzienlijk veranderd. Thuiswerken is niet hetzelfde als in een kantoor. Sommigen van ons zijn opgelucht om officiële kleding opzij te zetten, geforceerd te stylen en gelukkig in favoriete kleding te gaan zitten voor thuiskantoorwerk. Anderen kunnen zich niet in de nieuwe dresscode bevinden, die nu tegelijkertijd thuis en op het werk blijven (en soms zelfs op school, als we kinderen op afstand hebben leren) combineert. Er zijn steeds meer vragen over hoe je je moet kleden kantoor aan huis. Bekijk welke groepen in termen van kiezen kleding voor thuiskantoor werknemers verdelen.

Hoe doen anderen dat?

Werknemers aan kantoor aan huis zijn verdeeld in drie groepen mensen op het gebied van styling om te werken. Vertegenwoordigers van de eerste groep zetten gemak in de eerste plaats. Ze kiezen voor comfortabele kleding zoals joggingbroek, bluzy, koszulki czy dresowe komplety. Druga grupa ubiera się tak samo jak do pracy z obawy, z jednej strony z przyzwyczajenia, z drugiej z powodu tego, że uważają, że bardziej domowy strój ich rozleniwi. Najwięcej ludzi wybiera jednak opcję po środku – łączy klasyczny wygląd z casualowym ubraniem, aby czuć się swobodnie, ale w razie niezapowiedzianej wideokonferencji wyglądać odpowiednio. Stawiają na zestawy z koszulami i jeansami, sukienkami i legginsami czy swetrami i eleganckimi spodniami. Ubiór jest jednak uzależniony od specyfiki naszej pracy. Jeśli pracując w domu ciągle uczestniczysz w wideokonferencjach Twoja stylizacja powinna być tak elegancka jak zawsze.

Ubrania damskie na home office – hurtownia Factoryprice.eu

Online conferenties en vergaderingen

Heb je videoconferenties op het werk, een ontmoeting met je baas of misschien training? Je moet er net zo stijlvol uitzien als elke dag op kantoor. Een goede keuze is dan een stoffen broek en een stijlvol shirt. Gezien de videoboodschap, vermijd modellen in kleine patronen of riemen – gok het beste op uniforme stijlen. Kies geen opvallende ornamenten, bijvoorbeeld glanzend. De regels van dresscode zijn niet veranderd – zet naast ontwerpen in op kledingstukken zoals voorheen toen je op kantoor werkte. Het is het beste om kleding te kiezen in gedempte tinten en klassieke snitten, en ornamenten worden tot een minimum beperkt. Van felle kleuren kunt u witte of beige of pasteltinten plaatsen – blauw, lichtroze of abrikoos. Van donkere kleuren raden we marineblauw en zwart aan. Vergeet niet om de styling voor een online vergadering compleet te maken. Meestal zie je alleen het bovenste deel van het lichaam, maar als je bijvoorbeeld na iets moet opstaan, is het goed om de onderkant van je styling te laten matchen met de bovenkant.

We wedden op gemak

waarom kleding groothandel Factoryprice.eu schrijft over dameskleding op kantoor aan huis? We willen u, onze klanten, laten zien dat de benadering van klanten om te winkelen de laatste tijd diametraal is veranderd. Vrouwen begonnen veel meer belang te hechten aan de materialen waaruit kleding is gemaakt. Ze doen graag zachte stoffen aan zoals katoen, gebreide kleding of velours. Ze kiezen kleding die niet te veel rot en gemakkelijk te verzorgen is. Bovenal zijn de inkooptrends echter veranderd. In de afgelopen tijd hebben heel veel vrouwen sweatermodellen kleding gekocht – jurken met losse snit, sweatshirts, warme sweatshirts of comfortabele joggingbroeken. Verhoogde populariteit dan normaal wordt ook genoten door verschillende soorten truien, vesten en sweaterjurken. We wedden graag op alles wat een comfortabele snit heeft, vrijheid en thermisch comfort biedt. We vergeten echter de esthetische kwaliteiten niet – we beslissen niet alleen voor soepele, uniforme, klassieke modellen, we kiezen ook voor mode met decoraties.

Breid je assortiment uit met dameskleding op kantoor aan huis

Vrouwen zijn nu vooral op zoek naar comfortabele kleding. Dit is een uitstekend moment om het aanbod van je winkel uit te breiden met modellen met zogenaamde joggingbroeken. Katoenen joggingbroek, sweatshirts, jurken sets kleding zijn nu het meest gewilde type kleding. We raden ook aan damestruien te kopen. Dit is een van de meest populaire kleding voor de winter, en nu willen ze graag kiezen dameskleding voor thuiskantoor. In onze groothandel vindt u modellen lang, vesten, klassiek, oversized, met coltrui of versierd met stijlvolle vlecht. Online kledinggroothandel Factoryprice.eu stelt u in staat uw aanbod uit te breiden met dameskleding voor thuiskantoor. Maak gewoon een account aan (we hebben alleen bedrijfsregistratiegegevens nodig) en u kunt de eerste bestelling voltooien. Wholesale Factoryprice.eu vereist geen minimaal bestelbedrag en u kunt aankopen uit één stuk doen. We zorgen voor onze klanten en hun bedrijf – we werken ons aanbod elke dag bij en delen 100 nieuws. Momenteel telt het assortiment groothandels al meer dan 20.000 kleding.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago