Aktualności

Geruite overhemden voor dames

In de damesgarderobe zijn er elementen die tijdloos in de mode zijn. Je kunt ze dragen ongeacht het seizoen en de huidige trends, ze werken voor vele gelegenheden. Dergelijke kleding zijn gewoon geruite overhemden voor dames. Bekijk welke modellen het waard zijn om in de groothandel te kopen.

Tijdloos rooster

Hoe kan het latwerk eruit zien? Het kent echt veel variaties. De meest populaire hiervan is tartan, ook wel Schotse plaid genoemd. Regelmatig kruisende lijnen vormen dan een harmonieus patroon. De riemen hebben verschillende kleuren en breedtes. Het raamrooster heeft dunne lijnen die haaks kruisen, het is tweekleurig. Ook populair is Haymarket latwerk dat dezelfde kleuren combineert: beige, zwart, wit en rood. Een interessant patroon is het kleurrijke rooster van madras met een Indiase stamboom, het Prince of Wales latwerk of vichy patroon. Niet iedereen weet dat het patroon van het rooster ook een pepitka bevat.

Klassieke geruite dames overhemden

Klassieke modellen overhemden moeten een rechte snit hebben – reiken tot aan de heuplijn, hebben lange mouwen en kraag. Mode moet worden vastgemaakt met knopen en hebben bijpassende manchetten met de pols. Kleurrijk traditioneel is een tweekleurig rooster. Het kan een combinatie zijn van wit en zwart, zwart en rood, rood en granaatappel of wit en granaatappel. Als we het over het materiaal hebben, geruite overhemden voor dames Meestal zijn ze gemaakt van zacht en aangenaam aanvoelend materiaal. Allereerst flanellen reigs, maar ook katoen. Klassieke geruite dames overhemden kan worden gedragen in combinatie met jeans, stoffen broeken en shorts. Ze werken ook in sets met rokken. Overhemden doskonale sprawdzają się w codziennych stylizacjach na takie okazje jak spacer, kawa z przyjaciółką, impreza, randka, a także do pracy, gdzie nie obowiązuje surowy dress code. W Twoim biurze panują sztywne zasady? Postaw na neutralne kolorystycznie ubrania o prostym kroju.

Damskie koszule w kratę – hurtownia Factoryprice.eu

Geruite shirt in nieuwe vorm

Klassieke klassiekers, maar vrouwen wedden graag ook op bewezen garderobe-items in een nieuwe aflevering. Over wat geruite overhemden voor dames wedden waard? Laten we beginnen met de snede. Naast klassieke modellen worden modieuze stijlen verlengd – tot het midden van de dij en zelfs tot aan de knie. Uitgebreide modellen kunnen onafhankelijk worden gedragen zoals jurken, compleet met leggings of panty’s. Dergelijke modellen hebben vaak uitsparingen aan de zijkanten om het lopen te vergemakkelijken. In de zomer zijn ze op hun beurt populair geruite shirts met een verkorte gesneden crop top die reikt tot de hoogte van de navel. De laatste tijd zijn populair losgeraakt shirts met een snit in dozen, die doet denken aan zijn uiterlijk, de stijl van een klassiek spijkerjack. Dergelijke mode is meestal gemaakt van een iets stijver materiaal. Over snit gesproken, het is ook de moeite waard om elementen te noemen als – mouwen bevestigd aan speciale tapes of ruime zakken (sommige maat XXL). sommige shirts Ze hebben ook kappen, truncheons of trekkers. Modellen kunnen ook buffetten of ruches hebben.

Modieuze decoraties

Naast de snit is het ook belangrijk om dameskleding te versieren. Geruite overhemden voor dames Ze hebben meestal kleine ornamenten, maar het is de moeite waard om er een paar te noemen. In de afgelopen jaren zijn modellen met rafelen aan de onderkant en zelfs mode met wrijven of gaten populair. Sommige modellen kunnen ook een speciale strook materiaal aan de onderkant van de kleding hebben. Presenteer zich interessant geruite overhemden voor dames versierd met ruches — bijvoorbeeld aan de onderkant. Goede decoratieve elementen zijn gekleurde stiksels, decoratieve knopen gemaakt van hout of inzetstukken van andere materialen. Veel modellen zijn versierd met uitsparingen op verschillende kledingstukken of verschillende soorten bindingen.

Samenvattingen van kleuren

Geruite overhemden voor dames zijn vaak tweekleurig, maar dit is geen regel. Het roosterpatroon kan veelkleurig zijn. Naast klassieke verbindingen raden we aan zowel pastel- als sterke kleuren te gebruiken. Interessante kledingstukken die in felle kleuren worden bewaard, bijvoorbeeld door pasteltinten te combineren met wit. Bij het instellen op het patroon van het latwerk, is het de moeite waard om ook minder voor de hand liggende combinaties te kiezen – groen met gele kleur, groen met rood of een combinatie van verschillende tinten bruin (beige, lichtbruin, camel) met wit. Bij het kiezen is het echter de moeite waard om rekening te houden met de kleding in je garderobe en pasvorm shirts zodat je er veel interessante styling mee kunt creëren.

Of je nu wel of niet op gokt klassieke geruite dames overhemdenmodellen, modellen in nieuwe vorm of finesisch ingericht – door dergelijke kleding aan uw klanten aan te bieden, is het de moeite waard om ze in de groothandel in te slaan. zo’n oplossing heeft verschillende pluspunten, dit zijn onder andere lagere kosten, maar ook de verwijdering van modieuze goederen het hele jaar door. Geruite overhemden voor dames Je kunt groothandel kopen, omdat het tijdloze kleding is, modieus ongeacht het seizoen of de huidige trends. Kopen overhemden voor dames bij de online groothandel Factoryprice.eu en ontdek alle voordelen van deze plek. Begin met gratis registratie en eenvoudige integratie met groothandel. U kunt aankopen doen uit één stuk, we hebben geen minimale bestelwaarde nodig. Wij bieden veilige betaling, snelle verzending en terugbetaling.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago