Aktualności

Bovenkleding in het voorjaar

We blijven de voorjaarstrends volgen — dit keer bespreken we de bovenkleding voor je in het voorjaar. Bekijk welke jassen en jassen dit seizoen het meest in de mode zullen zijn. Leer hoe u groothandel kunt kopen bij Factoryprice.eu wholesale.

Ramoneske jassen

Damesjassen voor jaren zijn onvervangbare bovenkleding in het voorjaar, maar ook in de zomer of herfst. De meeste vrouwen beschouwen ze als een onmisbaar element in de garderobe van een vrouw, onderdeel van de basiskledingbasis. De klassieke ramoneske reikt tot aan de heuplijn en wordt onderaan voltooid met een riem met een gesp, waardoor je de kleding nog beter bij de figuur kunt passen. Naast dit Ramonesque Ze hebben een kenmerk dat aan de zijkant van het slot is genaaid en teruggezet. Een stevig element is ook een groot aantal zakken en sloten. Ramonesken zijn vaak versierd met metalen elementen zoals decoratieve schuifregelaars, pagons, studs, strass steentjes of kettingen. Jassen voor dames Ze zijn meestal gemaakt van leer, kunstleer of suède. Naast ramonesks kun je ook kiezen voor andere leren jassen – klassieke snit met recht genaaide ritssluiting of modellen die eruit zien als verlengde blazers. Als je het over kleur hebt, is het het beste om ingetogen voorstellen te kiezen – zwart, bruin, marine, grijs of beige. Moet de jas opletten? Zet in op kobalt, zee, groen, geel, rood of roze.

Spijkerjassen voor dames

Naast leer en eco-skin is jeans een tijdloos materiaal dat zijn aantrekkelijkheid niet verliest. Spijkerjassen voor dames elk jaar in het voorjaar genieten ze van grote belangstelling. Dit kunnen klassieke doosmode zijn tot het midden van de dij, met een kraag neergezet en vastgemaakt met knopen met studs. Veel vrouwen trekken in het voorjaar denim bovenkleding aan die doet denken aan andere soorten jassen: bommenwerpers, parken of jassen. Ook opmerkelijk zijn modellen van jassen versierd met bont (vaak afneembaar), die geweldig zullen werken tijdens de overgangsperiode tussen winter en lente en vervolgens de lente. Spijkerjassen kan lichte wrijving, schaduw, rafelen en zelfs gaten hebben. Interessant zijn modellen met decoratieve metalen cirkels. We raden in de eerste plaats aan spijkerjassen voor dames in blauwe tinten — van blauw, door turkoois, zee en kobalt tot donkere granaatappel. Zwarte of grijze modellen zijn ook een goede keuze. Steeds vaker in winkels of groothandels vind je spijkerjassen we patronen — dit is ook een interessante optie.

Gewatteerde jassen

We raden liefhebbers van kleuren in styling aan gewatteerde jassen – z pikowaniem w angielskim stylu lub w poziome pasy. Ich kroje sięgają do linii biodra lub do połowy uda. Te wygodne i praktyczne kurtki mają zazwyczaj kołnierzyk-stójkę, kieszenie, a często także kaptur. Ich materiał sprawia, że woda spływa po kurtce, dzięki czemu sprawdza się ona doskonale w każdą pogodę. Kurtki pikowane są dobrym wyborem na chłodniejsze dni. Na cieplejsze polecamy Wam z kolei kurtki parki czy wiatrówki. Modele pikowane mogą mieć modne zdobienia takie jak falbany (przy zakończeniu kurtki), kontrastowe wstawki kolorystyczne, połyskujące koraliki, tłoczone wzory czy nadruki (motywy kwiatowe, zwierzęce, geometryczne).

Okrycia wierzchnie na wiosnę hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Elegante jassen

Vrouwen die de elegante stijl van samenzijn waarderen, willen wedden op elegante jassen in het voorjaar. Wat zijn de huidige trends? Wat is er vooral modieus? In dit seizoen zullen geruite modellen enorm populair zijn. Dit is een verlengstuk van de trend van geruite overhemden en jassen in het herfst-winterseizoen. Modieuze geruite jassen hebben een uitgestelde kraag en een stropdas in de taille. Ze kunnen worden versierd met opvallende zakken ter hoogte van de buste of grote zakken aan de zijkanten. Ziet er goed uit zowel midi-modellen tot het midden van de dij als de lengte van 7/8 tot het midden van de kuit. Voor de warmere dagen van de lente zullen ze goed zijn elegante jassen zonder sluiting of met sluiting alleen op het borduurwerk. Dit jaar is het de moeite waard om te wedden op sterke, energieke tinten zoals geel, rood of roze. Zoals altijd is een klassieke trenchcoat van beige, bruin, zwart of marineblauw een goede keuze. Traincoats hebben een uitgestelde kraag, heupriem met gesp en decoratieve gespen aan het uiteinde van de mouwen.

Naast elegante jassen als bovenkleding in het voorjaar Blazers (zowel fit als losse modellen) zijn ook geweldig. Ze zijn een uitstekend alternatief voor warmere dagen. Elegante modellen passen bij de styling voor verschillende gelegenheden.

Bovenkleding voor groothandel in de lente

Wat er ook gebeurt bovenkleding in het voorjaar of het nu ramonesk zijn, spijkerjassen voor dames, elegante jassen of gewatteerde jassen – het is de moeite waard om ze in de groothandel te kopen. Groothandel Factoryprice.eu heeft een variëteit te koop bovenkleding voor groothandel in de lente. U vindt hier zeker iets dat past bij het aanbod van uw online en stationaire winkels. We bieden interessante snitten, volledige grootte en aantrekkelijke kleurvarianten. In ons aanbod vindt u zowel klassieke modellen als mode die consistent zijn met modieuze trends. Bezoek onze groothandel en ontdek het zelf!

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago