Aktualności

Atletische stijl — sportieve elegantie

Vandaag bespreken we een van de sterke trends die de afgelopen jaren populair zijn. De athleisure-stijl bleek niet slechts één seizoen een hit te zijn. Bekijk waar hij op vertrouwt en hoe je succesvolle sets en zelfs collecties in zijn geest kunt samenstellen. We adviseren over wat de groothandel in sportdameskleding waard is om te wedden en wat elegante dameskleding groothandel Factoryprice.eu in zijn aanbod heeft. Maak kennis met de stijldeterminanten en de elementen van de damesgarderobe die door ons worden aanbevolen.

De athleisure-stijl — wat is het?

Laten we beginnen met uit te leggen wat het is athleisure-stijl. Het combineert elegante en sportieve garderobe-elementen in één styling. Soms wordt om een dergelijke styling te bepalen de term sportieve elegantie gebruikt. Het lijkt misschien alsof elegante kleding niet geschikt is voor kleding die we het vaakst kiezen om te sporten. In de praktijk ziet het er echter geweldig uit. Maar allereerst biedt het gemak – wat een zeer belangrijk criterium is bij het maken van modieuze sets. Onverscholen combinaties van garderobe-elementen werken goed met elkaar en zijn tegelijkertijd origineel. Wat te onthouden door te creëren athleisure styling?? Let allereerst op de gelegenheid waarvoor we ons willen kleden. Het is de moeite waard om te overwegen welke stijl er meer bij past – elegant of sportief – en kies er de meeste elementen voor. Laten we in andere delen de tweede stijl signaleren. Wat werkkits betreft, laten we de dresscode respecteren (indien aanwezig). Dankzij dit zullen we voldoen aan de eisen van de situatie, maar onze kit zal interessant zijn. Sportieve elegantie is een goede keuze voor mensen van alle leeftijden.

Sample athleisure styling — modieuze combinaties

Dus hoe ze eruit kunnen zien athleisure styling?? Laten we beginnen met de meest populaire nevenschikkingen, die nog enige tijd geleden verrast waren, en vandaag zijn ze erg populair en gewillig gedragen. Een paar jaar geleden zou verbazing hebben veroorzaakt jurken met sneakers of sneakers. Deze trend is al geliefd bij vrouwen over de hele wereld. Net als het dragen van een blazer met een t-shirt (bij voorkeur met print of belettering!). Een andere sterke trend is het dragen van sportnieren in plaats van klassieke handtassen. Deze modieuze oplossing past perfect bij de meeste styling en is een handig alternatief voor schoudertassen of handtassen, postbodes en clutches. Steeds meer mensen wedden ook op de combinatie van elegante broeken (en soms zelfs damespak) met sneakers of trainingspakbroeken met spelden. Sportsweatshirts worden steeds vaker gecombineerd met elegante jurken, overhemden. athleisure-stijl widać wyraźnie w odniesieniu do okryć wierzchnich. Sportowe kurtki bomberki nie dziwią już nikogo nawet w eleganckich stylizacjach. Warto także podkreślić, że niektóre ubrania same w sobie łączą elegancję ze sportowym sznytem.

Styl athleisure – hurtownia Factoryprice.eu

Elegante dameskleding groothandel Factoryprice.eu

Onze inzendingen zijn voornamelijk gemaakt voor zakenpartners, d.w.z. klanten van kledinggroothandelaren. Daarom zullen we je vertellen wat elegante dameskleding groothandel Factoryprice.eu kan voorstellen voor het stylen van athleisure. Allereerst zijn dit elegante damesbroeken. We raden cigarillo’s, coulots, eenvoudige modellen of trendy recent palazzo met verlengde benen aan. Ook het kiezen van elegante blazers waard. Groothandel fabrieksprijs.u heeft ook elegante sets kleding (voor dergelijke sets raden we sportaccessoires aan). Een alternatief voor broeken kunnen op hun beurt elegante rokken zijn, vooral potloodmodellen, gematcht of geplooid. Wat nog meer elegante dameskleding groothandel Factoryprice.eu te bieden heeft? Een goede keuze zal elegante overhemdenblouses, shirt en bezoekblouses. Truien, spreien of vesten passen ook goed in athleisure styling. Elegante kleding die aandacht waard is, zijn ook jurken. In de groothandel vind je cocktailjurken, avondjurken, kleine zwarte of schmowers. Van de bovenkleding raden we stijlvolle jassen aan. Als het om accessoires gaat, vind je onze klassieke handtassen, sjaals en sjaals.

Groothandel in sportkleding voor dames

Over wat groothandel in sportkleding voor dames wedden zodat boetiekklanten later kunnen creëren athleisure styling?? Must have kleding in deze stijl zijn leggings. Het kunnen zowel klassieke, uniforme modellen als typisch sportieve mode zijn. Het volgende inherente element is sweatshirts voor dames — het is de moeite waard om op de stijlen te plaatsen die door het hoofd en de vesten worden aangetrokken, met een capuchon en zonder. Geweldige kleding zijn ook rokken en trainingspakjurken en joggingbroek. Kleding van dit type is meestal gemaakt van zacht aanvoelend natuurlijk katoen en heeft een losse snit die zorgt voor gebruiksgemak. De jackpot is ook sportt-shirts, vooral die met prints of inscripties (verwijzend naar sportstijl: cijfers, stadsnamen of motiverende slogans). Met bovenkleding zijn bomberjacks een goede keuze – zowel klassieke modellen voor de heuplijn als die verlengde modellen tot in het midden van de dij. We moedigen je aan om ook andere te kopen groothandel in sportkleding voor dames en additieven (sneakers, nieren, hoeden).

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago