Aktualności

Klassieke damestassen: 5 modellen

Ongeacht het type styling, het is altijd de moeite waard om klassieke damestassen te kiezen. Vandaag raden we u aan welke tijdloze modieuze modellen het waard zijn om te wedden bij het doen van groothandelsaankopen in hun winkels.

Shopper

Shopper bags zijn verreweg de meest populaire mode. Grote, ruime handtassen hebben een eenvoudig ontwerp, dus ze zijn geschikt voor een verscheidenheid aan styling. Meestal dragen we ze elke dag – voor werk, school, universiteit, koffie met een vriend of winkelen. De meeste modellen zijn geschikt voor documenten in A4-formaat. Vaak shopper ze hebben geen verstijfde bodem, waardoor het mogelijk is om een groot aantal dingen te dragen. In de groothandel zijn er modellen met korte handhandgrepen, langer om op de schouder te plaatsen, en met een strakke riem van verstelbare lengte, waardoor u door de romp kunt worden overgebracht. Shopper hebben vaak geen bevestiging van het hoofdvak op het slot, maar alleen op de vergrendeling. Soms is er een kleinere tas met een slot eraan bevestigd, waarin je de belangrijkste dingen kunt stoppen. Tassen shopper zijn versierd in gedempte kleuren (zwart, granaatappel, wit, bruin of grijs). Hierdoor passen de accessoires perfect in de bonte styling. De adel van de tas kan materiaal toevoegen met een patroon dat de huid van een slang of krokodil imiteert.

Klassieke schouderhandtassen voor dames

Een ander modieus model is klassiek Schouderhandtassen voor dames. Ze kunnen verschillende groottes hebben – van volumineuze, middelgrote tot kleine. Schouderhandtassen voor dames ze hebben meestal alleen korte handvatten om op de schouder te zetten, soms is er een langere riem bevestigd. Dit model handtassen is het meest divers – we kunnen kiezen uit vele snitten, kleurvarianten en decoraties. De nieuwste trends zijn onder meer handtassen met metalen elementen zoals pailletten, kralen, sieradenlijstwerk, kralen, decoratieve ritsen of strass steentjes. Een goede keuze zijn Klassieke schouderhandtassen voor dames we wzory – paski, grochy, kratę, wzory zwierzęce czy motywy kwiatowe. Wiele modeli jest ozdobionych kolorowymi haftami, nadrukami czy napisami. Warto stawiać na fasony w klasycznych kolorach, inne stonowane barwy (khaki, oliwkowy, bordowy, burgundowy), pastelowe odcienie (błękitny, jasnoróżowy, miętowy) czy mocne barwy (czerwony, żółty, pomarańczowy, turkusowy, kobaltowy, fioletowy, różowy).

Klasyczne torebki damskie hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Handtassen van postbodes

Zoals de naam al aangeeft handtassen postbodes Ze lijken op het uiterlijk van een postbodetas. Ze hebben een lange riem waardoor ze over de schouder kunnen worden gedragen. Klassieke modellen hebben ook een afzettingsflap, een extra vastgemaakt met een riem of vergrendeling. Handtassen deze zijn middelgroot – ze zijn niet geschikt voor documenten in A4-formaat, maar je kunt er echt veel dingen in verbergen. Ze zijn meestal eenkamer en hebben meerdere zakken – van buiten en binnen. Ze controleren op uitgangen, feesten of een ontmoeting met vrienden. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en patronen. De meest voorkomende decoraties zijn elementen in metallic tinten – sloten, gespen, kettingen of strass steentjes. Geweldige modellen versierd met franjes, onkruid, gekleurde pomponics, borduurwerk, prints en inscripties. Sommige modellen zijn interessant in hun aangepaste snit – ze zijn rond of hebben zijwanden in de vorm van een driehoek.

Clutchets voor speciale gelegenheden

Voor plechtige gelegenheden, diners, ballen, cocktails, feesten, bruiloften of daten, zijn elegante Clutches op hun beurt perfect. Kleine handtassen Ze lijken qua vorm op de envelop – het klassieke model is langwerpig, rechthoekig en heeft een afzettingsluik in de vorm van een driehoek. Flappen kunnen ook een afgeronde onderkant of een rechthoekige vorm hebben. Handtassen wordt in de hand of schouder gedragen (modellen hebben een riem of ketting bevestigd). Koppelingskaarten Ze kunnen uniform zijn en een klassieke tint hebben of de aandacht trekken met hun kleur of decoraties. Koppelingskaarten Ze zijn vaak gelakt of hebben materiaal versierd met glitter, pailletten, decoratieve motieven of imitatie van een slangen- of krokodillenhuidpatroon. Erg populair zijn Clutch kaarten in metallic tinten — goud, zilver en elke andere kleur met metallic coating. We raden ook spiegelmodellen aan met een spiegelreflecterende coating. Handtassen Voor speciale gelegenheden zijn ze vaak tweekleurig – ze combineren klassieke kleuren met een sterke of metallic tint.

Niet alleen sportnieren

Ze zijn al verschillende seizoenen enorm populair. nierzakjesHet zijn kleine zakjes verbonden met een verstelbare riem die ter hoogte van de heupen, buik of door de romp gedragen kan worden. Het grootste voordeel nieren is allereerst dat we het niet in onze handen hoeven te dragen of een van de schouders te belasten. Handig bevestigde nier geeft ons maximaal gemak en bewegingsvrijheid. Aanvankelijk waren dit typisch sportmodellen, gemaakt van stof, versierd met emblemen van sportmerken. Momenteel wedden vrouwen ook graag op nieren met een elegante uitstraling van eco-leer of echt leer. Ze worden niet alleen gedragen voor alledaagse styling, maar ook voor feestjes, dating en zelfs voor speciale gelegenheden. Nierzakken Ze zijn perfect te combineren met zowel sportkleding, jeans, T-shirts, overhemden en jurken en rokken. Modellen zijn vaak versierd met kleurrijke prints, borduursels of inscripties of metalen sloten.

Groothandel in klassieke handtassen voor dames koop bij Factoryprice.eu groothandel.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago