Aktualności

Jurken in het voorjaar: top 5

We kozen voor vijf van de meest modieuze kledingstijlen die ideaal zijn voor de lentestyling. Bekijk welke jurken in de lentegroothandel het waard zijn om te kopen en wat de belangrijkste trends zijn in damesmode.

Shmizers

De jurken van shmzier zijn een van de meest elegante soorten jurken. Shmizers met hun snit lijken op verlengde overhemden, hebben een afzettingskraag, maken vast met knopen. Hun mouwen zijn lang, kort of 3/4 lengte — ze zijn echter nooit onbedekte schouders dus shmizers past zelfs bij styling, die moet passen in de regels van de dresscode. Ze zijn geweldig voor werk, voor zakelijke bijeenkomsten, evenementen, maar ook dagelijks. Shmizers onderscheiden zich door een riem in de taille. Het kan van hetzelfde materiaal zijn als de jurk en op zijn manier worden genaaid of apart worden aangetrokken (dit is een meer gebruikelijke oplossing). De riem benadrukt de taille goed, verdeelt het silhouet en helpt de verhoudingen van de figuur visueel uit te lijnen. Mouwen jurken kan aansluiten op speciale lamellen. Ze zien er geweldig uit, zowel uniforme modellen als in patronen. Jurken hebben vaak ornamenten zoals grote borstzakken, buffetten of ruches.

Spanjaard

Het volgende type modieuze jurken, dit keer voornamelijk ontworpen voor informele styling zijn Spaanse jurken. Dergelijke modellen hebben een verlaagde schouderlijn, meestal extra versierd met een ruches. Spanjaard-jurken Ze werken geweldig bij warm weer, ze zijn goed voor dates, feesten of sociale bijeenkomsten. Dit kunnen fit, losse of uitlopende modellen zijn. Spanjaard-jurken zijn verkrijgbaar in elke lengte – mini, midi, maxi – maar dit jaar zullen modellen populair zijn. We kiezen het meest jurken in het voorjaar gemaakt van katoen of lichte, luchtige materialen.

Trainingspak-modellen

Goede jurken in het voorjaar zijn joggingbroekmodellen van natuurlijk, mooi en zacht aanvoelend katoen. Modellen die eruit zien als verlengde sweatshirts zijn uiterst comfortabel en bieden volledige bewegingsvrijheid. Net als sweatshirts, sweatshirt jurken Ze hebben vaak trekkers aan de onderkant, aan het einde van de mouwen en halslijn. Modellen hebben vergelijkbare ornamenten als sweatshirts. Fans regeerden met prenten en inscripties: motiverende slogans, stadsnamen of nummers. Populair zijn accenten uit de sportieve stijl: zoom, strepen, inzetstukken in contrasterende tinten ten opzichte van het geheel jurken. Wiele modeli ma kaptury, wiązania czy troczki.

Sukienki na wiosnę hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Denim jurken

Als het over materialen gaat, winnen ze in het voorjaar aan populariteit denim jurken. De tijdloze jeans is stevig en past in vele kledingstijlen. Populair zijn fitmodellen, A-vormig en wijd uitlopend – iedereen zal een model vinden dat goed voor zichzelf is. Denim jurken zijn versierd met knopen met napsen. Het materiaal kan wrijven of zelfs gaten hebben of rafelen. Vaak hebben modellen ook gekleurde stiksels of speciaal benadrukt stikmateriaal. Populair zijn ombre-modellen, dat wil zeggen met schaduw. Denim jurken Ze kunnen uitsparingen, grote zakken of decoratieve ruches hebben (aan de onderkant, op de mouwen).

Gebreide jurken

Wanneer we kiezen Jurken in het voorjaar We denken zelden aan gebreide modellen, die voornamelijk worden geassocieerd met het herfst-winterseizoen. Gebreide jurken in het voorjaar zijn ze gemaakt van dunner materiaal dan die voor de koelere seizoenen. Het materiaal kan worden gemêleerd, versierd met strepen of opengewerkte uitsparingen. modieus gebreide jurken kan XXL-maat mouwen, taillebanden, buffetten of stijlvolle ruches hebben. IN modieus ze passen erin gebreide jurken met een vlechtpatroon. Nog steeds modieus, vooral in accessoires zijn er metallic tinten. We raden aan decoratieve knopen, sloten, metalen cirkels aan te trekken of met metaaldraad te plakken. Als het over knopen gaat, zijn de houten knoppen nu erg modieus.

Trends in het voorjaar

Zoals je in het voorjaar in verschillende jurkmodellen ziet, heersen dezelfde trends. We zijn blij om losse, comfortabele modellen aan te trekken, bij voorkeur gemaakt van zacht aanvoelend en mooie stoffen. De meest modieuze decoraties zijn ruches, decoratieve knopen en elementen in metallic tinten. Wat betreft snitten, prim loodmodellen met binding in de taille en buffers. We zijn het meest bereid om midi-modellen te kiezen, maxi-stijlen zijn populair, mini-snitten zijn niet langer zo gewillig gekozen. Als het over kleuren gaat, zullen dit voorjaar, zoals altijd populair, pasteltinten zijn. Het is ook de moeite waard om te wedden op klassieke tinten: zwart, wit, beige, granaatappel, bruin of grijs. Van sterke kleuren zal in de eerste plaats gele kleur populair zijn.

Jurken voor groothandel in de lente

We hebben de meest modieuze voor je besproken Jurken in het voorjaar. Alle modellen die we hebben vermeld, zijn meerdere seizoenen in de mode en hebben zich permanent in dameskledingkasten gevestigd. De vermelde modellen zullen voor vele gelegenheden werken en zullen niet alleen goed zijn voor dit jaar, maar ook voor de toekomst. Groothandel Factoryprice.eu heeft te koop jurken in de lente groothandel — u kunt ze tegelijk in meer hoeveelheden kopen of één model bestellen en vervolgens besluiten om meer te kopen. We hebben geen minimale bestelwaarde nodig in de groothandel. De groothandel biedt een verscheidenheid aan kledingmodellen, in veel snitten, kleurvarianten en maten.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago