Aktualności

Hot trend: rokken met stropdas

Dit jaar zijn rokken met een stropdas in modieuze trends in damesmode. Ontdek wat voor soort binding er kunnen zijn en ontdek interessante rokmodellen, ontdek een uitstekende plek voor groothandelinkopen van dameskleding.

Waarom wedden op rokken met een stropdas?

Vrouwen over de hele wereld zijn dol op de rokken met een stropdas. Er zijn verschillende redenen waarom ze nu zo’n modieus element in de garderobe zijn geworden. Allereerst benadrukken dergelijke modellen perfect de taille en welk type het gaat, kunnen de onevenredigheid van de figuur visueel uitlijnen. De strip scheidt perfect het bovenste deel van het lichaam en de styling van de onderkant. Als we korte benen hebben, kunnen we bijvoorbeeld besluiten om de taille te benadrukken, en als het bovenste deel van het lichaam te kort is, laten we de riem ter hoogte van de heupen omdoen. Bandjes zorgen er ook voor dat kleding beter bij de figuur past. Het vermijdt of vermindert ook het glijden of overwikkelen van het materiaal aanzienlijk. Daarnaast zijn stroken een uitstekend decoratief element van elke kleding. Het is de moeite waard hier te vermelden dat rokken kan bindingen hebben die op geen enkele hoogte aan de balk zijn vastgemaakt. De bindingen kunnen een sieraad op zich zijn – versier de zijkant van de rok, de onderkant of voorkant. Dan zijn ze slechts een sierelement en vervullen ze geen enkele functie in de snede.

Rokken met stropdas in de taille

Het populairst zijn rokken met stropdas in de taille. Meestal is het een strook van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur als de rok, waardoor het er een integraal geheel mee creëert. In de meeste gevallen wordt de riem echter in de rok genaaid, soms wordt deze uitgesteld door lussen en kan het een apart accessoire zijn. Bandjes kunnen gelijk worden genaaid met de bovenrand van de rok of iets eronder – dan steekt de stof uit boven de riem en heeft soms decoratieve ruches, die een extra decoratie zijn. In veel gevallen is de riem de enige „sluiting” van de rok. Sommige modellen hebben geen elastiekjes in de taille en dankzij hun stropdas blijft de kleding op zijn plaats. Modieus zijn voornamelijk rokken met stropdas w pasie o kroju midi, wykonane z miękkiej w dotyku dzianiny. W ciepłe dni wiele osób stawia na zwiewne tkaniny i inne cienkie materiały.

Spódnice z wiązaniem – hurtownia Factoryprice.eu

Trainingspakmodellen met koffers

Sweatskirts Meestal hebben ze een stropdas in de taille of ter hoogte van de heupen (afhankelijk van de snit). De meeste modellen hebben een elastische band in de taille en een klein beetje. De binding maakt het mogelijk om de kleding perfect aan de figuur te passen. Bij modellen joggingbroekrokken is het meestal een touwtje of een dunne strook materiaal die eindigt met een stropdas op de soepen of speciale tips in metallic tinten (meestal goud en zilver). Snaren kunnen in dezelfde tint zijn als de rok of in contrasterende kleur. Sommige modellen hebben een touwtje in matrozenstijl, jutekleur. Sweatskirts meestal zijn ze gemaakt van aangenaam om aan te raken, zachte materialen. Voor de vervaardiging ervan wordt allereerst natuurlijk katoen gebruikt. Sweatskirts Twee modieuze trends worden dus gecombineerd met kleine trends: bindend en populair voor meerdere seizoenen (maar vooral sinds vorig jaar) trainingspakmodellen.

Rokken met riem

Naast binding met een materiaalstrip rokken kan lussen hebben en een plek om op een klassieke strip te zetten. Misschien, maar het hoeft niet van dezelfde stof te zijn als de rok. Rokken met riem en lussen zijn meestal gemaakt van eco-leer, biologisch leer of jeans. Dergelijke modellen hebben vaak strepen in de taille. Meestal zijn het riemen met een grote gesp of versierd met metalen elementen zoals strass steentjes, studs of metalen cirkels. Aan de riem kan een metalen ketting worden bevestigd. Het doel van zo’n riem is niet alleen om de taille te benadrukken, maar ook om karakter aan kleding toe te voegen. Dankzij dit passen de elementen van de garderobe bijvoorbeeld perfect in de rock- of militaire kledingstijl. Om dit effect te overklokken kunnen rokken vinylcoating of patronen hebben, bijvoorbeeld een camouflagepatroon.

Rokken met binding groothandel

Het maakt niet uit welke kledingstijlen of kleuren ze zijn rokken — binding is het gewenste element van elk model geworden. Er zijn geen aanwijzingen dat deze trend van rokken met een stropdas uit de mode raakt. Als u een online of stationaire kledingwinkel heeft, is het de moeite waard om in dergelijke modellen te investeren. Rokken met stropdas Groothandel kunt u kopen bij Factoryrprice.eu kledinggroothandel. Je vindt er modellen met klassieke, eenvoudige snitten, mode met ornamenten die consistent zijn met de laatste trends en rokken met mooie, moderne lettertypen. Rokken voor dames zijn verkrijgbaar in vele snitten, kleurvarianten en maten. Onze groothandel biedt zijn klanten elke dag nieuwe kledingmodellen aan. We bieden gratis registratie in de groothandel en eenvoudige integratie van de winkel met de groothandel. Onze magazijnen zijn altijd open, dus we verzenden zendingen binnen 24 uur. We hebben geen minimale bestelwaarde nodig, u kunt bij ons uit één stuk kopen. Wij zorgen voor een veilige betaling en stellen u in staat de goederen terug te sturen.

Je leert meer over samenwerking met ons op wholesale.factoryprice.eu.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago