Aktualności

Geruite overhemdjassen

Het weer wordt steeds mooier, de dagen worden warmer. We gaan op zoek naar alternatieven voor de bovendeksels. Dit jaar zijn zeer modieuze kleding geruite overhemdjassen. Controleer hoe dergelijke modellen eruit zien en waar je op moet letten bij het kopen ervan. Overtuig jezelf welke geruite bovenshirts in de groothandel je kunt kopen voor een kledingwinkel.

Hoe zien geruite hemdjassen/overhemden eruit?

De naam van hemdjassen zal misschien een beetje verrassen. Overhemden worden meestal gedragen als alternatief voor overhemden, blouses of t-shirts. Ze hebben niet veel te maken met bovenkleding of jassen. Modetrends voor vrouwen worden echter beheerst door hun rechten. Overhemdjassen worden ook shaket genoemd (uit de combinatie van hemdshirt en Engels: jasjas) of bovenoverhemden. Ze zijn niets anders dan een bovenomslag gestileerd shirt. Geruite modellen zullen het meest waarschijnlijk kiezen, maar daarnaast grijpen steeds meer vrouwen ook naar spijkeroverhemdjassen. Wat dan overhemdjassen zijn anders dan geruite overhemden? Jassen zijn gemaakt van warmer, dikker en weerbestendig materiaal, hebben meestal een losse oversized snit. Meestal is het flanel of katoen, het is ook de moeite waard om te wedden op modellen met toevoeging van warme stoffen, bijvoorbeeld wol of angora. Het is vermeldenswaard dat de mouwen van het hemdjack altijd lang zijn, maar indien nodig kunnen ze natuurlijk dienovereenkomstig worden opgerold. Kleding zorgt voor thermisch comfort.

Wat combineert hemdjassen en geruite overhemden voor dames?

De buitenhoezen hebben een kraag en mouwen afgewerkt met manchetten, vastgemaakt aan een rij knopen. Veel modellen hebben ook een zak of zakken aan de voorkant van kleding (meestal in maat XXL). De lengte van de bovenklep kan anders zijn. Groothandel Factoryprice.eu heeft modellen te koop voor de heuplijn en langere sneden – tot het midden van de dij, voor de knie, tot het midden van de kuit. Langere modellen hebben spleten aan de zijkanten om het lopen te vergemakkelijken. Geruite overhemdjassen kan aan de onderkant recht of afgerond worden afgewerkt. Sommige korte modellen hebben aan de onderkant ook een speciale riem van materiaal die de onderkant van de jas versterkt. Net als overalls, geruite shirts czy jeansy, kurtki koszulowe są elementami garderoby zaczerpniętymi z mody robotniczej.

Kurtki koszulowe w kratę – hurtownia Factoryprice.eu

Wanneer draag je bovenshirts voor dames?

Je vraagt je af wat voor soort styling ze werken geruite overhemdjassen?? Hun doel is voornamelijk casual, alledaagse sets. Overhemden voor dames Ze passen goed in de styling voor een wandeling, winkelen, ontmoeting met vrienden, maar ook een feestje. Je kunt ze in kits dragen voor werk als er geen dresscode is. Het is de moeite waard om dat te benadrukken geruite overhemdjassen Ze zijn het grootste deel van het jaar kleding – ze zijn perfect in styling in de lente, zomer en herfst. Comfortabele snit en tijdloos design zorgen ervoor dat deze kleding de komende seizoenen zeker niet uit de mode raakt. Geruite overhemdjassen Ze zien er geweldig uit in combinatie met jeans, broeken, trainingspakken, korte broeken, rokken, jurken, overhemden, blouses, truien of sweatshirts. Overhemden voor dames Gecombineerd voor contrast ook met elegante garderobe-elementen.

Bovenkanten kleuren

Geruite kleding kan twee, drie of zelfs meerdere kleuren zijn. Soms zijn dit complementaire tinten, andere keren compleet anders, gecombineerd volgens het contrastprincipe. De meest populaire tweekleurige gewrichten zijn rood met zwart, rood met wit, zwart met wit of wit met granaatappel. Populair zijn de nevenposities van bruin of grijs in verschillende tinten. Dit is echter een heel individuele aangelegenheid. Het is ook de moeite waard om naar modieuze trends met betrekking tot kleurenschema te kijken. Dit jaar heersen sterke, expressieve tinten. De trends omvatten kleding die verwijst naar de kleur van het jaar, dat wil zeggen de gele tint van verlichting. Het is ook de moeite waard om te wedden op energie oranje, groen, rozen, rood, kobalt of violet.

Ontwerpen en ornamenten

De buitenhoezen kunnen ook van elkaar verschillen in het type rooster. Het populairst is het Schotse latwerk, tartans, het latwerk van de Prins van Wales. Je kunt echter ook wedden op variëteiten zoals Haymarket, Tattersall, tafelkleedrooster of windowed. Geruite overhemdjassen hebben meestal geen ornamenten of zijn minimalistisch. Bovendien kunnen knopen bijvoorbeeld worden versierd – veel van hen zijn gemaakt van hout of hebben een contrasterende kleur ten opzichte van het kleurenschema van kleding. Eén ding is zeker — geruite overhemden Ze zijn een zeer sterk element van de garderobe, waardoor de styling zeker opvalt.

Geruite buitenshirts groothandel Factoryprice.eu

Online groothandel in dameskleding Factoryprice.eu heeft altijd de meest modieuze kledingstukken in zijn aanbod. Het is dus geen wonder dat geruite overhemden groothandel Factoryprice.eu het heeft al te koop. Zoek ze allebei in de sectie shirts als en jassen. We raden je aan om in de groothandel overhemden te kopen – deze trend zal tegen het einde van dit jaar in de mode zijn en zal hoogstwaarschijnlijk langer bij ons blijven. Overhemdjassen kan bijna het hele jaar door worden aangeboden.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago