Aktualności

Groothandel in kleine handtassen voor dames: Top 5

Door ons op kleding te concentreren, vergeten we vaak accessoires, en zij zijn het tenslotte die de styling van chic geven en in staat zijn om het uniek te maken. Kledingwinkels bieden steeds vaker een verscheidenheid aan accessoires aan naast kleding – schoenen, handtassen, haaraccessoires en meer. Vandaag bespreken we wat kleine damestassen groothandel Factoryprice.eu te koop heeft. Controleer, koop groothandel en bied interessante oplossingen aan uw klanten.

Casual postbodes

Niet elke vrouw heeft dagelijks een shopper, aktetas of tas nodig. Delen van ons zijn genoeg minder ruim, maar veel handigere handtassen van postbodes. Ze hebben een goed geordende ruimte, meerdere compartimenten en kamers, en een verstijfde bodem. Allereerst is het voordeel echter een lange riem, waarmee je op de schouder en door de romp kunt dragen. Een onderscheidend element van de klassieke postbode is ook een flap aan de voorkant. De tas wordt meestal vastgemaakt met een vergrendeling, soms ook extra met een rits. Postbodes kan verschillende snit hebben – vierkant, rechthoekig, hebben afgeronde hoeken. Modellen zijn meestal versierd met gespen, riemen, kettingen, decoratieve applicaties, studs, franjes of inzetstukken gemaakt van andere materialen. Dergelijke handtassen voor kleine dames groothandel Factoryprice.eu verkoopt zowel in modellen gemaakt van eco-leer als natuurlijk leer. Modellen zijn meestal eenkleurig, maar er worden ook verschillende tweekleurige stijlen aangeboden. Ze kunnen worden versierd met prints, inscripties of patronen.

Clutchets voor speciale gelegenheden

Voor feesten, feesten en feesten zijn elegante clutch bags uitstekend. Handtassen voor kleine dames Ze lijken qua vorm op de enveloppen – ze zijn longitudinaal en rechthoekig. Klassieke koppelingsmodellen hebben een driehoekige flap (meestal vastgemaakt met een vergrendeling). Momenteel hebben koppelingskaarten niet altijd een luik aan de voorkant (of het is afgerond), maar alle modellen presenteren zich stijlvol en werken voor speciale gelegenheden. Clutch tassen meestal in de hand gedragen. Soms hebben ze een bevestigde riem – gemaakt van het materiaal als tas of in de vorm van een ketting. Handtassen voor kleine dames tego typu pomieszczą niewiele rzeczy, ale znajdzie się w nich miejsce na wszystko co niezbędne podczas wielkiego wyjścia. Kopertówki są często ozdobione metalicznymi ozdobami – klamrami, cekinami, perełkami, brokatem, są w metalicznym odcieniu lub mają specjalną, połyskującą powłokę materiału. Można wybierać spośród modeli jednolitych, dwukolorowych albo we wzory. Materiał może być ozdobiony imitacją skóry węża czy krokodyla lub lakierowany.

Małe torebki damskie hurtownia – Factoryprice.eu

Strandtassen

Wat nog meer kleine damestassen groothandel Factoryprice.eu heeft het te koop? Een goede keuze, vooral voor de zomer, zijn handtassen voor kleine dames in de beach edition. Al enkele jaren in het lente-zomerseizoen zijn gevlochten modellen, ook wel mandtassen genoemd, erg populair. Ze zijn gedecoreerd in felle kleuren, verwijzend naar jute of stro, en doen denken aan natuurlijke materialen. Naast dergelijke tinten strandtassen zijn vaak geel of oranje. Ze kunnen uniform of tweekleurig zijn. Frequente ornamenten van strandtassen zijn kleurrijke franjes, onkruid of pompons. Strandtassen Ze kunnen ook inzetstukken van hout of leer of eco-leer hebben. Dergelijke modellen zijn perfect geschikt voor zomerstyling en passen het hele jaar door op sets in de stijl van boho, hippie of ethno.

Groothandel kleine handtassen voor dames Factoryprice.eu: nieren

Discussiëren handtassen voor kleine dames het is onmogelijk om de nieren te omzeilen. Handtassen Dit type is afgeleid van de sportstijl en wordt door steeds meer vrouwen gedragen. Comfortabel, vastgemaakt in de taille, ter hoogte van de heupen of uitgesteld door de romp nieren zijn klein en erg handig. Modieus zijn voornamelijk Nierzakjes met logo’s van bekende sportmerken, inscripties of prints. extra’s passen perfect in urban, sport en casual styling. Dit soort handtassen is echter zo in de smaak van vrouwen geweest dat we in toenemende mate in winkels en groothandels ook kunnen zien nieren in een elegante stijl. Dit zijn modellen gemaakt van eco-leer of echt leer, versierd met metalen elementen of glinsterende ornamenten. Ze hebben glinsterend, gelakt, gewatteerd of huidimiterend krokodillenmateriaal. Nierzakken Het wordt nu dus gedragen voor een verscheidenheid aan styling, steeds meer ook voor de elegante. De nier inbegrepen voor een feestje of date verrast niemand meer, misschien is het binnenkort ook een alternatief voor klassieke handtassen voor geweldige uitgangen.

Ook de moeite waard om te wedden op aangepaste handtassen voor kleine dames. Spreek hier in de eerste plaats over modellen van verschillende vormen. Wat is er anders dan de rest kleine damestassen groothandel Factoryprice.eu heeft het aangeboden? Je vindt er ronde of driehoekige modellen, evenals kleine zakjeszakjes om aan de riem te hangen. Alle kleine damestassen groothandel Factoryprice.eu aanbiedingen, zijn verkrijgbaar in vele sneden, stijlen, afmetingen, kleurvarianten, met een verscheidenheid aan ornamenten, applicaties en patronen.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago