Aktualności

Groothandel in vesten voor dames

We hebben onlangs warme truien voor je besproken voor de winter. Het is vandaag tijd voor vesten. We vertellen over dit soort truien, populaire snitten, ornamenten en kleurvarianten. Controleer noodzakelijkerwijs en ontdek welke damesvesten in de groothandel het waard zijn om te kopen voor hun winkels.

Vest — wat voor soort kleding is dat?

Vesten zijn een soort kraagloze truien, met een lange mouw (of 3/4). Ze hebben meestal een verlengde snit en worden aan de voorkant vastgemaakt. Universele kleding is populair in zowel dames- als herenmode, maar ook voor kinderen. Ongetwijfeld zijn de meest populaire lang vesten van warme stoffen, daarom dragen de meeste vrouwen ze in de winter, ondanks het feit vesten Het zijn uitstekende kleding voor het hele jaar. Damesvesten worden meestal vastgemaakt met grote, decoratieve knopen, minder vaak met ritssluiting. Soms hebben ze geen sluiting en blijven ze „open” zoals spreien. Hun klassieke en elegante snit maakt ze een uitstekend kledingstuk voor verschillende gelegenheden en werkt als vaste stukken in vele kledingstijlen. Elke dag zien ze er geweldig uit met jeans en T-shirts, voor het werk kun je ze dragen met rokken en overhemden, en voor speciale gelegenheden passen ze zichzelf in combinatie met jurken.

Trui gesneden

Net als alle kleding vesten verschillen van elkaar in snijwonden. Zoals we al zeiden, hebben veel modellen een verlengde snit die het midden van de dij, tot aan de knie en soms zelfs tot het midden van de kuit bereikt. In winkels zijn er ook mode voor de hippe lijn. Truien ze kunnen worden vastgemaakt met knopen, ritssluiting, borduurwerk, worden vastgebonden met een riem of geen sluiting hebben. Veel modellen hebben ruime zakken aan de zijkanten van kleding. De snit is aantrekkelijk met trekkers of vernauwingen aan het einde van de mouwen, waardoor de kleding beter op het lichaam past of XXL-maat mouwen passen nieuwste modetrends. Sommige modellen hebben ook kappen of afgezette eenheden, dat wil zeggen materiaallagen. Lange truien mają często rozcięcia po bokach, które ułatwiają chodzenie i sprawiają, ze krój jest wygodniejszy. Oprócz klasycznych modeli warto stawiać także na fasony z ozdobami – na przykład modnymi falbanami.

Damskie kardigany hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Welke kleur trui moet je kiezen?

Vraag je je af welke kleur van de trui je moet kiezen? We hebben haast met het antwoord. Het is het beste om te wedden op modellen die coherent samenhangen met andere elementen in je garderobe. Zoals altijd is kleding in klassieke, bewezen tinten een goede keuze. Wit, beige, marineblauw, zwart, grijs of bruin dames vesten Ze zijn geschikt voor vele tinten. Prachtig uitziende kleding in gedempte maar niet klassieke kleuren – baksteen, bordeauxrood, kaki of olijfkleurig. Ze presenteren zich ook goed truien voor dames in heldere en gelijkmatige pasteltinten zoals blauw, lichtroze, lila of mint. Als je wilt vesten In de vorm van een sterk element van styling kun je kiezen voor mode in energieke tinten. Oranje, rode, paarse, roze, gele of blauwe modellen zien er geweldig uit. Als we één kleur zouden aanbevelen, moeten we toegeven dat vrouwen het vaakst kiezen dames vesten in lichtgrijze kleur. Dit jaar past deze tint perfect in de trend van kleur van het jaar Pantone Ultimate Grey.

Warm en mooi materiaal

Naast snit en kleur is ook het materiaal waaruit de trui is gemaakt belangrijk. Vesten voor dames Ze zijn vaak gemaakt van gebreid, katoen of wol, ze kunnen ook een gemengde samenstelling hebben, bijvoorbeeld met de toevoeging van warme alpaca of mohair. Prachtig gepresenteerde gebreide modellen, met opengewerkte vrije ruimte. Het is ook de moeite waard om te wedden op de stijlen met lint of melange. Een goede keuze zijn ook vesten gemaakt van zacht materiaal dat doet denken aan pluche en borstelharen met lange borstelharen. Ook belangrijk bij het kiezen van een trui zijn ornamenten. Naast de reeds genoemde elementen kan het vest worden versierd met een tijdloos vlechtpatroon of modieuze franjes. Andere populaire decoraties zijn inzetstukken in andere tinten, gekleurde stiksels, patch of borduurwerk. Naast uniforme modellen raden we ook vesten aan in patronen – grille, strepen, erwten of pepitka.

Groothandel in vesten voor dames

Net als truien, dames vesten Het zijn zulke universele kleding dat je ze het hele jaar door kunt dragen. Dit type truien is al jaren in de mode en er is niets dat erop wijst dat dit zou moeten veranderen, dus het is naar onze mening de moeite waard om te kopen. dames vesten groothandel. Groothandel Factoryprice.eu heeft in zijn aanbod interessante modellen in veel kleurvarianten. Wanneer u bij ons winkelt, kunt u uw winkel opbergen met producten van dames, heren, kinderen, schoenen, stylingaccessoires, sieraden of woonaccessoires. We hebben niet de minimumwaarde van de bestelling nodig, we doen aankopen uit één stuk. Elke dag bieden we veel nieuwigheden aan – dit zijn zowel klassieke kledingstukken als kleding die consistent is met de laatste trends. Factoryprice.eu groothandel is een goede leverancier van kleding en heeft veel faciliteiten voor zijn klanten – gratis registratie, eenvoudige integratie met groothandel, snelle verzending en de mogelijkheid om goederen te retourneren.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago