Aktualności

Kaki damesjas: de meest modieuze stijlen

Een hot hit in damesmode met betrekking tot bovenkleding is een kaki damesjack. Ontdek welke modellen jassen in deze tint het populairst zijn en waarom het de moeite waard is om ze in de groothandel te kopen.

Waarom zijn kaki damesjassen populair?

Er zijn verschillende redenen die van invloed zijn op het feit dat kaki damesjas een modieus element is in de garderobe van een vrouw, ongeacht het seizoen. De kleur van kaki is ingetogen, maar niet zo voor de hand liggend als klassieke tinten zoals zwart, granaatappel of wit. Een interessante tint past goed bij verschillende kleuren en past bij de meeste styling. Kaki jassen zijn vaak versierd met een militair camouflagepatroon. Het is ook vermeldenswaard dat de afgelopen jaren modellen van bovenkleding die verwijzen naar de militaire stijl erg in de mode zijn geworden. Een hot hit zijn bomberjacks, parken of leren modellen. Welke kaki damesjassen doen het goed om op specifieke tijden van het jaar te dragen? Check out!

Voor de overgangsperiode: jassen parken

Tussen de seizoenen is het de moeite waard om een overgang in je garderobe te hebben jassen voor dames. Meestal zijn dit modellen die zijn afgestemd op veranderende weersomstandigheden. Een ideaal voorbeeld van zo’n jas zijn parken. Jassen parken hebben een verlengde snit die reikt tot het midden van de dij of boven de knie. Ze zijn uitgerust met een capuchon, truncheons die de jas naar beneden trekken en mouwen. Veel modellen hebben een kraagkraag – kraagkraag. Alle parken jassen hebben een trekker in de taille, waardoor je de kleding nog beter kunt passen, maar ook perfect de taille benadrukt. Parken zijn vrij losse en comfortabele modellen van bovenklep, die dankzij hun elementen beschermen tegen kou, wind en neerslag. Modellen kunnen decoratieve vacht hebben op de capuchon, gouden sloten of gekleurde of lovertjes patch.

Voor springbommenwerpers

Perfecte buitenhoes voor lente-, zomeravonden en warme herfstdagen zijn bomberjacks. Modellen verwijzen naar modellen van militaire jassen en honkbaljassen. De combinatie van militaire en sportieve stijlen kwam bij veel vrouwen in de smaak. Losse modellen hebben trekkers bij de halslijn, aan de onderkant van de jas en aan het einde van de mouwen. Dankzij hen blijft de jas op zijn plaats, beweegt niet, tilt hij niet op en hecht het goed aan het werk. Modieuze bomberjacks są najczęściej ozdobione kolorowymi naszywkami i pagonami w wojskowym stylu. Dobrze wyglądają także modele z cekinowymi aplikacjami, kolorowymi haftami czy napisami. Bomberki mają także ozdoby nawiązujące do bluz sportowych – naszywki z numerami, napisy na plecach czy kolorowe lamówki i pasy.

Kurtka damska khaki – hurtownia Factoryprice.eu

Voor de zomer: spijkerjassen in kaki

Wat is uitstekend voor de zomer kaki damesjack?? Denim! Tijdloze spijkerjassen in kaki kleur hebben een boxvorm en zijn perfect voor dagelijkse styling. Populaire decoraties zijn metalen ornamenten – kralen, strass steentjes, glinsterende kralen, pailletten of glitterinzetstukken. Sommige modellen hebben ook metalen cirkels of decoratieve sloten. Onder de modieuze decoraties is het ook de moeite waard om zakken van XXL-formaat of franjes in boho-stijl te noemen.

Voor de herfst: ramoneski-jassen

Voor herfststyling is het de moeite waard om om te kiezen ramoneski jassen en andere leren modellen. Kaki leren damesjack kan een klassiek patroon hebben met een rechte genaaide ritssluiting, of een steek en ritssluiting aan de zijkant hebben vastgemaakt als een ramonesk. Leren jassen hebben decoratieve sloten en metalen ornamenten – spikes, strass steentjes, drukknopen. Veel modellen versieren pagons of kleurrijk borduurwerk. Presenteer zich perfect jassen gemaakt van natuurlijk leer, suède of eco-leer.

Voor winter geïsoleerde modellen

Voor de winter zijn uitstekend Verwarmde jassen voor dames, kiezen de meesten van ons modellen met quilten (fijn, vierkant of groot, in horizontale strepen). Kaki damesjack voor de winter kan een klassieke of asymmetrische snit hebben (langer aan de zijkanten). Klassiek gezien hebben dergelijke modellen ornamenten zoals een bont of blikjes bij de kap. Ze kunnen ook speciaal genaaide latten hebben met inscripties of metalen coating van materiaal. Het tweede geweldige model voor de winter is kaki damesjack bont (andere naam: alpaca jas). Zacht, aangenaam aanvoelend materiaal in combinatie met een volumineuze snit biedt niet alleen comfort, maar ook thermisch comfort. Naast verwarmde jassen voor de winter en bont, is het ook de moeite waard om te wedden op modieuze schapenvachtjassen in kaki kleur.

Groothandel in kaki (en meer) damesjassen

Je weet al wat modieuze modellen jassen zijn en welke kleur het waard is om in de eerste plaats op te wedden. Het is de moeite waard om uw klanten modieuze oplossingen aan te bieden. Kopen groothandel in modieuze damesjassen al vandaag! Kleding groothandel Factoryprice.eu biedt niet alleen kaki modellen — u vindt hier jassen voor dames in prachtige tinten, interessante snitten en vele maten. Met gratis registratie en snelle integratie met het platform bestelt u groothandel in modieuze damesjassen. Naast jassen biedt de groothandel truien, jurken, blouses, sweatshirts, broeken en kledingsets. Ons assortiment heeft al meer dan 20.000 producten, elke dag introduceren we 100 nieuwigheden in de veranderende markt.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago