Aktualności

Modieuze blazers in het voorjaar

Waarom zijn blazers populair in het voorjaar? Welke modellen zijn het beste om te kiezen bij het kopen van groothandel? Bekijk in ons artikel welke modieuze blazers in het voorjaar het waard zijn om in een groothandelshoeveelheid te kopen.

Welke snede van de blaset moet je kiezen?

Voordat we in het voorjaar beginnen met het bespreken van modieuze blazers, is het de moeite waard om een kort overzicht te maken van de meest populaire mode. De garderobe van elke vrouw is voorzien van klassieke damesblazers met een snit die achter de heuplijn reikt, met vangsten en kraag neergelegd. Blazers met sjaalbekleding zijn ook erg populair – zonder kraag, met lagen materiaal afgezet. Veel mensen kiezen voor modellen met een verlengde snit die het midden van de dij bereikt. Een deel van de vrouwen zou graag boxblazers aantrekken – met een rechthoekige snit op de heuplijn, die enigszins doet denken denim katana’s. Verkorte modellen die alleen tot aan de navellijn reiken of net achter de buste eindigen, worden steeds populairder. Blazers Ze kunnen een strakke pasvorm hebben, los zitten of een volumineuze oversized snit hebben. Dit jaar zijn blazers met uitsparingen erg modieus, bijvoorbeeld met materiaal op de schouders en lengte van de handen, maar geen mouwen vormen. Modieuze blazers in het voorjaar ze kunnen op een of twee rijen knopen ritsen of „open” zijn.

Witte blazers

Dit jaar zal witte dameskleding enorm populair zijn. Dergelijke modellen worden altijd geassocieerd met warme seizoenen, ze zijn extreem elegant en passen bij alles. Je bevestigt ze gemakkelijk aan styling met kleding van elke kleur en voor elke gelegenheid. Witte blazers hebben vaak grote, decoratieve gouden knopen die de voorkant van de kleding en de uiteinden van de mouwen versieren – dergelijke modellen zijn buitengewoon elegant. Veel mensen wedden ook op wit Blazers in matrozenstijl — versierd met een patroon van verticale strepen. Een dergelijke decoratie ziet er niet alleen geweldig uit, maar verlengt meestal ook het silhouet visueel. Ook waard om op te wedden Blazers in andere tijdloze tinten — zwart, grijs, marine of bruin.

Blazers in sterke kleuren

Als je in de tinten blijft, is het vermeldenswaard dat het dit jaar de moeite waard is om op te wedden modieuze blazers in sterke kleuren. Kleding in een energieke kleur zal zeker het belangrijkste element van styling worden, dat het oog trekt en de hele set toon zal geven. Over wat blazers in sterke kleuren wedden waard? Dit jaar is zeker een goede keuze het model geel (kleur van het jaar), rood, roze, paars, groen of kobalt. Sterke kleur sprawi, że nie będzie można przejść obok takiej stylizacji obojętnie.

Modne żakiety na wiosnę hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Geruite modellen

Hoewel het latwerk dit jaar vooral wordt geassocieerd met het herfst-winterseizoen, duurt deze trend langer. Blazers plaid is zo een schot in de jackpot. We raden je beide modellen aan die in klassieke combinaties zoals wit en zwart worden onderhouden, maar ook nieuwe kleurencombinaties introduceren, bijvoorbeeld granaatappel met roze. Het rooster kan tweekleurig, driekleurig zijn of een groter aantal kleuren combineren. Natuurlijk kan het roosterpatroon zelf ook divers zijn. De modieuze ontwerpen omvatten Haymarket rooster dat voornamelijk wordt geassocieerd met het merk Burberry, Schots latwerk, raamrooster, tafelkleed, Prince of Wales of pepitka.

Blazers in Chanel-stijl

Coco Chanel associeert elke vrouw. Een van de kleding die de ontwerper beroemd maakte, was een jas in dozen gemaakt van jersey of tweed. Tot op de dag van vandaag inspireert dit model ontwerpers van over de hele wereld. Deel verrukt met een uitzonderlijk functionele en comfortabele doossnit met vier zakken, en deel een prachtige stof. Erg populair zijn op dit moment Blazers van krullende bouclé stof en het is op dergelijke modellen die we vandaag willen focussen. Ze zijn meestal gemaakt van verschillende soorten draden – het kan een vergelijkbare tint hebben of in verschillende kleuren zijn. In toenemende mate kun je ook het plakken van kleding met metaaldraad tegenkomen. Blazers in Chanel-stijl Ze kunnen decoratief rafelend materiaal, grote knoppen met metalen tinten of decoratieve kettingen hebben.

Interessante ornamenten

Hoe kunnen ze anders worden ingericht? modieuze blazers in het voorjaar?? Wat zijn de decoraties, naast de decoraties die we al hebben genoemd? In de overgangsperiode tussen seizoenen zijn populair Blazers met typisch winterornamenten — bijvoorbeeld modieuze vacht bij de kraag. Het gezichtsvermogen zal zeker ornamenten aantrekken zoals pailletten, glitter of kralenapplicaties. Blazers Ze kunnen ook worden versierd met patronen – plaid, strepen, maar ook bloemen-, planten- of dierenpatronen. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan de decoratie van het materiaal zelf – bouclé, plakken met metaaldraad, stoffen met decoratief metalen oppervlak of vinyleffect.

Modieuze blazers voor de groothandel in de lente

Het kopen waard modieuze blazers voor de groothandel in de lenteomdat het populaire kleding zijn, ongeacht veranderende trends. Blazers voor dames Ze werken in alledaagse styling, voor werk, voor officiële en onofficiële vergaderingen, feesten, dates, wandelingen en vele andere gelegenheden. Ze zijn een elegant alternatief voor sweatshirts of truien, maar ze zullen ook met succes de bovenkleding vervangen. Ze passen perfect bij broeken, rokken en jurken van verschillende lengtes, maar ook met korte broeken.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago