Aktualności

Spijkerjassen voor dames

Een opvallende bovenkleding in het lente-zomerseizoen zijn spijkerjassen voor dames. Vandaag raden we je aan welke modellen het waard zijn om te wedden. Overtuig jezelf welke snitten, kleuren of decoraties het meest in de mode zijn. Bekijk wat damesspijkerjassen groothandel Factoryprice.eu in zijn aanbod heeft.

Verwarmde spijkerjassen voor dames

We zullen beginnen met het bespreken van lettertypen met de perfecte kleding voor het overgangsseizoen. Tussen de seizoenen raden we je warme spijkerjassen voor dames aan. De combinatie van de iconische jas met verwarming zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook thermisch comfort. Modellen kunnen van binnenuit een bontjas of een andere verwarmende laag hebben – soms is deze afneembaar en soms permanent bevestigd. Veel modellen hebben ook extra bont aan de buitenkant van de jas — aan de kraag of de mouwen. Zacht, aangenaam om aan te raken bont zal elke jas prachtig versieren. Verwarmde spijkerjassen voor dames worden vaak vastgemaakt met drukknopen, die sneller worden vastgemaakt dan traditionele knopen. Dergelijke buitenhoes is ideaal voor degenen onder u die uitkijken naar de komst van de lente.

Uitgebreide modellen

Vervolgens is het de moeite waard om te bespreken spijkerjassen voor dames met een verlengde snit. Ze kunnen tot in het midden van de dij of zelfs tot aan de knie reiken. Modellen kunnen worden voltooid omdat klassieke alb-jassen opzij zijn gezet en als een jas zijn. Veel modellen hebben bovendien een riem met een gesp of stropdas in de taille. Hierdoor past u de snit nog beter jassen naar silhouet. Waarom wedden op langere modellen? Ze werken bij kouder weer en beschermen de rug beter tegen windstoten, bijvoorbeeld. Voor sommige vrouwen kunnen ze gunstiger zijn voor het figuur en de verhoudingen van het lichaam dan klassieke modellen. Naast uitgebreide stijlen kun je ook verkorte modellen vinden die het midden van de buik bereiken of tot aan de navel – crop top. We raden een dergelijke oplossing in de eerste plaats aan voor de zomer.

Denim katana’s

De meest populaire zijn echter klassieke denim katana’s. Ze hebben een snit in dozen. Vierkante modellen reiken gelijk tot aan de heuplijn. Deze eenvoudige mode zelden wanneer ze ornamenten hebben, zijn er extreem veelzijdig voor en zullen zeker nog een aantal jaren in de mode zijn, omdat ze permanent de canon van kleding in de garderobe van een vrouw zijn binnengedrongen. Modellen van dit type hebben meestal een uitgestelde kraag en zakken op borsthoogte, vastgemaakt aan de voorkant en aan knoopmanchetten. Veel van de stijlen van jassen hebben opgerolde mouwen of zakken. Klassieke denimkatana’s kunnen worden versierd met wrijven, rafelen en zelfs gaten. Ze passen bij de meeste vrouwelijke silhouetten. Klassieke spijkerkatana’s urzekają nas swoją prostotą, surowością i formą – doskonale sprawdzą się w stylizacjach na różne okazje i w zestawach w różnych stylach ubierania.

Damskie kurtki jeansowe hurtownia Factoryprice.eu

De mooiste kleuren en decoratie van de bovenkleding

Naast het ontwerp is een belangrijk probleem nog steeds kleuren en decoratie. Laten we beginnen met de selectie van de juiste tint. De meest populaire zijn natuurlijk jeans, dat is blauw. Je kunt wedden op pastelblauw, expressief turkoois, zee of kobalt tot een donkere granaatappel. Vrouwen wedden ook graag op zwart-witmodellen. Ook universeel zijn mode in bruine of grijze tinten. Een goede keuze is ook spijkerjassen in aangepaste kleuren zoals olijf, kaki, baksteen of bordeaux. Interessante modellen worden gepresenteerd met patronen – bloemen, groenten, camouflage of strepen. Als het gaat om decoraties, naast klassiek (wrijven, rafelen, gaten), zijn metalen elementen ook in de mode. Studs, strass-steentjes, spikes, metalen cirkels of ritsen passen perfect in de nieuwste trends in damesmode. Meubels omvatten bont, contrasterende kleurstiksels of elementen (trekker, zaagsel), inzetstukken van andere materialen, bijvoorbeeld kant. Jassen Ze kunnen extra zakken, soorten bevestigingsmiddelen hebben of aan speciale mouwlijsten worden vastgemaakt.

Groothandel in spijkerjassen voor dames

Jeansjassen kopen in groothandelshoeveelheden is een geweldig idee. Deze kleding is al vele jaren populair, je kunt hem bijna het hele jaar door dragen (naast de winter). Bovendien past het in verschillende kledingstijlen. Het is ook de moeite waard hier te vermelden dat spijkerjassen voor dames zijn een aankoop voor meerdere jaren, omdat jeans is een zeer resistent materiaal. Dames spijkerjassen groothandel Factoryprice.eu verkoopt groothandel tegen gunstige prijzen, maak kennis met hun aanbod. Groothandel heeft ook vele andere soorten kleding te koop: blouses, T-shirts, broeken, rokken, jurken, overhemden, truien, sweatshirts en andere bovenkleding. Elke dag breidt het assortiment zich uit met tientallen nieuwe kleding, dit zijn beide modellen die consistent zijn met de nieuwste trends en klassieke, bewezen mode. Wholesale Factoryprice.eu biedt gratis registratie, eenvoudige winkelintegratie met groothandel en veilige betaling. Onze magazijnen zijn altijd open en we bereiden de goederen al binnen 24 uur voor op verzending. We hebben geen minimale bestelwaarde nodig – u kunt bij ons zowel in de groothandel als voor kunst kopen.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago