Aktualności

Bloemenjurken voor alle seizoenen

We houden van bloemenjurken en we dragen ze graag in elk seizoen. We vertellen waarom we dit patroon zo graag willen aantrekken, hoe jurken kunnen worden versierd en op welke jurken in bloemen het de moeite waard is om aan te trekken.

Waarom zijn bloemmotieven zo populair?

Vrouwen houden van bloemmotieven. Waarom is dat? Subtiele, delicate bloemen voegen lichtheid toe aan elke styling. Ze zorgen ervoor dat elke set vrouwelijkheid en kleuren krijgt, en styling is niet saai. Kleding kan echter worden versierd met verschillende bloemen – romantische elementen die doen denken aan levendige composities, bloemen zoals geschilderd met artistieke visie of grafische bloemmotieven in een moderne stijl. Bloemmotieven kunnen de vorm hebben van grote bloemen of kleine bloemen. Vaak worden bloemen gecombineerd met andere plantenelementen om de zogenaamde „connector” te vormen. Welke bloemen verschijnen het vaakst op dameskleding? Dit zijn klaprozen, rozen, zonnebloemen, margrieten en korenbloemen. De bloementrend is in elk seizoen in de mode, maar we zijn het meest enthousiast om hem aan te trekken in het voorjaar, wanneer de natuur rondom tot leven wordt gewekt. Bloemmotieven op kleding kunnen een patroon zijn op kleding, print, borduurwerk, patch of applique gemaakt van verschillende materialen. Bloemen jurken Ze werken zowel dagelijks als voor speciale gelegenheden.

Welke jurken in bloemen moet je kiezen?

Grote populariteit genieten jurken in bloemen gemaakt van lichte, doorschijnende materialen, bijvoorbeeld van viscose. Delicate modellen hebben vaak subtiele decoraties die creaties luchtig maken. Jurken met volants zijn een goede keuze – ze kunnen mouwen, halslijn (ruches, Spaanse halslijn) of onderkant versieren jurken (dan zijn ze meestal gelaagd, overlappen de lagen elkaar). Perfect geplooid jurken in bloemen. Deze decoratie van het materiaal geeft het een buitengewone lichtheid en girly chic. Bloemen jurken hebben vaak ornamenten zoals stropdassen (op de halslijn, taille), split of strepen in de taille. Bloemmotieven op jurken worden meestal afgebeeld tegen een achtergrond in zwart, wit, marine blauw en beige. Naar onze mening kunt u echter wedden op jurken w każdym odcieniu. Najpopularniejsze (oprócz dwóch wymienionych kolorów) są modele sukienek utrzymane w stonowanej, jasnej, pastelowej kolorystyce z dominującym odcieniem błękitnym, jasnoróżowym czy morelowym.

Sukienki w kwiaty – hurtownia Factoryprice.eu

Bijpassende snit voor gelegenheid en seizoen

De kledingmode moet altijd worden afgestemd op ten minste twee factoren: de gelegenheid en het weer of het seizoen. Wat betreft de snit, kiezen jurken in bloemmotieven We kunnen beslissen over alle modellen, maar verschillende verdienen speciale aandacht. In het voorjaar uitstekende wil Spaanse jurken met een verlaagde schouderlijn en een ruche. Voor de zomer raden we modellen aan op dunne bandjes, minilengte en maxi. Voor de herfst zijn suede modellen en modieuze prints ideaal. In de winter kun je wedden op casual katoenen modellen, warm gebreid (met bloemenborduurwerk) en comfortabele trainingspakstijlen. Voor werk raden we elegant aan jurken schmater met een midi-snit. Voor speciale gelegenheden zoeken jurken in bloemen naar cocktail- en avondmodellen.

Hoe draag je kleding in bloemen?

De veiligste stylingoplossing is om kleding in bloemen te combineren met uniforme elementen van de kledingkast. We kunnen bijvoorbeeld de kleur kiezen die in het patroon zit om de consistentie van styling te benadrukken. Voor degenen onder u die graag meer in de mode gaan, raden we aan verschillende ontwerpen te combineren. Bloemmotieven passen heel goed bij marinestrepen, ze passen ook in elementen met plantmotieven, erwten en zelfs trellis. Voor welke styling kies je jurken in bloemmotieven? Bloemen kleding inherent zijn aan boho- en hippie-styling. Bloemen jurken Ze zien er perfect uit in combinatie met suède vesten met franjes, hoeden of enkellaarzen. Dit is een uitstekend idee voor herfststyling. Ze passen ook perfect samen met jeans. Op zijn beurt zal een leren schouderjack gecombineerd met een jurk in bloemen het contrast tussen kleding benadrukken en de styling interessant maken. Bij het stylen voor het werk raden we aan om jurken te combineren met elegante blazers en schoenen met hakken.

Groothandel in bloemenjurken

Als je een kledingwinkel runt, stationair of online, kun je vol vertrouwen wedden op jurken in bloemen en koop ze in de groothandel. Het zijn kleding die nooit uit de mode raakt en aantrekkelijk is, ongeacht veranderende modetrends. Groothandel in bloemenjurken je kunt kopen bij Factoryprice.eu groothandel. In ons aanbod hebben we jurken in veel interessante snitten, prachtige kleurvarianten en vele maten. Online groothandel Factoryprice.eu biedt dameskleding aan tegen aantrekkelijke prijzen en levering binnen 24 uur. Wij zorgen voor de verscheidenheid aan producten en introduceren elke dag nieuwe producten in ons aanbod. Tegenwoordig zijn er al meer dan 20.000 interessante producten in de groothandel. We voegen professionele foto’s en beschrijvingen aan elk van hen toe, zodat u de goederen sneller in uw aanbod kunt invoeren.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago