We hebben onlangs voor je geschreven over spijkerjassen voor dames, vandaag is het tijd voor een ander type bovenkleding dat ideaal is voor het lente-zomerseizoen, dat wil zeggen ramoneski-jassen voor dames. Overtuig jezelf welke stijlen, kleurvarianten en ornamenten nu het meest in de mode zijn.

Leren en ramoneske jassen

Deze twee namen worden vaak ten onrechte als synoniemen genoemd. Is elke leren jas ramonesk? Is er ramonesk voor een leren jas? We verdrijven twijfels. Leren jassen kunnen verschillende snitten hebben – klassiek, biker of gewoon ramonesk. De term ramonesk is daarom een soort karakteristieke snit. Ramonesques kunnen van leer zijn, maar dergelijke jassen kunnen evengoed worden gemaakt van eco-leer, suède, denim en elke andere stof. Hoe ze eruit zien ramonesk jassenen? Wat onderscheidt hen van klassieke modellen leren jassen? Ramonesque hebben karakteristieke afzetting en verplaatst en vaak genaaid onder een hoekrits. Aan de onderkant is de jas afgewerkt met een riem met gesp. Karakteristieke elementen van dit soort jas zijn ook pagons en talrijke zakken. De snit van de jas reikt meestal tot aan de heuplijn. Ramonesque zinspelen bij hun naam op de muziekgroep Ramones. Klassieke modellen passen perfect in de rockstijl van de jurk en passen met een klauw in de styling.

Ramoneski voor elke styling

Voorheen alleen geassocieerd met rockstijl Wramonesks en leren jassen kwam de kanonnen van de damesgarderobe binnen. Tegenwoordig worden ze beschouwd als een must have in elke garderobe voor dames. Het verbaast ons niet. Universele ramonesques met een tijdloze modieuze snit zijn gebaseerd op trends en zijn al vele seizoenen in de mode – er zijn geen aanwijzingen dat dit binnenkort zal veranderen. Ramonesque Ze passen perfect in veel styling, zowel casual als formele. Ze werken voor een wandeling, winkelen, koffie met een vriend, maar ook voor werk, voor een date of een feestje of zelfs voor plechtige gelegenheden. Soms worden ze gedragen als alternatief voor blazers en blazers. Jassen voor dames We dragen ongeacht welke kledingstijl we verkiezen. De beschikbaarheid van een verscheidenheid aan modellen zorgt ervoor dat iedereen het perfecte model vindt, alleen voor zichzelf.

Bovendien jassen Ze werken bijna het hele jaar perfect in styling (naast de winter). Echte liefhebbers van ramonesk hebben zelfs met winterkoelte te maken gehad – de modieuze trend is om bontvesten aan te trekken leren jassen, tak, aby tworzyły one spójność wizualną, ale przede wszystkim były dodatkową warstwą ocieplającą.

Kurtki ramoneski damskie – hurtownia Factoryprice.eu

De mooiste decoraties

Hoe kunnen ze worden ingericht Ramoneske jassen voor dames naast wat we al hebben vermeld? Veel stijlen hebben speciale modules met versierd materiaal of contrasterende inzetstukken – stiksels, strepen en andere elementen. Populaire decoratieve elementen zijn decoratieve sloten, knopen en soms ook strass steentjes, spikes of metalen cirkels. Ramonesque Ze kunnen ook worden versierd met inscripties, prints of gekleurde borduurwerken. In de herfst-winterperiode zijn modellen met decoratief bont in de mode. Extreem uiterlijk Ramoneske jassen voor dames gemaakt van materiaal dat de huid van een slang of krokodil imiteert, bedekt met een speciale metalen coating of met een glanzend vinyleffect.

Alle kleuren van de ramonesque

Naast snit en materiaal is de kleur van de jas ook erg belangrijk. Klassieke leren jassen hebben de kleur van een natuurlijke huid, dus ze zijn bruin of zwart. Om de kleding universeel te maken en goed in verschillende sets te passen, is het de moeite waard om op klassieke kleuren te wedden. Naast de eerder genoemde kleuren raden we ook wit, beige, grijs en marineblauw aan bovenkleding. Subtiel uitziende jassen van pastelkleuren: blauw, abrikoos en lichtroze. Als je wilt dat de bovenkleding sterke stylingelementen zijn, kun je vol vertrouwen wedden op rode, bordeauxrode, donkergroene, blauwe, zee-, paarse of roze modellen. In de huidige trends, vanwege de gekozen kleur van het jaar geel verlichting, past ook perfect bij een verscheidenheid aan stijlen in gele tinten: kanarie, citroen of mosterd. Ook opmerkelijk zijn metallic tinten – goud, zilver, met metallic of vinylcoating.

Ramoneske jassen voor dames in groothandel

Universeel Ramoneske jassen voor dames Ze zijn een uitstekende kleding om klanten aan te bieden in elke dameskledingwinkel. Tijdloos modieuze modellen kunnen in meerdere hoeveelheden tegelijk worden gekocht, we raden u aan in de groothandel Factoryprice.eu. Je koopt daar Ramoneske jassen voor dames in groothandelshoeveelheden. In het assortiment vind je zowel klassieke modellen als mode die consistent zijn met de laatste trends in damesmode. Elke dag voegt de groothandel tientallen nieuwe kleding toe aan zijn aanbod, zodat klanten van tevoren modieuze modellen jassen in hun winkels kunnen introduceren. De kenmerken van samenwerking met het groothandelsbedrijf zijn veilige betalingen, zeer snelle levering en de mogelijkheid van terugbetaling. Het is vermeldenswaard dat registratie volledig gratis is en dat de integratie van de winkel in een groothandel eenvoudig is. Groothandel voor verkochte producten biedt ook professionele productfoto’s en kant-en-klare beschrijvingen.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago