Aktualności

Midi-rokken voor alle gelegenheden

Midi-rokken zijn lange tijd erg populair. Vandaag zullen we u vertellen waarom dit is, welke modellen bijzonder wenselijk zijn en voor welke gelegenheden ze moeten aantrekken. We zullen je vertellen waar het de moeite waard is om midi-rokken groothandel te kopen.

Waarom zijn midirokken zo populair?

Bij het kiezen van rokken kiezen we meestal drie lengtes: mini, midi en maxi. De meest veelzijdige daarvan zijn zonder twijfel midi-rokken – ze passen bij vrouwen van elk silhouet en van elke leeftijd. Het belangrijkste is echter dat deze kleding geschikt is voor vele gelegenheden. Hun lengte (tot aan de knie of achter hen) is zowel dagelijks als voor werk geschikt, het zal ook werken voor officiële en sublieme feesten. Rokken van gemiddelde lengte zijn goed voor elk seizoen – kies gewoon voor het juiste materiaal. In het voorjaar en de zomer raden we dunne stoffen aan, herfst en winter dikkere breisels, elegant suède of licht glinsterend velours. Voor elk moment van het jaar zullen ze zichzelf bewijzen rokken Gemaakt van natuurlijk katoen, leer en eco-leer of jeans. Midi-rokken Afhankelijk van de snit kunnen ze uitlopend, getailleerd en zelfs strak zijn (potloodmodellen).

Als het om kleuren gaat, raden we voor officiële styling strakke kleuren aan – wit, zwart, beige, grijs, bruin of marine blauw. Pasteltinten zullen ook goed zijn. Elke dag kunnen we op elke schaduw wedden. Dit jaar zullen ze populair zijn rokken geel en grijs (zoals de kleuren van dit jaar). Van sterke kleuren is het ook de moeite waard om te wedden op rood, kobalt of roze.

Geplooide rokken

Onder midi-rokken stałe miejsce zajmują spódnice plisowane. Mogą mieć one wąskie lub szerokie plisy, chociaż w stylizacjach królują głównie te pierwsze. Spódnice plisowane średniej długości są niezwykle subtelnym i kobiecym elementem garderoby. Wprowadzają do każdej stylizacji dziewczęcy urok i delikatność. Modele mogą mieć gumkę w pasie lub być zapinane na pasek – wszyty, na przykład z dużą klamrą albo oddzielnie zakładany. Zazwyczaj spódnice plisowane są jednolite, aby skupić całą uwagę na swoim przepięknym kroju i plisowaniach.

Spódnice midi – hurtownia Factoryprice.eu

Asymmetrische rokken

Veel vrouwen kiezen midi-rokken kiest voor asymmetrische sneden. Rokken Gemiddelde lengte heeft zo’n mode dat het kan worden aangepast en toch nog steeds voldoet aan bijvoorbeeld dresscode vereisten of heeft een lengte tussen de midi-snit en de mini. Veel modellen hebben een kortere voorkant en een langere achterkant. zo’n oplossing legt de benen perfect bloot. Asymmetrische rokken Ze kunnen ook langer aan de zijkanten zijn en kortere in het midden. Het is ook vermeldenswaard dat sommige modellen rokken door uitsparingen visueel asymmetrisch kunnen lijken, ook al zijn deze dat niet. Merkwaardig gepresenteerd rokken met meerdere lagen. Het ziet er vaak zo uit dat de onderste laag een mini-snit heeft en bijvoorbeeld tot het midden van de dij reikt, en de tweede laag heeft een gemiddelde lengte, bijvoorbeeld achter de knie. De benen zijn dus niet zichtbaar, maar het model vertoont meer dan een klassieke midi-snit. Dergelijke modellen zijn beter te vermijden voor werk of voor officiële vergaderingen, maar ze zullen geweldig werken voor een date of feest.

Decoraties in lijn met de laatste trends

Hoe kunnen ze worden ingericht midi-rokkenom in de huidige trends te passen? Een modieuze trend zijn bindingen in de taille, die niet alleen een sieraad zijn, maar ook het visuele effect goed beïnvloeden door de verhoudingen van de figuur te delen. Nog steeds populair zijn metallic tinten, het is de moeite waard om ze aan te trekken in accessoires en ornamenten, bijvoorbeeld om modellen rokken te kiezen met een zilveren elastische band in de taille, decoratieve sloten of een geveegde metalen draad. In het voorjaar worden ze weer populair midi-rokken met opengewerkte uitsparingen of spleten (die de benen mooi benadrukken, maar vooral het lopen vergemakkelijken). Ze blijven in de mode rokken met vinyleffect of lint op stof. Een populaire trend zijn ornamenten met volants. Ze kunnen enkel voudig of gelaagd zijn (dan meestal de onderkant van de rok versieren).

Modellen in patronen

Ontwerpen zijn ook een geweldige decoratie. Midi-rokken Ze hoeven helemaal niet soepel en uniform te zijn. De regels van dresscode zullen voldoen aan modellen in klassieke ontwerpen zoals – trellis, matrozenstrepen, stippen of erwten. Voor minder officiële styling kunnen we ook wedden op andere decoraties. Zoals altijd in het lente-zomerseizoen zullen modellen in bloemen- en plantmotieven aan populariteit winnen. Het is ook de moeite waard om te wedden op dierenpatronen zoals zebrastrepen, panter- of slangenpatroon. Interessante modellen in geometrische decoraties of schilderachtige accenten worden gepresenteerd.

Groothandel in midi-rokken

Universeel midi-rokken Het controleren van veel gelegenheden is uitstekende kleding te koop – hun snit raakt nooit uit de mode. Groothandel in midi-rokken Je koopt onder andere bij Factoryprice.eu groothandel. Waarom met hen samenwerken? Elke dag worden er nieuwe klassieke producten of consistent met modieuze trends op de site toegevoegd. Kleding heeft een verscheidenheid aan snitten, tinten en is er in vele maten. Om in de groothandel te winkelen is het voldoende om je gratis te registreren. Bestellingen worden zowel in de groothandel als uit één stuk uitgevoerd – volledige willekeurige prevaleert omdat er geen vereist minimum bestelbedrag is. Zendingen worden binnen 24 uur uitgevoerd.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago