Aktualności

Jurken voor de zomergroothandel

Het begon in juni – het is hoog tijd om zomernieuwigheden in uw aanbod te introduceren. Bekijk welke jurken voor de zomergroothandel het waard zijn om te kopen voor een kledingwinkel. We bespreken bewezen oplossingen en de meest modieuze trends.

Klein wit

Laten we beginnen met de klassiekers. Vrouwen houden van bewezen oplossingen. Tijdens de warme seizoenen zijn kleine blanken het alternatief voor kleine zwarten. Beter geschikt voor het heldere kleurenschema van zomerwit heeft nog een voordeel: het benadrukt perfect de kleur. Tijdloos, universeel wit kan gemakkelijk compositioneel worden gecombineerd met elke tint. Hoe ze eruit moeten zien klein wit?? Qua snit net als kleine zwarte. Meestal zijn dit midi-jurken, die net voor de knie reiken. Ze hebben een eenvoudige, goed passende silhouetsnit. Kleine blanken mogen niet te veel decoraties hebben, ze kunnen bijvoorbeeld opvallen door hun materiaal of de textuur. Uniforme modellen kunnen decoraties hebben, meestal zijn dit stiksels, ruches, buffers, genaaide stroken, bindingen, inzetstukken van andere materialen. Klein wit Ze kunnen in verschillende stijlen worden onderhouden, maar de meest populaire zijn elegante modellen, en tegelijkertijd eenvoudig, die kunnen worden aangetrokken voor werk, voor een zakelijke exit, maar ook elke dag, voor een ontmoeting met vrienden. Zeer modieus zijn klein wit versierd met opengewerkte uitsparingen.

Spanjaard-jurken

Voor warme dagen zal de zomer perfect nog steeds in de mode zijn Spaanse jurken. Modellen met een verlaagde schouderlijn versierd met een ruches zijn een extreem vrouwelijk element van de garderobe. Dergelijke modellen zijn voornamelijk ontworpen voor dagelijkse styling, maar ze zullen ook werken voor speciale gelegenheden. Spanjaard-jurken zijn verkrijgbaar in alle lengtes, maar verreweg de meest voorkomende is geplaatst op midi-sneden. Allereerst mode in sterke tinten – rood, roze, kobalt, groen of geel. Altijd een goede keuze zijn modellen in gedempte tinten zoals wit, beige, grijs of zwart. Spanjaard-jurken są często ozdobione dodatkowymi falbanami (nie tylko na dekolcie, ale na przykład u dołu kreacji), wiązaniami, marszczeniami, paskiem w talii. W tym roku oprócz jednolitych modeli popularnością będą cieszyły się fasony we wzory – motywy kwiatowe, wzory zwierzęce czy geometryczne, paski, kratę. Większość fasonów jest wykonana z lekkich, zwiewnych tkanin.

Sukienki na lato – hurtownia Factoryprice.eu

Jurken voor de zomer: maxi-snit

Kopen jurken voor zomergroothandel Naar de kledingwinkel kun je de maxi-modellen niet vergeten. Al enkele jaren zijn jurken die helemaal tot aan de grond zelf reiken enorm populair. Ze zijn meestal gemaakt van mooi en zacht aanvoelend katoen. Je kunt wedden op tijdloze basismodellen met een eenvoudige snit of kiezen voor modellen die consistent zijn met trends. De nieuwste trends zijn maxi-jurken met een enkele ruches aan de onderkant, gelaagde ruches en zogenaamde Spaanse ruches – genaaid over de helling. Maxi – jurken hebben vaak dissecties aan de zijkanten of voorkant (onthullende benen). Modieus zijn voornamelijk Maxi – jurken in patronen. Voor speciale gelegenheden is het de moeite waard te kiezen Maxi – jurken in avondmodellen. Dergelijke creaties zijn gedecoreerd in een donker kleurenschema en hebben onderscheidende ornamenten. Dit kunnen metalen inzetstukken, pailletten of glitter zijn, evenals inzetstukken van andere materialen, bijvoorbeeld kant of doorschijnende stoffen.

Denim jurken

Nog een zeer modieuze, ondanks het verstrijken van jaren, kleding is denim jurken. Ze kunnen een passende snit hebben en dichtgeknoopt, lijken op een Spaans of een glinstering, of een uitlopende onderkant hebben. Denim jurken Ze zijn vaak gedecoreerd op een manier die kenmerkend is voor jeans. Dit zijn dus vaak gaten, wrijvingen en zelfs rafelen. Het materiaal zelf kan op zijn beurt worden gearceerd (ombre), gemarmerd, gedecatiseerd of een vochtafvoerend effect hebben (ongelijk uiterlijk van het materiaal). Modellen kunnen worden versierd met metalen elementen zoals strass-steentjes, studs, decoratieve knopen, borduurwerk of patch. Sommige modellen hebben ook zakken, riemen in de taille of ruches. Kiezen denimjurken voor de zomer Je kunt wedden op klassiekers of kiezen voor de meest modieuze oplossingen. Dit jaar raden we vooral modellen met gelaagde ruches aan. Denim jurken worden meestal onderhouden in blauwe tinten. Modellen kunnen in een tint pastelblauw, diepzee, expressief kobalt of donkere granaatappel zijn. Het is ook de moeite waard om te wedden op universele witte, grijze of zwarte stijlen.

Modellen voor speciale gelegenheden

Discussiëren jurken voor de zomer We konden de modellen voor speciale gelegenheden niet vergeten. De zomer is vol vreugdevolle vieringen die in de familiekring worden doorgebracht, zoals bruiloften, doopfeesten en soms zelfs communies (verschoven van mei naar andere maanden bijvoorbeeld juni). Naast dit jurken voor de zomer Ze zullen ook nuttig zijn voor vergaderingen, feesten of zakelijke uitgangen. Voor banketten en ballen raden we avondjurken met de juiste snit aan. Cocktailjurken werken echter voor de meeste gelegenheden. Het is vermeldenswaard dat Factoryprice.eu wholesale zo’n verdeeld assortiment heeft dat het meteen suggereert voor welke gelegenheid het de moeite waard is om kleding aan te trekken. In het menu staan jurken voor communie of jurken voor een bruiloft. We hopen dat een dergelijke divisie het voor u gemakkelijker zal maken om te winkelen bij kledinggroothandel Factoryprice.eu. In de zomer is het de moeite waard om te wedden op de stijlen van jurken met uitsparingen of te kiezen voor modieuze asymmetrische modellen.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago