Aktualności

Total look dressup voor verschillende seizoenen

Wat is een totale look styling en waarom winnen ze zo populair? We vertellen je over deze aantrekkelijke sets en vragen welke kleding je moet kiezen en voor welke tinten het de moeite waard is om te beslissen. Bekijk welke sets in de mode zullen zijn, ongeacht het seizoen.

Wat is een totale look styling?

Styling total look bestaat uit kleding (en vaak ook accessoires) van één kleur. Het is de moeite waard om te benadrukken dat het ongeveer één kleur is, geen schaduw. Over sets met één kleur praten we in de context van wit en zwart. Hoe anderen er uitzien total look styling?? Stel dat je blauw wilt maken totale look. Je kunt dus kiezen voor het bovenste deel van de kledingkast in blauwe tint, lager in de zee en de set benadrukken met kobaltaccessoires. De combinatie van verschillende tinten van dezelfde kleur voegt diepte toe aan de sets en ziet er altijd interessant uit. Steeds meer vastberadenheid totale look is niet alleen van toepassing op kleuren of tinten, maar ook op materialen en patronen. We kunnen dus praten over velours of denim total look of plaid styling of gestreept. Vandaag zullen we ons echter concentreren op styling in één kleur.

Waarom zijn ze zo populair?

Stylen in één kleur is eenvoudig genoeg om te plannen. Als we de set in één kleurenschema houden, hoeven we ons niet af te vragen of de kleuren bij elkaar passen. Dressing van top tot teen in één kleur (identieke tint) heeft zijn pluspunten. Dit heeft grote invloed op de perceptie van het hele silhouet, dat op dat moment slank en slanker lijkt. Het is echter gemakkelijk om de verhoudingen te verstoren, dus als u niet zeker bent van de kit, raden we u aan deze aan te vullen met toevoegingen van contrasterende kleuren. Aankleden In één kleur werken ze op elk moment van het jaar geweldig. Tijdens elk van hen beslissen we echter graag over specifieke sets. In het voorjaar kiezen we graag pastelkleuren en een verscheidenheid aan groentinten. In de zomer zetten we witte en verschillende tinten blauw aan. In de herfst kiezen we voor ingetogen tinten zoals kaki of grijs of verschillende tinten bruin. In de winter, vanwege de vele evenementen (Anrzejki, feestdagen, oudejaarsavond, carnaval), zijn we blij om klassiek zwart of een combinatie van verschillende tinten roze, rood of paars aan te trekken.

Welke kleuren moet je kiezen?

In welke kleuren wordt het vaakst gevormd total look styling? Bez wątpienia najpopularniejsze są czarne i białe zestawy. Dobrym wyborem będzie także szary, nude czy brąz. Jeśli mowa o jednym odcieniu bardzo modne są pastelowe zestawy – jasnoróżowe, liliowe czy błękitne. Zestawy w wielu odcieniach jednego koloru możemy skomponować bazując właściwie na każdej barwie. Połączenie jasnego różu z malinowym i amarantowym, seledynowego z khaki i szmaragdowym czy wrzosowego z purpurowym i ametystowym na pewno będzie wyglądać zjawiskowo. Nie wszystkie odcienie nadają się stylizacji od stóp do głów w tym samym odcieniu – unikaj fluorescencyjnych i neonowych barw. Ryzykowne są także metaliczne odcienie takie jak złoto czy srebro, ponieważ mocno przyciągają wzrok. Da się z nimi stworzyć udane total looki, ale jest to o wiele trudniejsze.

Stylizacje total look na różne pory roku – hurtownia Factoryprice.eu

Perfecte kleding voor een totale look

Maak een set totale look?? Een geweldige optie zijn kledingsets. Zowel de bovenste als de onderste delen van de kledingkast zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, met identieke decoratie of patroon. Kleding vormen samen een succesvolle set, we hoeven ons niet af te vragen welke elementen we met elkaar moeten combineren. Damessets kunnen ook pakken of kostuums bevatten. Een goede keuze voor het stylen van een totale look is ook een damesoverall. Voor een outfit uit één stuk is het voldoende om accessoires van dezelfde kleur en klaar te kiezen. uiteraard total look styling Je kunt ook maken van afzonderlijke kledingstukken. We kunnen ze elke soort kiezen kleding. Het onderste deel van de kledingkast kan zijn broekkorte broeken of rokken, topblouses, T-shirts, overhemden, sweatshirts, jassen of truien. Jurken zijn ook geweldig in de sets.

Hoe creëer je een totale look?

Hoe je je kunt opfleuren totale lookzodat hij niet saai is? Perfect uitziende sets van dezelfde kleur waarin kleding hebben verschillende stijlen en lengtes. Een goede keuze zijn asymmetrische sneden. Gelaagde styling voegt diepte toe aan elk idee. Zet in op verschillende materialen en texturen, bijvoorbeeld een katoenen t-shirt, velours broek en leren schoenen. Combineer gladde kleding met een garderobe-element met ruches. Zoals we al hebben vermeld, kun je kiezen voor contrasterende additieven die de set benadrukken.

Wholesale Factoryprice.eu — uitstekende dameskleding

Of je nu van plan bent om totale look of niet als je wilt kopen groothandel in dameskleding attitudes over groothandel Factoryprice.eu. Je vindt zowel klassiek als consistent met de nieuwste modetrends garderobe items voor een betaalbare prijs. We hebben volledige faciliteiten speciaal voor onze klanten – gratis registratie, eenvoudige integratie van de winkel met de groothandel of geen minimum bestelbedrag. We bieden ook professionele foto’s en productbeschrijvingen aan. Het magazijn is non-stop open, dus we leveren de scheepvaart al 24 uur wereldwijd.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago