Aktualności

Oversized sweatshirts: de trend in het voorjaar

Speciaal voor jou bespreken we de volgende toonaangevende trend in het voorjaar. Ontdek waarom je extra grote sweatshirts zou moeten kiezen en op welke modellen je het beste kunt wedden. We adviseren welke mode het waard is om in groothandelshoeveelheden te kopen.

Waarom wedden op oversized sweatshirts voor dames?

Vorig jaar begonnen we het gemak van kleding nog meer te waarderen. We zijn veel meer bereid om kleding te kiezen die bewegingsvrijheid biedt, maar ook gemaakt van mooie en zachte materialen. Oversized sweatshirts voor dames zorgen voor maximaal comfort — ze zitten los, ze zijn vrij te leggen en zullen altijd goed in ons zijn. zo’n snit zal ons helpen om de gebreken van de figuur visueel te verbergen – het zal de buik niet vertellen of de lijn van de schouders benadrukken, op zijn beurt, kan het bovenlichaam visueel vergroten en in sommige gevallen de verhoudingen van de figuur uitlijnen. De meeste vrouwen zien er gunstig uit in oversized kleding. Modellen zijn geweldig met andere elementen van de garderobe – verschillende soorten broeken (ook korte broeken) en rokken, evenals jurken. Oversized sweatshirts meestal gebruikt voor alledaagse en sportieve styling, maar steeds meer mensen wedden op elegante sets met hen in de hoofdrol.

Snij-elementen

Welke snit kunnen ze hebben oversized sweatshirts?? Dit kunnen modellen zijn die door het hoofd worden aangetrokken of worden vastgemaakt met een rits, klassiek of met een capuchon. Modellen verschillen van elkaar in lengte (we bespreken het hieronder) of snit van halslijn – V-hals, rond of col trui. Welke elementen kunnen bl hebben Uzy overmaat?? Heel vaak hebben modellen trekkers – aan de onderkant van het sweatshirt, aan het einde van de mouwen en soms ook aan de halslijn. Soms worden ze vervangen door stammen, dat wil zeggen gebonden snaren. Veel modellen hebben ruime zakken – op borstniveau of in het midden, onderaan het sweatshirt, de zogenaamde kangoeroe. Sweatshirts kunnen verlengde mouwen, asymmetrische snit of A-vormig hebben. Een verscheidenheid aan uitsparingen zijn ook in de mode – aan de zijkanten, aan de halslijn en in het bijzonder aan de achterkant.

Lengte sweatshirt — wat te kiezen?

Oversized sweatshirts voor dames Ze worden voornamelijk geassocieerd met klassieke modellen naar de heuplijn, het schot in de jackpot zijn ook verlengde modellen naar het midden van de dij en zelfs tot aan de knie. Voor warme seizoenen raden we je ook aan oversized sweatshirts o skróconym kroju crop top – odsłaniające brzuch, sięgające zazwyczaj do wysokości pępka. Takie modele będą szczególnie modne tej wiosny. Krótkie bluzy można nosić w zestawieniu z ubraniami z wysokim stanem (spodniami, szortami, spódnicami) albo ze wszystkimi innymi elementami garderoby – będziemy wtedy eksponować brzuch. Ubrania tego typu sprawdzają się świetnie w sportowych zestawach.

Bluzy oversize hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

De mooiste tinten

Je kunt lang praten over prachtige tinten. Alle kleding is echter de moeite waard om kleuren aan je garderobe te matchen. De meest gewillig gekozen zijn hoodies in grijstinten — van lichtgrijs tot asen tot staal of grafiet. Veel vrouwen wedden ook op andere universele kleuren – zwart, wit, brons of marine. Populair, vooral in het voorjaar, zijn ook sweatshirts voor dames in pasteltinten. Prachtig zien er blauwe, lichtroze, mint, abrikoos of lila modellen uit. Met sterke kleuren zal dit jaar ongetwijfeld populair zijn hoodies gele kleur (kleur van het jaar). Het is ook de moeite waard om te wedden op rode, roze, groene en blauwe modellen.

Oversized sweatshirts met decoraties

Hoe versierd kan zijn oversized sweatshirts voor dames?? Prachtig gepresenteerde modellen met subtiele elementen – satijnen linten of linten met inscripties. We raden ook aan oversized sweatshirts met gekleurde biezen, inzetstukken van verschillende tinten van de rest van de sweatshirts of modules van andere materialen. Een andere modieuze decoratie zijn ruches – ze kunnen mouwen, voor- of onderkant van sweatshirts versieren. Ze dragen bij aan de kleding van lichtheid en meisjesachtige charme. Een geweldige decoratie van sweatshirts zijn inscripties en prints. Van de inscripties zijn de meest populaire die sportkleding sieren, dat wil zeggen: stadsnamen, cijfers of motiverende teksten. We raden vooral inscripties in reliëf aan, die enigszins convex zijn. Van prints raden we afbeeldingen of afbeeldingen van dieren aan. Ook de moeite waard om op patronen te wedden — horizontaal verticale stroken, latwerk, bloemmotieven, planten- of schilderdecoraties. Nog steeds modieus is de trend van metallic tinten. We raden gouden of zilveren inscripties, stroken materiaal of decoratieve knopen of ritsen aan.

Groothandel in oversized sweatshirts

Is het waard om te kopen groothandel in oversized sweatshirts?? Naar onze mening, ja. Dit model wint dit jaar aan populariteit, maar dit betekent niet dat het niet eerder vrijwillig werd gekozen – het waren echt veel vrouwen. Comfortabel d Siamees oversized sweatshirts Ze werken ongeacht leeftijd, silhouet of voorkeursstijl van een vrouw – ieder van ons zal het perfecte model alleen voor zichzelf vinden. Je vraagt je af waar je kunt kopen groothandel in oversized sweatshirts?? We raden Factoryprice.eu groothandel aan. Gratis registratie, geen minimum bestelbedrag, veilige betaling of snelle levering zijn slechts enkele van de voordelen van het werken met Factoryprice.eu groothandel. Maak kennis met het assortiment groothandels, ontdek kleding in vele stijlen, kleurvarianten en maten en bestel ze bij je kledingwinkel.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago