Aktualności

Groothandel in modieuze damesbroeken: top 5 trends

Vandaag bespreken we voor u de meest interessante trends met betrekking tot damesbroeken. Kijk wat ze betreffen en waarom ze populair zijn geworden. Maak kennis met het aanbod van onze groothandel en koop modieuze damesbroeken groothandel voor uw stationaire of online winkel.

Damesbroek met hoge taille en stropdas

De eerste modieuze trend betreft de snit. Damesbroeken met hoge taille zijn erg populair, maar vaker wedden vrouwen echter op modellen met een modieuze stropdas in de taille. Waarom? Zoals gewoonlijk zijn er verschillende redenen. Damesbroek met hoge taille Ze benadrukken perfect het silhouet, verlengen visueel het onderste deel van het lichaam en markeren de taille. Dit is een uitstekende oplossing voor vrouwen met een grote figuurongelijkheid, bijvoorbeeld met korte benen. Hoge conditie maskeert perfect een grote buik, en een goed gesneden snit kan massieve dijen verbergen en de billen benadrukken. Wanneer hebben we het over een hoge conditie? Wanneer de knoop in de broek ongeveer ter hoogte van de navel ligt. Dergelijke broek Alle vrouwen kunnen dragen, op voorwaarde dat de rest van de snit ook bij hun figuur past. broek zelfs als ze in dezelfde conditie zijn, kunnen ze immers verschillen in het type poten, hun lengte, materiaal of decoraties. De bindband past in de neiging van bindingen op verschillende kledingstukken, maakt de taille aantrekkelijker en maakt de taille duidelijk gemarkeerd.

Broek met grote zakken

In de huidige en komende seizoenen wedden we vaak op grote, soms ronduit hertekende ornamenten. Ze hebben betrekking op zowel gesneden als klassieke decoraties. Nog steeds erg modieus zijn de bovenste elementen van de garderobe met mouwen ter grootte van XXL. Modieuze damesbroek hebben op hun beurt grote zakken. zo’n accessoire zal niet alleen een visuele decoratie zijn, maar ook de functionaliteit van kleding vergroten. Welke broek met grote zakken is het beste? Grote populariteit wordt genoten door klassieke milities, die voor altijd dergelijke decoraties hebben. We wedden vaak op spijkerbroeken met grote zakken. Dit model is echter de moeite waard om op te letten – waar de zakken zich bevinden, breidt het silhouet visueel uit. Dit kan echter goed nieuws zijn. Heb je een kleine of platte laars? Wedden op broek met grote zakken aan de achterkant. De dummy van het silhouet is haar onevenredigheid door smalle heupen? Beslis over broek z dużymi kieszeniami u samej góry ubrania.

Modne spodnie damskie hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Groothandel in modieuze damesbroeken: modellen met gewaxt en vinyleffect

We hebben al geschreven over de snit en de decoraties, nu is het tijd voor materiaal. Groothandel in modieuze damesbroeken Kan gemaakt worden van verschillende stoffen: katoen, denim, viscose en vele andere materialen. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan de decoratie. Hot trend zijn gewaxte broek en met vinyleffect. Wat betekent dat? Wax broek Ze zijn elastisch en dankzij het spuiten met speciale verf wordt er een specifieke coating op geproduceerd. Het verschil om zelfs bij aanraking te voelen, maar bovenal zie je het uiterlijk – de broek schittert. De meest populaire zijn zwart gewaxte broekdie zowel in casual als date- of partystyling werken. Het tweede type broek zijn modellen met een vinyleffect. Dergelijke modellen lijken qua uiterlijk op latexmodellen of gelakt leer. De broek heeft een gladde en glanzende textuur die bijna lijkt op het oppervlak van een vinylplaat. Beide coatings zijn enigszins glad en glinsterend, zodat elke kleding een sprankelend en uniek karakter krijgt.

Lampen niet alleen met sportkleding

Laten we verder gaan met de decoraties in hun klassieke begrip. Hot trend zijn modieuze damesbroek met lampa’s. De titel van lampasses wordt verticaal genaaid bepaald, aan de zijkanten van de poten vanaf de buitenkant, stukken materiaal in een andere kleur dan de rest van de kleding (ze zijn vaak gemaakt van een andere stof). Ze kunnen enkel, dubbel of drievoudig zijn. Traditioneel worden lampen geassocieerd met sportkleding. Ze regeren nog steeds in sportstyling, maar dit jaar en in de daaropvolgende seizoenen zullen de lampen een sieraad zijn van een verscheidenheid aan broeken, zelfs elegante modellen. De combinatie van klassieke broeken, bijvoorbeeld geruite cigarillo’s met gekleurde lampasses, zal het schema doorbreken en de kleding een interessant element van elke styling maken.

Damesjeans met gaatjes

Voor meerdere seizoenen zijn modieus Damesjeans met gaatjes en er zijn geen aanwijzingen dat dit gaat veranderen. Jeans kunnen wrijvingen hebben, rafelen aan het einde van de benen en gaten van verschillende maten. Damesjeans met gaatjes Ze hebben een rockstijl, ze zijn een gedurfd en interessant element van styling. Ze zullen geweldig werken in de dagelijkse styling en voor evenementen. Modieus zijn broek in verschillende tinten blauw – van blauw tot azuurblauw, zee, kobalt tot donkere granaatappel. Een goede keuze is ook wit, beige, grijs en zwart Damesjeans met gaatjes.

Waar te koop groothandel in modieuze damesbroeken?? Bij Factoryprice.eu bieden we producten aan zowel eigenaren van stationaire boetieks als online winkels. Registreer vandaag nog gratis bij onze groothandel en koop groothandel in modieuze damesbroeken. We hebben geen minimaal bestelbedrag nodig, we bieden veilige betalingen en accepteren restituties.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago