In de nieuwste collectie groothandelaars Factoryprice.eu vind je veel inspiratie, een van de tendensen waarnaar de lijn verwijst is de Franse kledingstijl. Vandaag vertellen we je meer over dit onderwerp, leggen we uit welke styling het is en hoe je ze kunt samenstellen.

Kledingstijl goed voor vrouwen van alle leeftijden

De Franse kledingstijl wordt bepaald door klassieke styling – eenvoudig en pretentieloos. Er wordt gezegd dat het een goede stijl is, ongeacht de leeftijd. Sommige mensen benadrukken dat het essentieel is om voor hem „op te groeien”, om de kledingstijl als Franse vrouwen te kunnen behandelen. Waar besteden ze speciale aandacht aan bij het samenstellen van styling? Franse vrouwen hechten veel belang aan het kiezen van de juiste stijl (passend bij de sterke en gebreken van het silhouet) en materiaal. In hun kledingkasten vinden we uitgebreide basis kleding, waaraan de aankoop van andere items verslaafd is. Franse styling Ze hebben altijd elementen die de look perfect aanvullen, ze charme geven, maar de set ook iets laten opvallen. Het kunnen gouden sieraden, rode baret, gekleurde sjaal of interessante handtas zijn – er moet op een bepaald accessoire worden gelet en de rest moet ingetogen zijn. Franse vrouwen kennen matiging en waarde minimalisme. Tegelijkertijd zijn ze uiterst pragmatisch – kleding moet naast een mooie en elegante uitstraling zijn gemaakt van goede stoffen, een comfortabele snit hebben en functioneel zijn.

Kleding in Franse stijl

Welke kleding kan worden opgenomen in de Franse kledingstijl? Dit is in de eerste plaats basiskleding. Sommigen van hen worden echter vaker gekozen dan andere en verdienen aandacht. Franse vrouwen houden van klassieke trenchcoats, vooral die in beige kleur. Tijdloze trenchcoats met uitgestelde vangsten, dichtgeknoopt en vastgebonden in de taille – dit is hun favoriete bovenkleding. In de warmere seizoenen dragen Franse vrouwen graag bijpassende blazers – soms als stylingelement soms in de rol van bovenkleding. Inherent aan zijn gestreepte blouses, z rękawem długim lub długości 3/4. Cienkie modele sprawdzają się doskonale wiosną i latem, a jesienią czy zimą można wplatać je do warstwowych stylizacji (które Francuzki bardzo lubią!). Niezbędnymi elementami francuskiego stylu ubierania są także białe koszule czy wygodne jeansy. Jeśli chodzi o obuwie Francuzki uwielbiają mokasyny – eleganckie, wygodne i ponadczasowe. Warto podkreślić, że większość ubrań będzie idealna na co dzień, ale także do pracy, nawet tam, gdzie obowiązuje surowy dres code.

Francuski styl ubierania – hurtownia Factoryprice.eu

Welke kleuren en decoraties moet je kiezen?

Franse kledingstijl wordt voornamelijk geassocieerd met wit, granaatappel, rood (toevallig of niet dit zijn de kleuren van Frankrijk), maar ook beige, brons, zwart en een vleugje goud. We hebben het over een beetje goud omdat je ze meestal kunt zien in subtiele toevoegingen. Het kunnen minimalistische sieraden zijn, gouden ketting voor een klassieke handtas, licht glinsterende stiksels of items op kleding, gouden knopen of details in schoenen. De meeste kleding is verstoken van ornamenten, maar ze zijn uiterst delicaat. Vaker zijn dit de decoraties van de snit zelf dan heldere, opvallende ornamenten. Als het om patronen gaat, heersen eerst stroken, verwijzend naar de stijl van de zeeman. Ook erg populair is het klassieke latwerk in verschillende versies. Voor veel Franse styling passen erwten perfect.

Tot slot Franse kledingstijl bestaat voornamelijk uit eenvoudige, klassieke kleding, gevarieerd in styling met chique accessoires. Franse vrouwen waarderen in de eerste plaats gemak en materialen van goede kwaliteit. De kledingstijl is bedoeld om functioneel, praktisch, netjes en comfortabel voor hen te zijn, maar ook vrouwelijk. Kleding moet worden afgestemd op ons silhouet en andere kledingstukken, om veel styling te kunnen creëren. Franse kledingstijl wordt gekenmerkt door eenvoud, tijdloosheid en ongedwongen elegantie.

Groothandel in dameskleding Factoryprice.eu

Franse kledingstijl inspireerde ons team om een prachtige fotoshoot van de nieuwe collectie te maken. We zouden dit idee niet hebben gerealiseerd als het niet om de prachtige dameskleding was die we te bieden hebben. Daarom, als u groothandel in dameskleding groothandel wilt kopen, is Factoryprice.eu een geweldige plek. Je vindt er veel klassieke kledingmodellen met een verscheidenheid aan snitten, in gedempte kleuren en in vele maten. Daarnaast koop je hier ook modieuze elementen, die elke set perfect benadrukken en er stijl aan toevoegen. Ons aanbod is gericht op kledingwinkels, zowel stationair als online, die hun klanten stijlvolle dameskleding willen aanbieden en inspireren om modieuze styling te creëren. Groothandel Factoryprice.eu met het oog op zijn klanten actualiseert het aanbod dagelijks en voegt nieuwigheden toe. De groothandel biedt gratis registratie, gegevensbeveiliging en betaling. Bestellingen kunnen uit één stuk worden voltooid, we vereisen niet de minimumwaarde van de bestelling. Met onze magazijnen aller tijden kunt u goederen voorbereiden voor verzending binnen 24 uur. Elke klant heeft ook de mogelijkheid om de goederen terug te sturen.

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago