Aktualności

Bruine tinten – nieuws in wholesale factoryprice.eu

Ze warmen niet alleen op in de herfstavonden als een kopje warme cacao, ze doen ook denken aan een vakantie in de tropen onder palmbomen of zand van de Sahara, en in elegante styling vullen ze het geheel aan met een klassieke twist. Bruine tinten zijn de topkleuren voor het nieuwe seizoen, die genieten van hun veelzijdigheid en passen in elk type schoonheid. Welke zullen er vooral trend zijn? Controleer!

Bruine tinten – wat is er nieuw in wholesale factoryprice.eu?

Bruine tinten bedekt niet alleen de herfstkledinglijn – ze zullen ook kleding versieren voor de zomer en degenen die volledig verstoken zijn van seizoensgebondenheid. Bekijk welke collecties van factoryprice.eu, het is de moeite waard om te investeren:

  • Basic minimaal

Je zult deze kledinglijn geweldig vinden vanwege hun onhertekende ontwerp, universele ontwerpen en praktische toepassing – ze zullen bijna overal werken. Je vindt niet alleen de grootste klassiekers, zoals jeans met verschillende snitten, casual t-shirts of gebreide gestreepte jurken. Zonder problemen pak je ook elegante paksets, ultra vrouwelijke rokken en schattige truien met een geknipte snit in.

  • Herfst 2021

Hoewel buiten het raam de zon ons nog steeds in de watten legt, maken we ons klaar voor koele septemberavonden. Jassen shackets, denim katana’s met bontcoating, of misschien een klassieker van het genre, dat wil zeggen, een gebreide coltrui? En dit zit allemaal in de trends van bruine tinten, die het nieuwe seizoen zullen domineren.

  • Klimaat op vakantie

Oprócz maxi sukienek, zwiewnych topów i szortów z denimu, mamy także szeroki wybór ubrań zgodnych z najnowszymi trendami na lato. Co powiesz na luksus satyny spódnic do ziemi czy przyjemny dotyk ręcznikowego frotte na wygodnych bermudach? A może prostota sportowych kompletów, które świetnie wypadną w monochromatycznych total lookach? Wybieraj śmiało.

Ubrania w najpopularniejszych odcieniach brązu to must have na nowy sezon. Znajdziesz je w ofercie factoryprice.eu.

 

Modieuze bruine tinten voor de komende maanden

Momenteel De meest populaire bruine tinten Het is niet alleen koffie met melk, karamel en casual beige. De echte furore die ze ook doen:

  • Roest

Brons gebroken door een duidelijk oranje accent, het is een absolute hit van vorig jaar die de harten van topfashionista’s verder verovert. Het mist flitsend, daarom is het zeker geschikt voor formele styling en klassieke elegantie. Het is ook een uitstekende kleur voor de herfst.

  • Bittere chocolade

Donkerbruin is een toch al tijdloze tint die zal omvatten op satijnen jurken, warme coltruien met interessante uitsparingen aan de zijkanten en lange loopgraven op de grond. Het zal geweldig zijn in het gezelschap van additieven in dieppaarse, energieke oranje en romige tinten.

  • Bruin cacao

Rijk, intens, doet niet alleen denken aan een zorgeloze vakantie onder palmbomen, maar ook warme chocolade bij koud weer. Deze kleur is een schot in de jackpot voor zomersets, Parijse chique stijl of elegant design.

  • Brons valt in paars

Het combineert warme en koude tonen, die geschikt zijn voor de meeste schoonheid. Bovendien ziet het er fantastisch uit in de samenvattingen van de jaren tachtig, vooral de styling waarin we hem het vaakst zullen zien (vooral in het herfst-/winter seizoen 2021).

Bruine tinten – kleding moet hebben

Bruine tinten morsen niet alleen op enkelspreien en suède accessoires in boho-stijl. Kijk welke kleding in deze kleuren momenteel de populairste modehit is:

  • Sets

Zowel sport- als casual met geribbeld breisel, zacht trainingspak en luchtig linnen voor de zomer. Dit laatste zal vooral vaak worden gezien, vergezeld van diepe mahoniebruine en delicate beige, en athleisure-stijlsets in karamels en koffiekleuren.

  • Broek uit de jaren 80

Dus de klokken, die dit jaar in een paar shenzy versies zijn. We houden vooral van hun vrijlating uit glad materiaal in abstract maziaje, dat alles combineert Klassieke tinten bruin – pure chocolade, latte en beige.

  • Linnen overhemden

In beiges zullen vooral modellen worden gebaad met een verlengde, tuniek-achtige onderkant in duetten met dubbele soortgelijke losse shorts. Ze zijn ook geweldig in mensen met kragen en buffy mouwen in boho-geest – een hit die niet alleen in de zomer zal verdedigen.

  • Satijnen creaties

En tot slot een terugkeer naar de jaren 90, dat zijn slipjurken. Op satijnen creaties op aarde ontmoeten we meestal diep, donker bruine tinten en karameltonen. Must have zullen ook die zijn met een subtiele walnootkleur en in een pruimbruine tint met een metaaldraad.

Lees verder: Basiscollectie in de groothandel — klassieke modellen in een breed kleurenpalet

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Herfst 2021 collectie — zie nieuw in Factoryprice.eu groothandel

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago