Aktualności

Rokken mini groothandel – deze modellen mogen niet ontbreken in uw winkel

De zomer is een periode van luchtige, delicate kleding die zelfs in de loop van de grootste hitte ruimte en vrijheid biedt. We dragen dus vooral graag jurken en rokken. Met volant in boho-stijl, eenvoudige kantoorpotloden en misschien sportief mini groothandel rokken Gemaakt van gezellig katoen, dat niet alleen geweldig zal werken voor streetwear styling? Kijk welke het waard zijn om op te wedden en in welke sets ze het beste kunnen combineren.

Rokken mini groothandel – modellen waarin het de moeite waard is om te investeren

In romantische bloemenprints, structurele strepen of misschien met soepel breisel? Kijk wat mini rokjes groothandel zijn op dit moment moeten hebben:

  • Transparant

De meest romantische trend van dit jaar. Ze werken zowel in delicaat gaas, organza met de toevoeging van glanzende draad of gecoate chiffon. Botweg zullen modellen in exploderende bloemknoppen, geometrische patronen en etnische maziai in boho-klimaten zich ook verdedigen. Het is bedoeld om vooral vrouwelijk en met smaak te zijn.

  • Patchwork 2.0.

Na de mode voor patchwork trenchcoats en sweatshirts, is het tijd voor s mini rokjes groothandel van gecombineerde materialen. Vooral trends zijn denimmodellen met leren inzetstukken en suède panelen in verkwikkende, diepe kleuren. Briljante optie voor styling in de release van een niet-triviale casual.

  • Minimalistisch

Of misschien zoiets als de smart casual versie? We bieden klassieke potloodmodellen met een split, verlaagde taille en een sterk asymmetrische onderkant. Bereik ook voor buizen, zeemeerminrokken en rokken afgezet met ruches die de enigszins ernst van de elegante styling zullen doorbreken.

  • Met een ruche

D.w.z. mini groothandel rokken in de cottagecore editie (wit, met opengewerkte uitsparingen en in fijne prints), boho (met bloemmotief, afgezet met een slinger van wiet en nanized kralen erop), evenals Parijse nonchalance (nonchalance vastgemaakt, in een schakel van duizend fijne bloembladen en subtiele pasteltinten). Welke kies je?

In welke stijl draag je minirokjes?

Dit seizoen mini groothandel rokken verschijnt niet alleen in typisch vrouwelijke outfits. Kijk welke set ze zichzelf nog steeds verdedigen:

  • Cottagecore

Volgens de trend naar idyllisch, gezellig leven, zouden sets van deze categorie ook zo moeten zijn. Er zijn dus veel volants, bloemen, opengewerkte decoraties en natuurlijke materialen. Ze vallen het beste uit in totale looks met dubbele vergelijkbare blouses met zogenaamde ballonarmen en boho-accessoires.

  • Basic

Fans van minimalistische oplossingen zullen zeker een beroep doen op monochrome sets gemaakt van katoen. Met een crop top sweatshirt, een top die lijkt op een sportbeha, of misschien een korte bolero in structurele patronen?

  • Casual

In deze versie worden allereerst denim minio’s, corduroy trapezium en patchwork rokken met uitlopende zoom briljant afgeschreven. Voor damesblouses, truien of „geknipte” sweatshirts – alle grijpers zijn toegestaan.

Fans die niet uit de mode raken – minirokjes groothandel

Naast potlood en uitlopende rokken, daalt het modevoetstuk ook niet af:

  • Eenvoudig

Gemak en functionaliteit, dat wil zeggen wat eenvoudig is minirokjes basisstijl heeft het beste. Hun vrijblijvende snit is geschikt voor dagelijkse styling, evenals iets elegantere outfits. Je kunt ook wedden op een sportieve versie met een aangenaam aanvoelend trainingspak.

  • Tuba

Perfect passend op het lichaam, dat mooi het silhouet omzeilt en de grootste sterke punten benadrukt. Dit seizoen reiken we speciaal naar modellen met decoratieve lampen aan de zijkant, van zachte „teddybeer” en geometrische patronen voor een set met een trui bolero.

  • Trapeze

Gepopulariseerd door Mary Quant mini rokjes groothandel voort heilige triomfen. Vooral stijlvol worden ze gepresenteerd in een vintage versie, met een split op het been en een hoge taille. Ze kunnen op verschillende manieren worden gedragen – om hun uitdagende accent te doorbreken, in sets met sweatshirts en truien of retrotops.

  • Wijd uitlopend

Met schooltabs, schattige ruches of een versie gemaakt van glad, uniform materiaal. Perfect voor peren- en appelfiguren, ze verlichten perfect massieve silhouetten en voegen vrouwelijke, onschuldige charme toe.

Bekijk meer: Groothandel in maxi-jurken in de zomer — welke zijn het waard

Lees verder: Originele kleding uit Turkije groothandel — bekijk nieuwe modellen!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago