Aktualności

Herenkleding groothandel Factoryprice.eu – check aanbieding!

Groothandel in herenkleding verrast ons dit jaar met zijn diversiteit. Niet alleen verschijnen hier frisse, interessante ideeën voor klassieke oplossingen, maar ook een mix van alle esthetiek die alleen maar heeft bestaan. De rijkdom aan kleuren, patronen en originele stijlen zorgt ervoor dat iedereen iets voor zichzelf vindt. Safari-accenten, militaire stijl of misschien klassiek casual? Hier zijn onze redactionele types!

Herenkleding in de groothandel – Bekijk de nieuwste collecties op Factoryprice.eu!

Factoryprice.eu, op zoek naar de nieuwste modekralen, introduceert interessante voorstellen in zijn aanbod. Wat vind je tussen hen?

  • Basic

Uitstekende collectie voor degenen van wie goedkope groothandel in herenkleding wordt voornamelijk geassocieerd met eenvoudige, functionele oplossingen. Gladde T-shirts, monochrome sets of misschien losse bermuda voor de zomer? Deze afdeling zal ook voorzien zijn van tijdloze jeans, overhemden en merkwaardig gesneden blazers. Stijlvol en met mate.

  • Herfst 2021

In de komende maanden zullen we naast sets in huisstijl ook vlechttruien, geschaalde vesten en klassieke truien met v-hals dragen. Liefhebbers van stedelijke stijl zullen zeker dol zijn op waanzinnig trendshackets met warme bontbult of leren katana’s in de vorm van een jas. Op welke ga je wedden?

  • Streetwear

Groothandel in modieuze herenkleding w tym roku to przede wszystkim kwintesencja tego, co street style ma w sobie najlepsze. Dlatego też w naszej ofercie nie mogło zabraknąć dresowych kompletów, przeskalowanych hoodie z nadrukami czy joggerów, które nadadzą się nie tylko na trening. A co z dodatkami? U nas znajdziesz również i je. Koniecznie zaopatrz się zwłaszcza w funkcjonalne nerki, bucket hats i długie, kolorowe skarpety.

 

Odzież męska dostępna w hurtowni Factoryprice.eu to absolutny must have na nowy sezon. Sprawdź!

 

Trends voor het nieuwe seizoen, of welke herenkleding in de groothandel moet hebben

Er is dit seizoen geen sprake van verveling. Hoe geschaald, overdreven en overdreven flitsend de kleding, hoe beter. Welke van hen moet je kiezen?

  • Sets

Vooral die van gebreide joggingbroeken en in sappige, sterke tinten. Ze zijn niet alleen perfect in casual juxtaposities, maar ook als een accent dat formele elegantie doorbreekt. Ze zullen er dus geweldig uitzien in een duet met onsterfelijke agenten op de grond, aangevuld met een pittige baseballpet.

  • Niet alleen elegante overhemden

Zij waren het die dit jaar regeerden op de catwalks van grote bekende merken. Maar laat ze je uiterlijk niet verwarren. Zakelijk, corporate schnyt verlaat deze keer de trends en in plaats van sneeuwwitte kragen zijn we chique mode. Hoe zit het met een oversized safari-kleur? Of misschien een geruit shirt in een sportieve editie? We houden ook van degenen die doen denken aan een abstractie in de stijl van gekke jaren 80, met een psychedelisch thema.

  • Terug naar de jaren zeventig.

Merk Groothandel in herenkleding voor het nieuwe seizoen is ook in de eerste plaats een terugkeer naar oude trends. Vooral graag lans zijn verwijzingen naar de jaren 70, dat wil zeggen het tijdperk van hippies en kleurrijke Children of Flowers. Het moet vintage, opnieuw getekend en een beetje… lelijk zijn. Pilotenjassen, kersttruien of misschien sprintte jeansklokken? Ga je gang en bereik ze allemaal.

  • Pakken XXL

Hoewel de huidige trends in de herenmode een moment vergeten over klassieke elegantie, raken we er dit jaar niet helemaal vanaf. Ze moeten in de eerste plaats dubbele rij knopen hebben, iets te groot en met brede benen. Hiervoor is noodzakelijkerwijs een shirt met een kraag XXL met originele decoratie.

Design en functionaliteit — modieuze herenkleding in jouw favoriete stijl

Wat is het beste te combineren herenkleding online groothandel en in welke nevenposities kan het worden gesmokkeld? Bekijk onze voorstellen:

  • Athleisure

Het gouden midden tussen een iets meer formele casual en totale sportieve speelruimte. In deze editie, vooral joggingbroeksets, die nu goed gezelschap zullen zijn voor elegante blazers en klassieke jassen. Of misschien een t-shirt, bermuda en een shirt met kraag in de rol van spreien? Alle grijpers zijn toegestaan.

  • Smart casual

Olifanten en liefhebbers van praktische, onsterfelijke oplossingen dit jaar zouden de klassieke sets ook leuk moeten vinden in een iets frissere editie. Totale look met monochroom pak in pasteltint? Of misschien een klassieker, of een shirt in een duet met geruite chino’s? Het is belangrijk dat het matig en van smaak is.

  • Homphs

De popandemische realiteit versoepelt ons al geruime tijd modetrends die onze gewoonten meenemen in de wereld van catwalkmode. Vandaar de vervanging van ongemakkelijke jeans door trainingspakken en overhemden met T-shirts met kraag in basisstijl. Herenkledingdie hij aanbiedt groothandel Factoryprice.eu in deze release zal bijna overal werken. In de versie om te werken, voor een losse dag in de stad, maar ook voor iets elegantere uitgangen.

  • Boho

En tot slot de vlaggenschipstijl voor de zomer, die ons langer in trends zal vergezellen. En welke styling in deze editie? Bloemenoverhemden, hertekende spijkerbroeken en suède pilootjassen (noodzakelijkerwijs gebeten met de tand van die tijd). Fantastisch voorstel, niet alleen voor festivals of originele casual outfits.

Onderwerp voor jou: Herfst 2021 collectie — zie nieuw in Factoryprice.eu groothandel

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Kleding Groothandel Warschau — registreer vandaag nog op Factoryprice.eu!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago