Aktualności

Groothandel jurken – meer dan 300 bestverkochte modellen

Dit seizoen verwent damesmode ons met voorstellen voor modieuze jurken. Chiffon maxi op de grond, elegante envelopmodellen met imitatie satijn of uiteindelijk comfortabele gebreide basic tubes. Elk van hen zal zijn eigen charme hebben in een andere editie. Welke zijn vooral de moeite waard om in te investeren? Wat het in zijn assortiment heeft groothandel jurken Factoryprice.eu?? Zie!

Onze bestsellers – bekijk wat de Wholesale Dresses Factoryprice.eu biedt

Romantische chiffoncreaties, of misschien dagelijks losse basic? Groothandel modieuze jurken Dit seizoen stelt met name voor:

  • Romantisch op de grond

Er is waarschijnlijk geen grotere klassieker dan maxi in bloemen. Dit jaar zal hij ongehinderd verdedigen terwijl hij een echte heropleving doormaakt. Zorg ervoor dat je modellen grijp in kleine connectoren, grote tropische bladeren zoals Valentino-shows of ietwat ouderwetse vintage rozen. Idealiter, als ze hiervoor worden afgezet met meerdere lagen volant en gemaakt van doorschijnend ritselende chiffon.

  • Oversized tunieken

Oversized mode blijft triomfen opofferen. XXL-gesneden mode heeft echter niet alleen jurken omarmd die lijken op een volumineus t-shirt – net zo modieus zijn gigantische shirtmodellen, tentmode, uitlopend vanaf de schouderlijn en trapeziumvormige jurken zonder inkeping in de taille.

  • Met sensuele uitsparingen

Pamiętacie modę na cut-out? Choć wydawało się, że to tylko mikrotrend na jeden sezon, w propozycjach na nadchodzące lato, projektanci nie stronią od wycięć w stylu lat 80. Najlepiej sprawdzają się sukienki o prostym fasonie, uzupełnione „łezką” na dekolcie, po bokach czy seksownie odsłoniętymi plecami.

Hurtownia sukienek Factoryprice.eu oferuje ponad 300 bestsellerowych modeli. Sprawdź!
  • Shirt

Dat wil zeggen, het is anders om een shmater te zeggen. Vooral die met lichte stoffen, zoals linnen, viscose, tencel of recent populaire jeans. Of je kunt in de verleiding komen voor een meer flitsende versie en wedden op een model met schouderbuffers of ballonmouwen.

  • Satijnen midi

Groothandel branded jurken moet ook iets voorstellen in de versie voor avondstyling. Satijnen modellen met een envelopsnit, met beensneden of sensuele halslijn aan de achterkant zijn ook geweldig voor avonden doorgebracht in sprankelende prosecco op de stad of athleisure-versie – met niet-bijpassende accessoires in een sportieve editie.

Groothandel damesjurken – hoe draag je de meest modieuze?

Dit seizoen zijn we niet beperkt tot ultra vrouwelijke outfits en in plaats daarvan de jurken die we in de release dragen:

  • Parijse chic

Dat is nonchalant, klassiek en met een onderscheidende smaak. Vooral goed in deze versie ziet er velours en satijnen modellen uit, evenals jurken met ruches in kleine bloemenconnectoren. Minimalistische accessoires zoals een set zilveren sieraden, rieten handmand of sandalen met lage hakken zijn voldoende.

  • Boho

Naast onsterfelijke modellen in de stijl van minimal, online groothandel jurken in zijn assortiment heeft ook een hele reeks luchtige maxi, midi en mini boho. Fantastisch in hippie-styling zal vooral die in hertekende, bloemrijke prints vallen, met een waterval van ruches en een slinger van sierlijk onkruid.

  • Elegant minimaal

Deze versie werkt bijzonder eenvoudige, baskleine zwarte en gebreide buizen of potloden, die geweldig te combineren zijn in elegante, monochrome sets. We raden ze speciaal aan voor hertekende blazers in androgene stijl en leren loafers met decoratieve ketting.

  • (Niet) saai casual

Groothandel Factoryprice.eu pagina sinds basic jurkenStyling, die dit jaar vooral vaak in styling zal verschijnen, niet alleen dagelijks. Katoenen modellen zullen een briljant bedrijf zijn voor sportschoenen in athleisure-sets, evenals schattige sandalen en rieten accessoires voor outfitters in de cottagecore-editie. Alle grijpers zijn toegestaan.

Ontdek nieuwe collecties op Factoryprice.eu

In klassieke stijl, voor koele avonden of onsterfelijke basic. Bekijk welke collecties voor het nieuwe seizoen onze groothandel jurken:

  • Basic

Je zult deze kledinglijn geweldig vinden vanwege hun onhertekende ontwerp, universele ontwerpen en praktische toepassing – ze zullen bijna overal werken. Je vindt niet alleen de grootste klassiekers, zoals gebreide gestreepte jurken, eenvoudige snit in dozen of op maat gemaakte katoenen buizen. Daarnaast hebben we ook envelopmodellen met interessante uitsparingen, elegante potloden en hertekende tuniekmodellen met een charmant baskisch. Alles in een modieus kleurenpalet.

  • Herfst 2021

Hoewel we ze nog niet voelen, maken we ons klaar voor koele septemberavonden. Je zult nu al modieuze jurken bij ons inslaan, wat herfsthits zullen zijn. Wat gaat er goed uit? Klassieke wollen jurken in een vlechtweefsel, omhullende coltruien en aangenaam verwarmende shirtmodellen met dik flanel. En dit zit allemaal in de trends van de stijlen en kleuren van de aarde, die het nieuwe seizoen zullen domineren.

  • Zomerklassiekers van het genre

Naast luchtige maxi- en haakmodellen hebben we ook een brede selectie gebreide, satijnen en denimjurken. Wat dacht je van een aangenaam vleugje badstof? Zijn katoenen modellen met een snit van oversized crewnecks? Ook deze zullen de stijl van het einde van de zomer van dit jaar sieren. Zorg ervoor dat je ze aan je winkelmandje toevoegt!

Bekijk meer: Groothandel in maxi-jurken in de zomer — welke zijn het waard

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Grote maten jurken in online groothandel – de meest modieuze stijlen

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago