Aktualności

Groothandel damesjassen – een overzicht van modieuze modellen

Dit seizoen behoren tot de trends van dekking voor het herfst/winterseizoen, allereerst, korte modellen van hertekende snit. Modieus zijn niet alleen bommenwerpers en klassieke zakjes, maar ook spijkerkatana’s met bontjassen en leren jassen op de grond afgezet met schapenvacht. Welke van hen biedt de onze groothandel damesjassen?? Controleer!

Groothandel damesjassen voor de herfst – zie modieuze modellen voor het nieuwe seizoen

Cups met capuchon afgezet met kleurrijk bont, of misschien traditionele trenchcoats die lijken op die van Burberry? Bekijk onze modieuze topmix van modieuze jassen voor de komende maanden:

  • parkeert

Dat wil zeggen, anders zijn iets kortere jassen, taps toelopend rond de taille, nu al iconische overgangsjassen, die vooral fans van praktische oplossingen zullen waarderen. Met bonthaak, in een editie van modieus gespoten denim en gewatteerde decoratie. Ze zijn de beste hits van het seizoen die het waard zijn om in te slaan.

  • Bekers

Functioneel, praktisch en vooral uiterst handig. Ze kunnen zelfs de meest extreme weersomstandigheden aan en bieden bovendien dagelijks een nonchalante uitstraling. Onze groothandel damesjassen voor de herfst speciaal aanbevolen door oversized hiphopers aan de oostkust en een gezellige enkeljas die lijkt op een gezellige slaapzak.

  • Ketenen

Mode voor overhemdjassen gaat op zijn best mee. Ze omvatten Hermes, Valentino en Chanel. Ze bevinden zich ook in een wereld buiten de catwalks en gaan efficiënt in de canon van de alledaagse mode. Ontdek die in leer, suède en omhullende wol, evenals in een jaseditie in een modieuze elegante pepitka.

Hurtownia kurtek damskich Factoryprice.eu oferuje szeroki wybór modeli w modnym wydaniu. Sprawdź!
  • Jeans

Een tijdloze klassieker, die elk seizoen terugkeert in de ranglijst van de grootste trends van het seizoen. Denimkatana’s, vooral in de lichtblauwe denimeditie, zullen perfect werken, ongeacht de heersende mode. Momenteel is het ook de moeite waard om te wedden op modellen die baden in delicate pastelkleuren en verkwikkende tinten voor de zomer, die de dagelijkse styling tot leven zullen brengen.

  • Badjas jassen

Groothandel lange jassen voor dames Het zou ook niet zonder klassieke jassen zonder sluiting. In de versie gemaakt van warme teddybeer, bijtende wol of chenille – is het belangrijk dat ze omhullen, geschaald en vooral van ver in de ogen worden gegoten. Dit seizoen zal het topvoorstel vooral die in gigantische geruite en monochrome sprookjes zijn.

  • Trenche

Een klassieker boven klassiekers, die constant niet uit de mode raakt. Het is eenvoudig, heeft een riem met een grote gesp en bereikt meestal de enkels. De traditionele release is een warmbeige, schouderpagons en een sluiting met dubbele rij knopen met gehoornde knopen. Tegenwoordig zijn er echter veel variaties op: van leren XXL-modellen tot korte en pastelkleurige loopgraven met baskisch.

Groothandel damesjassen – mode waarin het de moeite waard is om te investeren

Eenvoudig, met een inkeping in de taille of de beroemde oversized – check wat groothandel damesjassen Factoryprice.eu voorbereid op het nieuwe seizoen:

  • Doos

Eenvoudig, ultra universeel en vooral praktisch. Omdat ze geweldig zullen zijn in het gezelschap, niet alleen van elegante juxtaposities, maar ook een klassieke casual op dagelijkse basis. In deze editie werken gewatteerde modellen, korte jassen in militaire stijl, evenals microvliegtuigen al trenchcoat.

  • Overmaat

Fason XXL regeert modetrends niet vanaf vandaag, het beste bewijs hiervan zijn bommenwerpers, leren motorjassen, klassieke denimkatana’s of uiteindelijk stijlvol geschaalde orthaljonkangoeroes. In dit seizoen e we keren naar hen terug in een versie met een extra hertekende schouderlijn, te brede mouwen en met een asymmetrisch gesneden onderkant.

  • Strak

Prachtig gesneden onder het silhouet van de jas Dit seizoen is terug in de oude stijl – in lederen versies, als gewatteerde chanellen, interessante, originele blazers en die doen denken aan traditionele jassen van Burberry-modellen tot de taille.

  • Vleermuis

D.w.z. Modellen met brede, geschaalde mouwen die waanzinnig lijken op vleermuisvleugels. Deze editie zal vooral etnische poncho’s worden gedragen met een slinger van wiet, pluche jassen en orthaljonbommenwerpers met een microcut capuchon uit de jaren negentig.

In welke editie draag je trending jassen van onze groothandel? We vragen

Met wat combineer je modieuze jassen voor de komende herfst? Onze groothandel damesjassen heeft speciale voorstellen voor u voorbereid – zie:

  • Klassieke elegantie

In deze editie, vooral onsterfelijke beige trenchcoats, jassen met pepitka-decoratie of recent modieuze schackets. Ze zullen worden vergezeld door wollen baretten met sieradenapplicaties, leren postbodes en leren pools/enkellaarzen. Dit is een uitstekende optie voor werk en voor elegante feestjes.

  • Basic op dagelijkse basis

Groothandel modieuze damesjassen heeft ook iets voor fans van casual minimalisme. Styling in deze stijl zal met succes sportparken en spijkerjassen creëren, die een van de grootste modeklassiekers zijn. Gooi gewoon een sweatsuitset onder een niet comfortabele set, voeg schoenen toe aan een tractorzool en een vintage baseballpet.

  • Gezellige hygge

Of misschien een hartverwarmend voorstel? Voor inspiratie voor deze look is het de moeite waard om contact op te nemen met de garderobe van Scandinavische fashionista’s. Geweldig erin valt vooral een dikke warme jas met een badjas snit, met een wollen coltrui en een rok in een vlechtweefsel. Heet of niet?

Bekijk meer: Herfst 2021 collectie — zie nieuw in Factoryprice.eu groothandel

Zie ook: Damessweatshirts voor herfstgroothandel — ontmoet de bestellers van het seizoen

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago