Aktualności

Modieuze truien in de groothandel voor het nieuwe seizoen – ons aanbod

Dit seizoen gaat mode weg van huiselijke kleding en zet in plaats daarvan in op geschaalde, veelkleurige collecties. Onder hen zijn ook goedkope modieuze truien in de groothandel. Wat hiervan wordt de beste bestseller voor de herfst van 2021? Waarmee zorgen ze voor een succesvolle styling? Dit kom je te weten vanaf de inzending van vandaag!

Mode voor het nieuwe seizoen – ontdek de mooiste modieuze truien in de groothandel

In het najaar van 2021 komen blockbusters uit voorgaande decennia weer in de mode, die dit keer een perfecte hybride mix creëren met hedendaagse trends. Daarom zullen we bij truien vooral vaak opnieuw getrokken ballonmouwen, merkwaardig gesneden stijlen en veel kleuren zien die de herfstgarderobe tot leven zullen brengen. Voor de prijs zijn er al niet alleen modellen met een vlechtweefsel, maar ook dunne truien die lijken op een visnet, evenals „lelijke” gebreide modellen in een tint vies roze. Er wordt ook een grote rol in gespeeld door allerlei decoratieve toepassingen en patch. ’s Werelds bestsellers zijn vooral fijne parelschoudervullingen, gebreide bloemenknoppen en sieradenzomen op mouwen in glamourstijl. We zullen ook enge en kleurrijke truien met patronen zijn. In psychedelische prints uit de jaren 70 of volkspatronen in skistijl of tenslotte in charmante prints met lamsmotief. Opties zullen behoorlijk veel zijn.

Modieuze truien in de groothandel – musthaves voor de herfst 2021

welk modieuze truien in de groothandel zal dit seizoen voor alles worden gedragen? Bekijk onze checklist:

  • Met vlechtweefsel

Het zogenaamde kabelbreisel is dit jaar weer op modevoetstuk. De voetafdruk van de nieuwste shows wordt gedragen in combinatie met beige en witte totale looks, in een ietwat oma-editie en voor sets met satijnen ondergoedjurken. Aan de bovenkant bevinden zich beide korte coltruien met opblaasbare schouders, lange vesten of asymmetrische truien. op één schouder.

  • Schattige bolero

Vooral te combineren met de enigszins vrolijke trouwmode van de microcut uit de jaren 2000 die net onder de buste lijn eindigt, is het een echte hit van de trends van dit jaar. Vooral degenen met asymmetrische, afgewerkt met delicate franjes randen, evenals met opengewerkte, meisjesachtige decoratie zullen werken. Uitstekende variatie op cottagecore-stijl en luchtige boho.

Modne swetry w hurcie dostępne są w ofercie na Factoryprice.eu – sprawdź!
  • Vesten van trui

Geïnspireerd door de jaren tachtig. modieuze truien in de groothandel Op basis van een vierkant met een diep uitgesneden V-halslijn is dit nu een van de meer populaire keuzes bij mode-nieuwigheden. Vooral de trends zijn die in de versie met ruiten, in traditionele pepitka of elegante glencheck. Ze kunnen solo worden gestyled, voor volumineuze overhemden met kraag, evenals dubbele duetten met rokken.

  • Asymmetrisch

Op één schouder, met een ongelijke inkeping aan de onderkant of misschien een traditionele boothals? Asymmetrie heerst al weer een seizoen en neemt steeds interessantere vormen aan. Het zal leuk zijn om de alledaagse casual te doorbreken en ongedwongen koketterie toe te voegen aan zelfs traditionele coltruien en truien met opgebouwde halslijnen.

  • Geribbelde coltruien

Een onsterfelijke klassieker die een echte bestseller is als het gaat om modieuze truien voor dames in de groothandel. Eenvoudig ontwerp, op het lichaam op maat gemaakte snit en monochrome esthetiek vormen een perfecte aanvulling op kantooroutfits met cant-geperste cigariletten en losse sportieve blazers. Ze zullen ook dagelijks een goede optie zijn, vooral op koele herfstavonden en stellen je in staat om gezellige sets te maken volgens het concept van homfy.

In welke juxtaposities vallen modieuze truien voor dames in de bulk goed?

Modieuze truien groothandel van Factoryprice.eu Ze werken niet alleen als aanvulling op casual sets met kleding op dagelijkse basis. In welke stijl gaan ze het nog goed doen? Bekijk onze voorstellen:

  • In hygge-afgifte

Vooral in een duet met shirt, dikke jassen en warme gebreide broeken. De voetafdruk van Scandinavische fashionista’s zal ook briljant uitvallen in niet-voor de hand liggende nevenposities met ultra vrouwelijke jurken en bloembellen, die dit seizoen ook op koele herfstdagen zullen worden gedragen.

  • Voor mode, smart casual

Naast de gestileerde elegante overhemden, is de wereld van klassieke elegantie vest modieuze truien in de groothandel. Hoe draag je ze? Allereerst voor rokken met een verhoogde taille, gestreken in cant sigaren en paksets met een vest. We bieden ze ook aan in een release met een simpel beetje zwart voor belangrijke zakelijke bijeenkomsten.

  • In Parijse chique oproepen

Dat wil zeggen, in nonchalante, enigszins onzorgvuldige nevenschikkingen, die liefhebbers van klassieke elegantie zeker zullen aanspreken. In deze stijl zijn vooral romantische vesten, sweatvesten en modellen met asymmetrische uitsparing goed te vinden. Voor paksets, met luchtige rokken op de grond en klassieke babyblauwe spijkerbroeken.

Bekijk meer: Groothandel damesjassen — een overzicht van modieuze modellen

Mis ook niet: Herfst 2021 collectie — zie nieuw in Factoryprice.eu groothandel

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago