Aktualności

Basic plus size collectie in de groothandel – bekijk het nieuws van Factoryprice.eu!

Naast hertekende en veelkleurige collecties voor het komende seizoen, stelt ons groothandelsbedrijf een terugkeer naar klassiekers en tijdloos design voor. Vandaar ook basic plus size collectie groothandelwat niet alleen een verwijzing is naar een onsterfelijke elegante stijl, maar ook een ideale basis zal zijn in de capsulegarderobe. Kijk welke kleding je erin zult vinden en welke je dit seizoen absoluut moet hebben!

Basic plus-size collectie – waarom zou je erin investeren?

Modieuze collectie basic plus size is momenteel een van de grootste musthaves in de modewereld. Waarom? Allereerst vanwege:

  • Tijdloosheid

Basiskleding zal waarschijnlijk nooit uit de mode raken. Gladde onderhemden, overhemden met kraag en zelfs jeans in de kwestie van babyblauw vieren altijd triomfen naast nieuwe voorstellen. Bovendien vertegenwoordigen ze een soepele overgang tussen microtrends. Ze zijn daarom niet alleen modieus, maar ook praktisch.

  • Universele snitten en stijlen

Peren, appels en bakstenen – alle dames met dit soort silhouetten vinden de juiste voor zichzelf kleding uit basic plus size collectie groothandel. V-inkeping, halve col trui, iets verlengd naar de onderkant van het been of uiteindelijk verhoogde conditie? Je kunt je naar believen verkleden.

  • Perfecte basis

Naast ongetwijfeld praktische toepassingen, is „basiki” ook een uitstekende manier om een complete capsulegarderobe te creëren. Niet alleen ultra universele snitten en casual kleuren helpen hierbij. Functionaliteit, bescheiden design en bekendheid in de modewereld zullen een grote rol spelen.

Musthaves voor het nieuwe seizoen – basic plus size collectie

Wat het erin bevat basic plus size collectie groothandel?? Welke van deze kleding is momenteel de populairste hit? Controleer!

  • Trainingspaksets

Dus een fantasie over thuiskleding die voor veel verschillende gelegenheden wordt gedragen – voor werk, voor een losse dag in de stad of een ontmoeting met vrienden. Mislukking wordt verdedigd door mensen met een lange joggingbroek, in een monochrome editie en in een set met een lang vest. Een interessant voorstel voor een pak en klassieke jassen.

  • Gebreide jurken

W formie prostego pudełka, obszyte delikatną falbaną czy mocno przylegające do ciała. Każda z nich sprawdzi się do czegoś innego. My polecamy także te z prążkowanego materiału i z ciepłym półgolfem, w stonowanych beżach – świetna opcja na zbliżającą się jesień.

Nowa kolekcja basic plus size już dostępna! Sprawdź Factoryprice.eu.
  • T-shirts met een snit „V”

In tinten ingetogen casual of sappige fruitkleur. Je kunt ze letterlijk overal mee dragen. Ze zien er goed uit in combinatie met zowel klassieke, eenvoudige jeans als onder de revers van een prachtig gesneden blazer. Moet niet alleen voor dit seizoen zijn geweest.

  • Gezellige sweatshirts

Kangoeroes met capuchon, ronde hals en hertekende cardigan. Nadat deze modellen noodzakelijkerwijs naar seizoensaankopen reiken. Dit jaar zullen vooral trends zijn die in felle kleuren en met warme verovering, die beschermen tegen herfstkoelingen.

Wat wacht je nog meer op Factoryprice.eu? Bekijk onze nieuwste collecties!

Basic plus size collectie in de groothandel Het is niet het enige dat je in onze groothandel vindt. Ontdek wat het nog meer waard is om rond te kijken

  • Nieuwe herfstlook 2021

De herfst van dit jaar wordt gekenmerkt door mode-experimenten. Hertekende vormen, veelkleurige kleding en variaties met patronen — dat is wat je kunt verwachten. Naast deze tophit zijn ook gebreide jurken, sweatshirts en broeken (vooral die met brede pijpen). Oversized sluitingen, onsterfelijke loopgraven en giga zakjes zullen ook terugkeren naar het spel, noodzakelijkerwijs in een holografische editie.

  • Midden seizoen

Voordat we voorgoed in warme dekens en truien weken, Factoryprice.eu groothandel ze bereidde ook iets voor het overgangsseizoen. Dit jaar verschijnen allereerst lange tentjurken, flanellen overhemden en trainingspaksets in deze collectie. Hoe zit het met de extra’s? Satijnen hoofddoeken, klassieke shoppers met gewatteerde decoratie en goud, klassieke sieraden zullen geweldig werken.

  • Basic

Basic plus size collectie en basic regular is een huidige bestseller die nog steeds voorop loopt. Deze serie zul je geweldig vinden vanwege het universele ontwerp en de onsterfelijke snitten die elke stijlvolle vrouw in de garderobe zou moeten hebben. Overhemden met witte kraag? Een ordelijke spijkerbroek? Of misschien een set basic T-shirts met een V-snit? We nemen ook sportduetten met sweatshirt en joggers, sweatshirtjurken en korte tops voor warmere dagen.

 

 

Lees verder: Grote maten jurken in online groothandel – de meest modieuze stijlen

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Groothandel dameskleding in Polen — bekijk Factoryprice.eu!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago