Aktualności

Damesjassen in de groothandel Factoryprice.eu – mode voor de herfst

Wat groothandel in damesjassen worden ze de tophit van dit seizoen? Naast klassieke, eenvoudige modellen is het ook de moeite waard om degenen te bereiken die doen denken aan de esthetiek van de Matrix, met losse, badjas snit en in fruitige tinten die ons vergezellen tot het einde van de herfst. Ontdek welke je gaat jagen op Factoryprice.eu.

Modieuze damesjassen in de groothandel – ontmoet de best verkochte modellen

We sluiten dit seizoen geen compromissen en in plaats van te wedden op veilige, bewezen oplossingen, grijpen we dapper naar nieuwe. Welke groothandel in modieuze damesjassen zal het de komende maanden lukken? Zie:

  • Teddyjas

Een van de sterkste trends van dit seizoen, die ook in de winter met succes zal worden gevonden. „Teddyberen”, die doen denken aan schapenvachtjassen van schapenvacht in een tint beige, ecru of koffie met melk, zullen een echte furore maken, vooral als aanvulling op alledaagse casual. Er is maar één voorwaarde: ze moeten worden geschaald.

  • Jas jas

In overeenstemming met de mode voor powerdressing, zal de herfst 2021 in overvloed aanwezig zijn groothandel in elegante damesjassen. Bovendien zijn er momenteel vooral modellen die verwijzen naar de beroemde videoclip van Dolly Parton. Dus wat moet er in je assortiment zitten? Militaire, al’a hertekende blazers en met een puntige kraag die perfect past in de geest van de jaren zestig.

  • Leer 2.0.

In een schaduw van zwart, chocoladebruin of karmijn, vuilrood. Jassen in de release van retrofuturistische stijl zijn de laatste kreet van de mode, die vooral vaak voorkomt in donkere totale looks. Modieus zijn zowel die van glanzend, nauwsluitend latex als fatsoenlijk leer in vintage geest. Onder de stijlen regeren eenvoudige vormen – dozen en trenchcoats.

Modne płaszcze damskie dostępne są w hurtowni Factoryprice.eu. Sprawdź!
  • Klassieke trenchcoat

Naast nieuwe voorstellen behoort dit seizoen ook tot tijdloze klassiekers, die waarschijnlijk niet meer het modevoetstuk zullen verlaten. Een daarvan zijn beige poeders, die ons jarenlang vergezellen in trends. Dit jaar zullen ze zich verdedigen in natuurlijke, gedempte kleuren en fruitige tutti frutti, die niet één styling doen herleven.

  • Dopamine dressing

In plaats van weer in grijze en casual kleuren te knijpen, wedden we deze keer op een sterke, sappige, kleurrijke styling. Daarom zouden ze niet moeten verrassen damesjassen voor de herfst in de groothandel in de release van fluo, fruitige, sappige sorbets en melkachtige cocktails.

Mode van jassen die nooit uit de mode raken

Simpele dozen, trenchcoats of misschien losse badjasmodellen? Bekijk welke tijdloze jassen het waard zijn om op te wedden:

  • Jas jas

Doet denken aan hertekende oversized blazers groothandel in damesjassen is een voorstel voor zakelijke bijeenkomsten en meer. Het zal ook geweldig zijn in stijl met klauwklauwen voor avonduitjes, evenals romantische diners in twee. In de voetafdruk van beroemde trendsetters, vooral de moeite waard om geruite modellen aan te trekken, dikkere wol en decoratieve kussens in de armen, die het geheel een enigszins androgeen ontwerp zullen geven.

  • „Badjas”

Meestal los, erg warm, perfect voor lange winteravonden. Versierd met pepitka zal uit elke styling een ongedwongen klasse naar voren brengen in de stijl van Parijse fashionista’s. We raden het vooral aan in een onsterfelijke set met een shirt met een kraag met een langere onderkant en voor oversized pakken.

  • Doos

Dat wil zeggen, jassen die met succes een elegante blazer zullen vervangen en er geweldig uitzien in combinatie met geproefde accessoires. Een eenvoudige snit en snit zal alle minimalisten bekoren, en de speling in het buikgebied zal alle onvolkomenheden perfect bedekken.

Damesjassen in de groothandel in stijlvol

Hoe we dit jaar gaan dragen groothandel in damesjassen?? Bekijk onze modieuze voorstellen:

  • Dagelijks

Voor sportset met joggingbroek en sweatshirt, compleet met een trui met een gigantische coltrui of in combinatie met klassieke jeans. In deze juxtaposities zullen vooral badjas geruite modellen en trenchcoats in onsterfelijke editie briljant werken.

  • Voor werk

Formele elegantie wordt helemaal niet overschat. De trends van dit jaar zijn daar een perfect voorbeeld van. In plaats van alleen strakke boxcoats en trenchcoats te dragen, grijpen we in deze styling ook naar kleurrijke jasmodellen en lange nuchtere leren jassen.

  • Op een date

Schattig bont? Een bescheiden trapeziumvormige jas in een pepitka? Of misschien een badjas met taille? Ze zullen allemaal geweldig zijn in romantische sets. We maken ook leren trenchcoats die de meest vrouwelijke verbindingen verbreken.

Bekijk ook eens: Modieuze truien in de groothandel voor het nieuwe seizoen — ons aanbod

Onderwerp voor jou: Groothandel in de herfst geruite overhemden – de meest modieuze mode in de online groothandel!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago