Aktualności

Groothandel in lange damesjassen – voorstellen voor herfst/winter 2021

Dit jaar zal het herfst-winterseizoen 2021/2022 voornamelijk rijk zijn aan warme en geschaalde kleding die Scandinavische fashionista’s zich niet zouden schamen. Vooral de furore wordt gedaan door geschaalde, warme bedekkingen, in een gezellige casual editie. Bekijk wat hij voorstelt voor het nieuwe seizoen van ons groothandel lange jassen voor dames Factoryprice.eu en sla ze vandaag nog in!

Trends voor het nieuwe seizoen – trends jassen en jassen

De huidige herfsttrends herstellen ons de vreugde van mode-experimenten. Een van de nieuwste voorstellen die hij ook aanbiedt groothandel lange jassen voor dames Warschau doorboren duidelijk vooral streetwear-sets, die met een romantische twist, in een editie van klassieke elegantie en terugwijkend aan de mode van de voorgaande jaren. Nonchalant, eclectisch en vooral, zonder compromissen – zo moeten we ons kleden na maanden thuis te hebben doorgebracht en op afstand te werken. Daarnaast echter de mode voor comfortabele, sportieve kleding, die ons op de coolste dagen zal omhullen, vooral als het gaat om jassen en jassen. Welke worden een mode-jackpotschot? Modellen meeslepende gigantische, donzen tenten, met een snit die tot op de grond reikt en vintage leren blazers. Daarnaast wordt zonder twee zinnen de furore gemaakt geschaalde denimkatana’s en „bont” van teddybeer. Welke kies je?

Groothandel modieuze lange damesjassen – waarop te wedden?

Wat hij te bieden heeft groothandel lange damesjassen online voor het komende seizoen? Bekijk ons modeoverzicht:

  • Teddybeer bont

Een van de sterkste trends van dit seizoen, die ook in de winter met succes zal worden gevonden. „Teddyberen”, die doen denken aan schapenvachtjassen van schapenvacht in een tint beige, ecru of koffie met melk, zullen een echte furore maken, vooral als aanvulling op alledaagse casual. Er is maar één voorwaarde: ze moeten worden geschaald.

  • Al’a blazer

Zgodnie z modą na power dressing, jesień 2021 będzie obfitować w eleganckie płaszcze przejściowe. Na topie obecnie są szczególnie modele nawiązujące do słynnego teledysku Dolly Parton. Jakie zatem powinny się znaleźć w Twoim asortymencie? Militarne, al’a przerysowane marynarki i ze spiczastym kołnierzykiem, który będzie doskonale wpisywał się w ducha lat 60.

Hurtownia modnych długich kurtek damskich Factoryprice.eu oferuje szeroki wybór bestsellerowych modeli. Sprawdź!
  • Denim katana’s

Langgesneden spijkerjassen zijn een van de populairste hits van de komende maanden. De prijs zal niet alleen modellen zijn die doen denken aan sportparken met een capuchon, maar ook die met een jas met een verovering gemaakt van warme vacht. In de kwestie van streek, met kleurrijke denim en misschien klassiek babyblauw. Ze worden allemaal een jackpotshot.

  • Onsterfelijke trenchcoat

Naast nieuwe voorstellen, groothandel modieuze lange damesjassen het gaat ook terug naar tijdloze klassiekers die waarschijnlijk niet meer het modevoetstuk zullen verlaten. Een daarvan zijn beige poeders, die ons jarenlang vergezellen in trends. Dit jaar zullen ze zich verdedigen in natuurlijke, gedempte kleuren en fruitige tutti frutti, die niet één styling doen herleven.

  • Leer 2.0.

In een schaduw van zwart, chocoladebruin of karmijn, vuilrood. Jassen in de release van retrofuturistische stijl zijn de laatste kreet van de mode, die vooral vaak voorkomt in donkere totale looks. Modieus zijn zowel die van glanzend, nauwsluitend latex als fatsoenlijk leer in vintage geest. Onder de stijlen regeren eenvoudige vormen – dozen en trenchcoats.

Nieuw seizoen dressup met groothandel lange jassen dames

Hoe sluipen je modieuze jassen en jassen om niet alleen elke dag te stylen? Bekijk de voorstellen van groothandel lange damesjassen en kijk waar je ze mee kunt combineren:

  • Hygge opnieuw uitgevonden

In deze editie zullen niet alleen lange donsjassen en wollen jassen op de grond schrijven. Daarnaast zullen de corduroy en poeders in de klassieke editie ook briljant uitvallen. Het volstaat om voor hen een sportieve monochrome set te kiezen, comfortabele plateauschoenen en ultra vrouwelijke accessoires.

  • Parijse chic

Of misschien zoiets als een versie van Franse elegies? Voor deze verklaring groothandel warme lange damesjassen Het stelt in de eerste plaats trenchcoats, jassen in dozen en blazers van leer voor. Ze zullen het duet geweldig aanvullen met eenvoudige, minimalistische jurken.

  • Uit de garderobe Donatelli Versace

Dus een stijlles in de editie van Italiaanse maximalisten. In deze styling kan er geen tekort zijn aan flitsende prints en massieve sieraden, evenals handtassen en schoenen gemaakt van gekleurd leer. De perfecte aanvulling voor leren en latexjassen en teddybeerbontjassen. Elegant en origineel.

Kijk hier eens: Groothandel damesjassen met capuchon Warschau — aanbieding voor de herfst

Onderwerp voor jou: Stijlvolle damesjassen — 5 topkleuren van de herfst

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago