Aktualności

Truien met open armen in de groothandel — hit herfst-winterseizoen

Een interessante modieuze trend in deze winter zijn truien met outdoorschouders in de groothandel. We vertellen je waarom dergelijke modellen in de mode zijn geraakt. We adviseren wanneer en hoe je ze moet dragen om er stijlvol uit te zien. Ontdek samen met ons de modellen van damestruien.

Waarom zijn truien met open schouders in de mode?

Mode verandert door veel factoren. Kan het ook het weer zijn? De winters zijn niet langer zo koud als ze ooit waren, we bereiken sneller thermisch comfort en kleding voor het herfst-winterseizoen verschilt niet langer diametraal van kleding in de lente en zomer. We zijn steeds meer bereid om kledingstukken te mixen die zijn ontworpen voor extreme seizoenen en proberen hun potentieel in een nieuwe aflevering te ontdekken. Een keer truien met outdoorschouders in de groothandel zou onaanvaardbaar zijn, vandaag is het een modieuze trend en een steeds sterkere trend in de markt. Waarom is dat? Aan de ene kant zijn we constant op zoek naar nieuwigheden, verbeteringen van lettertypen, aan de andere kant willen we verrassen met onze dresscode. Het is de moeite waard om te benadrukken dat truien die de schouders onthullen extreem sensueel zijn en perfect passen in vrouwelijke styling. Hun snit maakt het mogelijk om veel onvolkomenheden van de figuur in evenwicht te brengen.

Wie zou ze moeten dragen?

Laten we beginnen met hoe het effect van de onbedekte schouders wordt bereikt. Dit kan een verdienste zijn van een snit en een losse halslijn zonder een duidelijke lijn – dan valt het kledingstuk iets op één schouder en wordt een asymmetrische halslijn gevormd. De onbedekte schouders zijn ook te zien in Spaanse halskleding met een verlaagde schouderlijn die het vaakst is versierd met een ruches (maar niet noodzakelijk). De derde reden voor de ontdekking van de armen zijn speciale uitsparingen uitgesneden schouders. Kleding kan ook de vorm hebben van vesten en een snit die de schouders onthult. Op welk cijfer passen ze truien met open schouders?? Ze zijn in de eerste plaats goed voor mensen met een grote figuurongelijkheid, wanneer het bovenlichaam veel kleiner is dan het onderste lichaam. Dit is een geweldige optie voor vrouwen zonder een duidelijk omlijnd silhouet (kolommen) of dames met een kleine buste. Damestruien van dit type trekken de aandacht naar het bovenste deel van het silhouet en breiden het visueel uit, met name de schouders. Wie zou er niet over dergelijke modellen moeten beslissen? Vrouwen met brede schouders of een veel groter bovendeel van het lichaam dan de onderste.

Truien met outdoorschouders in de groothandel – perfect voor vele gelegenheden

Naar welke sets moeten worden aangenomen in de mode truien met outdoorschouders in de groothandel? Takie modele doskonale sprawdzają się do codziennych stylizacji. Możemy zakładać je na spacer, zakupy, spotkanie z przyjaciółmi czy rodziną, imprezy lub randki. Z pewnością takich modeli należy unikać w pracy, ponieważ nie spełniają one zasad dress code. Nie wybierajmy ich także na uroczyste kolacje, biznesowe spotkania czy uroczyste imprezy.

Swetry z odkrytymi ramionami – hurtownia Factoryprice.eu

De mooiste modellen

Hoe kan er een versierde trui met open armen zijn die verder gaat dan de voor de hand liggende dingen aan de snit zelf? Uiterst belangrijk is de stof zelf waaruit het kledingstuk is gemaakt. Het is het beste dat het zacht en aangenaam aanvoelt (we raden katoen, wol en gebreide kleding aan). Het materiaal kan opengewerkt of doorschijnend en licht doorschijnend zijn. Geribbelde materialen zijn ook een goede keuze. Geweldig zijn modellen gemaakt van gemêleerde stof of gekruist met metaaldraad. Opmerkelijk verdienen truien met outdoorschouders in de groothandel met een decoratief vlechtpatroon dat lijkt op gebreide modellen. Van ornamenten raden we ook gebonden strikken aan op de schouders, prints of patronen (geometrisch, bloemen, latwerk, strepen). De eerder genoemde damestruien zijn te vinden in het groothandelsaanbod Factoryprice.eu. Je kunt ze in de groothandel kopen of voor één stuk kiezen (we hebben geen minimale bestelwaarde nodig). Wholesale Factoryprice.eu heeft veel interessante modellen truien te koop in verschillende kleurencombinaties, vele stijlen en maten.

Sample styling

Uit ervaring weten we dat klanten het gemakkelijkst te overtuigen zijn om te kopen door hen kant-en-klare oplossingen en ideeën te laten zien. Daarom delen we onze stylingideeën met je. Misschien zullen ze je inspireren om soortgelijke voorstellen voor je klanten te maken.
Voor een ontmoeting met een vriend is het de moeite waard om te wedden op een subtiele perzik trui met open schouders en klassiek jeans. comfortabel broek Gecombineerd met een delicate trui met schattige strikken en modieuze verlengde mouwen zorgen ervoor dat we er geweldig uitzien en voelen. Voor styling kun je kiezen voor een handtas of rugzak, sneakers en een gewatteerde jas.

Voor een date is een set bestaande uit een bordeauxrode trui en een zwarte rok ideaal. Pullover subtiel vallen op één schouder heeft een diepe schaduw en lichte verticale strepen zichtbaar op het materiaal die het silhouet visueel verlengen. We trekken een stijlvolle zwarte suède rok aan met een gouden ritssluiting aan de zijkant. De sterke set ziet er geweldig uit met een gouden ketting en oorbellen. Voor de set is het de moeite waard om enkellaarzen op een speld, een elegante jas en een bordeauxrode clutch te kiezen.

Voor het evenement raden we een zwarte broek en grijs aan trui. Een broek met een modieus waxen effect kan worden gedragen met een expressieve band met metallic cirkels en een wiet. Goede accessoires zijn talloze armbanden die aan één hand worden gedragen, een delicate ketting en een handtas aan een ketting. De set ziet er geweldig uit met enkellaarzen op een paal en een leren jas (voor koud weer raden we verwarmde modellen aan). zo’n zware rocklook zal zeker blikken aantrekken.

Bekijk ook eens: Rokken mini groothandel – deze modellen mogen niet ontbreken in uw winkel

Lees ook: Originele kleding uit Turkije in de groothandel – bekijk nieuwe modellen!

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago