Aktualności

Nieuwe herfst/wintergroothandel 2021 – bekijk de trends van het komende seizoen

Dit seizoen spelen we weer met mode, vorm en design. Vandaar ook nieuwigheden groothandel in herfst/winter Ze zitten vol geschaalde, kleurrijke kleding die niet alleen met succes zal werken in de dagelijkse styling. Welke kleding en accessoires worden de komende maanden een hit? Zie!

Collectie voor het nieuwe seizoen op Factoryprice.eu – check!

In de herfst en winter 2021 vind je op Factoryprice.eu niet alleen omhullende, warme sets. Daarnaast zal je collecties inslaan:

  • Basic

In deze serie zul je dol zijn op het universele ontwerp en de onsterfelijke snitten die elke stijlvolle vrouw in de garderobe zou moeten hebben. Overhemden met witte kraag? Een ordelijke spijkerbroek? Of misschien een set basic T-shirts met een V-snit? We bieden ook sportduetten aan met sweatshirt en joggingbroek en sweatshirtjurken.

  • Midden seizoen

Voordat we voorgoed in warme dekens en truien weken, heeft ons groothandelsbedrijf ook iets voor het overgangsseizoen. Dit jaar verschijnen allereerst lange tentjurken, flanellen overhemden en trainingspaksets in deze collectie. Hoe zit het met de extra’s? Satijnen hoofddoeken, klassieke shoppers met gewatteerde decoratie en goud, klassieke sieraden zullen geweldig werken.

  • Elegante BSL

Het is goed om tijdloze, elegante klassiekers in je winkel te hebben die niet uit de mode raken. Daarom is de BSL-collectie gecreëerd, die een eerbetoon is aan de beste glamourstijl. Er zullen niet alleen beginnende jurken en overhemden met kraag zijn, maar ook originele paksets en kledingaccessoires voor heren. Op welke ga je wedden?

Nieuwigheden herfst/wintergroothandel – kleding die de moeite waard is

Hoewel we het komende seizoen afstappen van het concept van homfy kleding, is het nieuwigheden herfst/winter groothandel aanbieden verder vol comfortabele, omhullende kleding. Welke is het beste om te kiezen?

  • Sets

Dus een fantasie over thuiskleding die voor veel verschillende gelegenheden wordt gedragen – voor werk, voor een losse dag in de stad of voor een ontmoeting met vrienden. Degenen met een lange joggingbroek werken het beste, in een monochrome editie en in een set met een lang vest. Fantastisch vallen ze uit met lange, elegante jassen.

  • Geruite flanel

Samen met de mode voor volumineuze overhemdjassen komt ze ook terug een rage voor dikke, warme geruite flanel. We raden vooral mensen aan met sterk verlengde mouwen, overlappend over de dij en in maximalistische, zichtbare print van ver af. Idealiter, als ze eronder een bult hebben van een warme bontjas, die lijkt op een jas van schapenvacht.

  • Jassen op de grond

Modieuze nieuwigheden herfst/winter groothandel nie mogłyby się obyć bez ciepłych, przerysowanych płaszczy. W cenie są nie tylko eleganckie prochowce, lecz także szlafrokowe modele z lekko gryzącej wełny, pudełkowe mini płaszczyki i skórzane trencze. Na zimę świetnie spiszą się również pikowane parki o przedłużanym kroju.

Nowości jesień/zima hurt już dostępne na Factoryprice.eu.
  • Pakken

Ontwerpers in het komende seizoen halen de belangrijkste inspiratie uit het afstemmen van mannen. Vandaar ook nieuwigheden groothandel in herfst/winter dit jaar zitten vol met elegante, goed gesneden sets met blazers. Welke maken furore? Degenen met een hertekende schouderlijn, met hoornknopen en met een mannelijk, rauw ontwerp dat er geweldig uitziet in hygge juxtaposities.

  • Truien

Niet alleen in de editie met coltrui en versierd met vlechtweefsel. Het komende seizoen behoort voornamelijk tot lelijke sweatervesten, croptop vesten en truien die eruit zien alsof ze uit de jaren tachtig uit de kraan zijn gehaald. Gebreide korte truien, die zich aan het lichaam vastklampen, zullen ook geweldig zijn.

  • Donsjacks en vesten

Noodzakelijkerwijs bij het vrijkomen van holo en versierd met het effect van benzine. Het is een briljante aanvulling op basissets gemaakt van katoen en casual combinaties met jeans. Ze haasten zich op koele herfstavonden en omhullen ook fantastisch, zelfs op de helling tijdens de winterrazernij.

Nieuwe herfst/wintergroothandel van Factoryprice.eu – modieuze stylingaccessoires

Wat nieuwigheden herfst/winter groothandel 2021 van de add-ons die je kunt vinden op Factoryprice.eu? Bekijk onze tally:

  • Schoenen

De officieren achter de dij en de zogenaamde sokkenschoenen, herinner je ze nog? Tegenwoordig zijn enkele van de meest modieuze schoenen van het seizoen. Ze worden ook vergezeld door leren enkellaarzen op een tractorzool en de beroemde zware halve laarzen al’a marters op het platform, die in alle mogelijke combinaties zullen verschijnen. Voor warmere dagen raden we ook werknemers en comfortabele sportsneakers aan op een dikke zool.

  • Tassen

Dit jaar lopen postbodes en gewatteerde Clutches in de vergetelheid. In de herfst en winter 2021 moeten de toevoegingen functioneel zijn en opnieuw worden getekend. Vandaar dat de dominante trend shoppers in maat XXL zal zijn. De meest modieuze zijn die met een tijdloze, minimalistische snit en die doen denken aan een laptophoes. Je kunt kiezen uit twee opties: stijf als aktentasrechthoeken voor metalen ritssluiting en zachte tassen met lus die als een kussen onder je arm kunnen worden opgerold.

  • accessoires

En wat heerst er tussen nieuwigheden herfst/winter groothandel van Factoryprice.euals het gaat om accessoires? Naast satijnen sjaals, kragen en kappen genaaid van omhullende wol, die doen denken aan mutsen met patronen en bivakmuts, stonden ook op de eerste plaats. Vergeet ook niet de lange, „operatische” handschoenen, die perfect uitvallen in duet met bontjassen en dikke panty’s. Soepele modellen zijn al voorbij. Modieus zijn die in pepitka, knoppen of linnen in fluo tinten.

Bekijk ook eens: Groothandel in lange damesjassen — voorstellen voor herfst/winter 2021

Onderwerp voor jou: Dressup voor de herfst — wat zal dit seizoen in de mode zijn?

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago