Aktualności

Basic jurken voor de herfst in de groothandel – voorstellen van Factoryprice.eu

De modetrends voor de herfst van dit jaar konden niet zonder de basiscollectie. Tijdloze snitten en mode, evenals comfortabele vrijetijdskleding, die ook succesvol zal zijn in outfits in athleisy-stijl, zullen ons het hele volgende seizoen vergezellen. Met name Basic jurken voor de herfst in de groothandeldat niet alleen opschrijft in een typisch vrouwelijke styling. Bekijk onze types en kies iets voor jezelf!

Basic jurken voor de herfst in de groothandel – we kiezen het mooiste model

Welke basisjurken voor de herfst in de groothandel kiezen? Naast katoenen buizen is de jackpotshot ook:

  • Warm golf

Noodzakelijkerwijs opnieuw getekend, gemaakt van dikke wol en in tinten nude of monochroom, klassiek zwart. Het wordt fantastisch gecomponeerd met mannelijke extra’s in de Scandinavische hygge-editie en als aanvulling op de oversized marine.

  • Met uitsparingen

Goedkope basic jurken voor de herfst in de groothandel je hoeft niet saai te zijn. Naast eenvoudige opgebouwde modellen zijn ook modellen met uitsparingen aan de zijkanten, op de rug en schouders een goede keuze. Ze zullen niet alleen elke klauwstyling toevoegen, maar ze zullen ook gedachten overbrengen naar de herinneringen van de jaren tachtig.

  • Vlechtweefsel

Swetrowe sukienki na nadchodzący sezon to jeden z większych hitów, bez których Twoja nowa kolekcja w sklepie nie może się obyć. Zwłaszcza, jeśli chodzi o modele z tzw. cable knit. Stworzą idealny duet razem z półgolfami i delikatnie przerysowanymi rękawami, a poza tym z powodzeniem uzupełnią zestawienie w duchu duńskiego minimalizmu.

Sukienki basic na jesień w hurcie znajdziesz w ofercie Factoryprice.eu. Sprawdź!
  • Op sportkleding

Hoe zit het Basic jurken voor de herfst in de groothandel geïnspireerd door een snit van een sweatshirt of een oversized onderhemd? Hoewel dit geen trends in de eerste versheid zijn, zullen ze de komende maanden furore blijven maken. Vooral verdedigd door mensen in sappige fluokleuren en gedimde aardetinten.

  • Breigoed en strepen

Classics classic, die elk seizoen om je te vervelen, verschijnt op de toplijsten van de mode. Naast die in casual en strakke, elegante tinten, zal de jackpotshot ook degene zijn met verkwikkende, vibrerende, gelijkmatige kleuren die van ver te zien zijn. Welke kies je?

Mode van jurken die nooit uit de mode raken

Modieuze basic jurken voor de herfst in de groothandel Dit jaar zijn niet alleen eenvoudige, soepele en oversized modellen. Andere tijdloze stijlen zijn ook een uitstekende keuze. Waar is dus het waard om op te wedden?

  • Wijd uitlopend

Verlengde neerwaartse jurken zijn een absolute must haves in elke vrouwelijke garderobe. Ze zijn vooral populair vanwege het feit dat ze de verhoudingen van de figuur perfect in evenwicht brengen. De meest modieuze versmalt bovendien in de taille, verdiept de inkeping en haalt het maximale aan vrouwelijkheid uit de figuur. Tegenwoordig worden ze vaak gezien als duet met een heerlijk baskisch.

  • Over cut „A”

Een van de onsterfelijke stijlen, ook wel trapeziumvormige snit genoemd. Het breidt zich naar beneden uit en laat slap achter in de heupen en dijen, daarom zijn ze een veel voorkomende keuze bij dames met een peer- en appelfiguur. Het zal perfect omgaan met het verlichten van silhouetten, en bovendien zal het werken als stylingbasis voor sets uit de jaren zestig.

  • Dozen

Basic jurken voor de herfst in de groothandel van Factoryprice.eu Over dit ontwerp verschillen van zijn voorganger verschillen alleen in een lossere snit en vaak opgebouwde halslijn. Ze passen op bijna elk silhouet en zijn een populaire keuze voor plechtige gelegenheden. Briljant zullen ze uitvallen in het gezelschap van maximalistische accessoires en schoenen met hoge hakken.

  • Tuba

Sensueel, passend en vooral onsterfelijk. Tuba-jurk is misschien wel de meest populaire keuze onder alle voorstellen, niet alleen voor dit seizoen. Vooral trends zijn modellen die zijn genaaid van geribbeld, gezellig katoen. Een uitstekende optie voor losse blazers en jassen op de grond.

Basic jurken voor de herfst in de groothandel in de mode – onze styling

Hoe te scheren basic jurken voor de herfst in stylingtrends voor het nieuwe seizoen? Bekijk de meest mogelijke gesprekken van Factoryprice.eu:

  • Zakenvrouw

In zakelijke outfits worden niet alleen eenvoudige, kleine zwarte of overhemdjurken in dozen zonder feilloos verdedigd. Momenteel zullen we ook die met een snee buizen op de grond dragen en sweatermodellen, die op meer dan één koele dag zullen omhullen. Wat dat betreft? Het volstaat een goed gesneden jas, jas en klassieke leren pumps.

  • Elegant minimaal

Momenteel halen we de grootste inspiratie voor elegante juxtaposities van Scandinavische fashionista’s. Geen wonder dus dat de meest modieuze release voor belangrijke gelegenheden de minimale stijl is. Hoe maak je het opnieuw? Met behulp van een eenvoudige, gebreide jurk, onsterfelijk poeder en zogenaamde sokkenschoenen, noodzakelijkerwijs onder de kleur van de rest.

  • Nevenschikking van sport

En tot slot iets dat ze zichzelf niet zullen ontzeggen, vooral fans van comfortabele, eenvoudige nevenschikkingen, dat wil zeggen basisjurken in de stijl van athleisure. Deze combinatie kan het beste worden gemaakt met de deelname van een oversized jurk met een snit van sweatshirts, sportplateauschoenen en een enkeljas, die het geheel met een klassiek accent zal breken.

Bekijk meer: Herfststyling met mini-jurken — hoe maak je ze?

Onderwerp voor jou: Basic jurken groothandel van Factoryprice.eu — maten van XS tot XXL

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago