Aktualności

Winterjassen in de groothandel – bekijk de groothandel aanbieding Factoryprice.eu

De winter in de mode van dit jaar verrast ons met nieuwe oplossingen. We breken met de visie van casual, strakke jassen en jassen of niet-modieuze licht petten met een pompon. In plaats daarvan wedden we op een sterke kleur, hertekende vorm en origineel ontwerp. welke winterjassen in de groothandel Dus het is de moeite waard om in je assortiment te hebben? Bekijk ons aanbod voor het komende seizoen!

Winterjassen in de groothandel – welke modellen moet je kiezen?

Van leer, suède of misschien warme teddyberenbont? Kijk wat winterjassen groothandel van Factoryprice.eu wordt een bestseller in het nieuwe seizoen:

  • Teddyjassen

Een van de sterkste trends van dit seizoen, die ook in de winter met succes zal worden gevonden. „Teddyberen”, die doen denken aan schapenvachtjassen van schapenvacht in een tint beige, ecru of koffie met melk, zullen een echte furore maken, vooral als aanvulling op alledaagse casual. Er is maar één voorwaarde: ze moeten overmaats zijn.

  • Bladerdeegbommenwerpers

Metallic, holo of in klassieke casual tinten. Dit jaar donsjacks in de groothandel to jeden z absolutnych must haves. Szczególnie zaś obronią się nieco krótsze, croptopowe modele, które fantastycznie się spiszą w stylizacjach streetwear.

Modne kurtki zimowe w hurcie w ofercie Factoryprice.eu.
  • Oversized leer

In een schaduw van zwart, chocoladebruin of karmijn, vuilrood. Winterjassen in de groothandel online in de release van retrofuturistische stijl is de laatste kreet van de mode, die vooral vaak voorkomt in donkere totale looks. Modieus zijn zowel die van glanzend, nauwsluitend latex als fatsoenlijk leer in vintage geest. Noodzakelijkerwijs veroverd met warme vacht.

  • Corduroy katana’s

Net als die van leren of vintage jeans, moeten ze opnieuw worden getekend, warm en bij voorkeur met een eenvoudig Scandinavisch ontwerp. Dit is een uitstekend voorstel, niet alleen dagelijks, maar ook als aanvulling op styling in de geest van Parsic chic. Ze vallen er geweldig uit, zelfs in combinatie met vrouwelijke extra’s.

In welke stijl vallen winterjassen goed in de groothandel?

Niet alleen in casual of sport. Naast dit modieuze winterjassen in de groothandel fantastisch opschrijven in stijl:

  • Parijse chic

Goedkope winterjassen in de groothandeldie klassieke Franse elegantie perfect uitstralen? Er is geen beter voorstel dan wollen trenchcoats voor de grond, leren blazers of corduroy katana’s die onzorgvuldigheid, nonchalance en vrijheid benadrukken. Briljant duo creëert vooral met paksets.

  • Hygge

Of misschien een set in de stijl van Scandinavische fashionista’s? Het is het beste om er gewatteerde en donsjacks, denim, opnieuw getrokken katana’s en warme vacht op de grond uit te vallen. Het moet in de eerste plaats comfortabel, comfortabel en een beetje nonchalant zijn.

  • Minimaal elegant

En tot slot een dosis formele elegantie die nooit uit de mode raakt. Wat verdedigt zich in deze combinatie zonder aanklacht? Boxcoats, lange hertekende trenchcoats en jas jas. Fantastisch ziet er ook beroemde sluitingen uit (vooral versierd met elegante pepitka).

Dressup voor de winter, die furore zal maken – bekijk onze voorstellen!

En hoe kun je het beste modieuze jassen voor de winter stylen, om saaie schema’s niet te dupliceren? Profiteer van onze kant-en-klare ideeën:

  • Koffie drinken

Een luie wintermiddag met een vriend? Deze outfit kan niet zonder een dons, kort jasje, gewaxt broek en sokschoenen op een dikke zool. Voor deze minimalistische, klassieke accessoires en klaar.

  • Dag achter het bureau

Elegantie heeft vanaf nu geen enkele dimensie. Daarom zullen, evenals wollen geruite jassen, in de winter in styling voor werk briljant ook leren „blazers”, sjackets jassen en teddybeerbont uitvallen. Wat hen betreft? Noodzakelijkerwijs geschikt voor sets en leer, fatsoenlijke schoenen.

  • Bijeenkomst over de stad

Voor een losse dag in de stad werkt niets beter dan jeans, donsjack en enkellaarzen op een tractorzool. In plaats van een hertekende bommenwerper vallen ook een klassiek flautvest en een shacket in een maximalistische plaid uit.

Bekijk meer: Groothandel in lange damesjassen — voorstellen voor herfst/winter 2021

Mis ook niet: Overgangsjassen in een stijlvolle editie — wat is het waard om dit seizoen te hebben?

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago