Aktualności

Damesjurken voor de herfst in de groothandel van Factoryprice.eu – nieuwe collectie

In de komende maanden zullen er niet alleen warme truien, paksets of jassen helemaal tot op de grond zijn in de mode. Zorg ervoor dat je je boetiek ook in voorraad hebt Damesjurken voor de herfst in de groothandeldat werkt niet alleen in ultravrouwelijke juxtaposities. Onder welke van hen is het aankleden waard? Bekijk onze voorstellen voor het nieuwe seizoen!

Trends voor de herfst van 2021

Wat staat er het komende seizoen in de top 5 trends? Allereerst warme, comfortabele sets, pakken geïnspireerd op herengarderobe en kleding uit de mode van de jaren 70. Daarom zal de herfst van 2021 niet alleen behoren tot onsterfelijke klassiekers, maar ook vintage en retromode. Vandaar de voorliefde voor abstracte, psychedelische patronen, hertekende vormen en sterke sappige kleuren. We ontzeggen onszelf echter ook niet de nodige basisprincipes in de kast. Het beste bewijs hiervan is dit seizoen in de mode Damesjurken voor de herfst in de groothandeldie een uitstekende hybride mix van alle modetrends vertegenwoordigen voor de herfst van dit jaar. Welke zijn de beste keuze? Bekijk onze tally!

Damesjurken voor de herfst in de groothandel – die je in je winkel moet hebben?

Naast onsterfelijke sprookjes en golfjurken in vlechtweefsel, schrijven ze ook briljant af:

  • Breigoed en strepen

Hoewel de nieuwste trends brutalere modellen in de mode brengen dan casual of zogenaamde homfy, staan ze nog steeds bovenaan damesjurken voor de herfst in de groothandel online in de release van warm breigoed en katoen. Het is niet alleen een briljante verwijzing naar de jaren zeventig, maar ook een geweldige optie voor koele avonden. Het zal ook werken als een universele styling, zelfs voor elegante zakelijke bijeenkomsten.

  • Shirt

Korpo dresscode nie odpuszcza nawet w trakcie chłodniejszych miesięcy. Fanki klasycznych prostych szmizjerek będą zachwycone, jako że do mody powraca lansowana przez Coco Chanel, elegancka koszulowa sukienka. Będziemy nosić je w maksymalnie minimalistycznej wersji: o prostym kroju, z nieprzerysowanymi rękawami i najlepiej w odcieniu śnieżnej bieli.

Modne sukienki damskie na jesień w hurcie dostępne są na Factoryprice.eu
  • Boho-stijl

Romantisch, luchtig, los en vooral rijkelijk versierd. In de herfst zet de trend voor hippiekleding op zijn best door. Bovendien neemt het steeds interessantere vormen aan. Victoriaanse ruches gecombineerd met een transparante maxi-jurk? Of misschien een model met volants en een XXL kraag in retrostijl? Briljant voorstel onder schapenvacht en enkeljassen.

  • Trui

Of misschien damesjurken voor de herfst in de groothandel van Factoryprice.euwaarin je kunt zinken tijdens ijzige avonden? Er is geen beter voorstel voor dan modellen gemaakt van warme wol, bij voorkeur in het zogenaamde kabelbreisel en met casual, gedempte tinten. Een uitstekende optie voor dagelijkse styling voor op kantoor.

  • In de stijl van streetwear

Volgens de trend op homfy kleding in prijs zijn er ook jurk-sweatshirts. Capuchon of zonder, in de vorm van een ronde hals, of misschien een traditionele hoodie of een sportieve tanktop? Ze worden allemaal een mode-jackpotshot. Vooral zal worden verdedigd door mensen in sterke, sappige kleuren.

In welke stijl werken modieuze damesjurken voor de herfst in de groothandel?

Modieuze damesjurken voor de herfst in de groothandel Dit is een goed voorstel, niet alleen voor alledaagse, eenvoudige outfits en ultra vrouwelijke styling. Volgens de nieuwe trends zal ook worden verwelkomd in de versie:

  • Parijse chic

In deze stijl vallen vooral eenvoudige gebreide modellen met coltrui en strakke, sensuele buizen van natuurlijk katoen in strepen uit. Ze zullen een geweldige basis zijn voor het maken van kits die met succes zullen werken voor daten, zakelijke bijeenkomsten of losse ontmoetingen in de stad. Het is genoeg voor deze lange jas, enkellaarzen op een delicaat platform en een set gouden sieraden.

  • Casual

Of misschien goedkope damesjurken voor de herfst in de groothandel in een casual release? Er is geen betere manier om dit te doen dan een gebreide doos, warm vest en zogenaamde sokkenschoenen, die het vrouwelijke potentieel uit het geheel naar boven halen. Hiervoor een gewatteerde clutch en een jas van leer om de smaken te doorbreken.

  • Athleisure

Mode voor de jaren 90 gaat op zijn best door. En samen met haar is er ook een trend voor athleisure styling, dat wil zeggen outfits die sportieve speling combineren met klassieke elegantie. Dus wat is het beste om hier uit te vallen? We raden jurk-sweatshirts aan en lijken op losse T-shirtmodellen. Ze zullen tunieken vervangen, maar ze zullen ook een goede basis zijn voor herenblazers.

 

 

Zie ook: Basisjurken voor de herfst in de groothandel — voorstellen van Factoryprice.eu

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Basic jurken in de herfst!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago