Aktualności

Gebreide jurken in groothandel dameskleding – zie!

Gebreide jurken in online groothandel toch zijn ze nog nooit zo wenselijk geweest als dit jaar in de herfst. De meest modieuze zullen worden geïnspireerd door de jaren 90, hebben modieuze uitsparingen op de schouders en even trending casual modellen breken sieradendecoraties. Maak kennis met de mooiste van hen, die in je winkel zouden moeten zijn!

Gebreide jurken in de groothandel Factoryprice.eu – modieuze modellen

Niet alleen in de release in klassieke, onsterfelijke kleuren en basisstijl. Wat zijn er dan op dit moment modieuze gebreide jurken in de groothandel??

  • Casual vlecht

Dat wil zeggen, het beroemdste model, dat is geïnspireerd op klassieke casual truien. Het zogenaamde kabelbreisel verlaat nu al meerdere seizoenen modelijsten en het lijkt erop dat het nog lang bij ons zal blijven. We raden vooral die in beige en crèmekleurige tinten aan, ze vormen een goede stylingbasis.

  • Met golf

Of misschien een voorstel in hygge-stijl? Liefhebbers van omhullende sets zullen zo blij zijn goedkope gebreide jurken groothandel z golfem wracają do łask. Szczególnie, jeśli chodzi o modele w wersji glamour – zdobione perełkami i kryształkami.

Modne dzianinowe sukienki dostępne są w hurtowni Factoryprice.eu. Sprawdź najnowszą kolekcję!
  • Uitgesneden

En wat dacht je van een mode-terugkeer naar de jaren 90? Ze zullen hem behandelen gebreide jurken bij groothandel Factoryprice.eu met uitsparingen aan de zijkanten, op de schouders en op de rug (in plaats van V-hals). Dit is een geweldige optie, niet alleen voor het dagelijks leven, maar ook voor avonduitgangen naar de stad en voor elegante nevenschikkingen.

  • Overmaat

XXL’s mode, zoals de stijl waar we dol op zijn om nonchalance en klassiekers te combineren (dat wil zeggen niets anders dan Parijse chic), zijn steevast al jaren niet van het voetstuk verdwenen. Ze zijn perfect in een duet met een hoogwaardige riem of een decoratieve ketting in plaats daarvan, maar ook gecombineerd met klassieke officieren.

Gebreide jurken in online groothandel – wanneer werken ze het beste?

In welke stijl en voor welke gelegenheden is het de moeite waard om te kiezen groothandel in gebreide damesjurken?? Bekijk onze kant-en-klare voorstellen:

  • Dagelijks

In deze editie vallen allereerst modellen met een vlechtweefsel en klassieke coltrui uit, die beschermen tegen herfstkoelingen. Fantastisch ziet er uit in een set met lange tot enkeljassen en blazers in een sportieve stijl, evenals voor vesten in maat XXL. Noodzakelijkerwijs in sterke, verkwikkende kleuren.

  • Voor werk

Hoewel het misschien vreemd lijkt, gebreide jurken in groothandel dameskleding, ze zullen geweldig werken, zelfs in de styling voor nog een dag achter het bureau. Het enige wat je nodig hebt is een aktetas voor een metalen clip, leren pumps en geschikte sieraden die ze een klasse van Parijse elegantie geven.

  • In de avondversie

Of misschien iets om uit te gaan in de stad? Wij bieden aan om voor de gelegenheid gebreide jurken te stylen met metallic draad en uitgesneden uitsparingen. Cool combineert in een set met zogenaamde sokkenschoenen en een leren ramonesk met een warme verovering.

Onsterfelijke snitten, of alles wat je moet weten over jurken

Modieuze jurken van dit jaar (en niet alleen) zijn niet alleen eenvoudige, soepele en oversized modellen. Wat is het waard om in je winkel te hebben? Check out:

  • Wijd uitlopend

Verlengde neerwaartse jurken zijn een absolute must haves in elke vrouwelijke garderobe. Ze zijn vooral populair vanwege het feit dat ze de verhoudingen van de figuur perfect in evenwicht brengen. De meest modieuze versmalt bovendien in de taille, verdiept de inkeping en haalt het maximale aan vrouwelijkheid uit de figuur. Tegenwoordig worden ze vaak gezien als duet met een heerlijk baskisch.

  • Trapeze

Een van de onsterfelijke mode, ook wel „A” -vormige snit genoemd. Het breidt zich naar beneden uit en laat slap achter in de heupen en dijen, daarom zijn ze een veel voorkomende keuze bij dames met een peer- en appelfiguur. Het zal perfect omgaan met het verlichten van silhouetten, en bovendien zal het werken als stylingbasis voor sets uit de jaren zestig.

  • Dozen

Jurken met deze mode verschillen van hun voorganger verschillen alleen in een lossere snit en vaak opgebouwde halslijn. Ze passen op bijna elk silhouet en zijn een populaire keuze voor plechtige gelegenheden. Fantastisch zullen ze uitvallen in het gezelschap van maximalistische additieven.

  • Tuba

Sensueel, passend en vooral onsterfelijk. Tuba-jurk is misschien wel de meest populaire keuze onder alle voorstellen, niet alleen voor dit seizoen. Vooral trends zijn modellen die zijn genaaid van geribbeld, gezellig katoen. Een uitstekende optie voor losse blazers en jassen op de grond.

Bekijk meer: Basisjurken voor de herfst in de groothandel — voorstellen van Factoryprice.eu

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Gebreide jurken in herfstkleuren — beige, bordeaux of kaki?

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago