Aktualności

Modieuze kleding voor de winter in de groothandel – interessante trends

Vandaag bespreken we speciaal voor jou 5 kleuren die dit seizoen populair zijn. Kijk wat ze zijn modieuze kleding voor de winter in de groothandel en ontdek welke het beste bij je passen. Ontdek interessante kledingstukken.

Alomtegenwoordig naakt

Kleding in nude kleur is erg populair. Deze schaduw voorgoed is al in de canons van de damesmode terechtgekomen en wordt erkend als klassiek. Toned nude past perfect bij styling voor verschillende gelegenheden en werkt in combinatie met verschillende tinten. Kleding in nude kan worden gedragen met garderobe-elementen in andere gedempte kleuren, met pastelkleurige garderobe-elementen en modellen in sterke tinten. Nude is opgenomen in het kleurenpalet van de aarde, de schaduw is goed te vinden in militaire, boho- of hippie-styling. Wat modieuze kleding voor de winter in de groothandel het populairst zijn? Vrouwen kiezen graag jurken van deze kleur. Lichaamsmodellen zijn geweldig voor dagelijks werk, maar ook voor speciale gelegenheden (vooral modieus zijn nude maxi-jurken voor een bruiloft voor een getuige). Het is ook de moeite waard om blouses en overhemden van deze kleur aan te trekken.

Modieuze kleding voor de winter in de groothandel in bruine tinten

Jakie jeszcze są modne kolory na zimę w modzie damskiej? Oprócz koloru nude popularny jest także karmelowy. Delikatny, a jednocześnie wyrazisty odcień łatwo dopasować do innych kolorów. Karmelowy doskonale komponuje się z każdym typem kobiecej urody i sprawi, że będziemy wyglądać świetnie. Jako pierwsze ubranie warto podać przede wszystkim karmelowe płaszcze damskie. Zazwyczaj są to modele długie (sięgające do kolana, do połowy łydki) i wykonane z miękkich w dotyku, ale przede wszystkim ciepłych materiałów, na przykład wełny. Płaszcz o klasyczny kroju z odkładanymi połami będzie doskonałym ubraniem do codziennych i eleganckich stylizacji. Jeśli chodzi o odcień karmelowy dużą popularnością cieszą się także swetry damskie. Polecamy Wam przede wszystkim gładkie, proste modele bez zbędnych ozdobników – klasyczne oraz z golfem. Zimą modne są wszystkie odcienie brązu, jeśli karmelowy nie przypadł Ci do gustu, znajdź swój odcień nude lub postaw na jeden ze sprawdzonych brązowych odcieni.

Modne ubrania na zimę w hurcie – ciekawe propozycje

Toned green: kaki, olijf- en flessenkap

Een voortzetting van herfsttrends in de winter zijn zeker ingetogen groene tinten. Als de greens ontbreken in een cirkel, is het de moeite waard om het in je styling te introduceren. Een goede keuze zijn tinten als kaki of olijf. Beide verwijzen naar militaire stijl, zijn universeel en tijdloos. Je selecteert er eenvoudig andere kledingstukken voor. Over wat modieuze kleding voor de winter in de groothandel wedden waard? Modieus is de broek van de militie, maar de echte hit is het kaki damesjack. We schreven onlangs over haar in een blog. Voor de winter zullen styling ook goede vesten en warm zijn truien voor dames in de kleuren van ingetogen groen. Prachtig ziet er ook een iets donkerdere tint flessengroen uit. Een diepe tint werkt perfect voor jurken of rokken. Ze zijn geschikt voor dagelijkse styling, maar controleren ook op speciale gelegenheden. Met kleding in tinten van ingetogen groen kun je niet alleen militaire styling creëren, maar ook rotssets, safari of aardekleuren.

Sterke kleur: rood

Met de winter worden we altijd geassocieerd met rood. Aan de ene kant is het een kleur die na de herfst blijft hangen in modieuze styling en aan de andere kant wordt het geassocieerd met Kerstmis. Rood benadrukt perfect rockstyling, in een matroos- of vintage-stijl. De jackpot shot is rode jurken. Ze zullen perfect werken voor de kerstman, feestdagen, oudejaarsavond, maar ook voor een date. Sensueel jurken In rode kleur zal een sterk element zijn van elke styling. Rode broeken zijn ook geweldig – elegante modellen kunnen op het werk worden gedragen waar strikte kledingnormen niet van toepassing zijn. In de winter is rood erg populair truien voor dames en vesten. We raden je eerst en vooral aan modieuze kleding voor de winter in de groothandel met metallic toepassingen, prints met kerstmotieven of kleurrijk borduurwerk. Verlies je niet voor rood? Dameskleding in oranje of mosterdkleur wordt ook opgenomen in de jackpot.

Lichtpaarse modieuze kleding voor de winter in de groothandel

Elk jaar in het herfst-winterseizoen is paarse kleur modieus. Dit seizoen raden we je een pasteltint van deze kleur aan. Je kunt wedden op lavendel, heide of lila. Lichte paarse tinten zijn uiterst subtiel en delicaat. Ze werken zelfs in styling, op voorwaarde dat er geen strikte dresscode is (noch paars, noch de tinten zijn opgenomen in het klassieke kleurenpalet). Wat lichtpaarse kleding zijn de beste? Zeker jurken! duidelijk jurken Ze zijn perfect voor romantische, vrouwelijke styling. Ook de moeite waard om blouses aan te trekken sweaters in deze kleur. Om de subtiliteit van het felpaarse element van de kledingkast te benadrukken, kiest u modellen met decoratieve ruches of inzetstukken van doorschijnende materialen die de kleding lichtheid geven.

Modieuze kleding voor de winter in de groothandel koop tegen betaalbare prijzen op Factoryprice.eu. We hebben momenteel meer dan 20.000 producten te koop. We vullen ons assortiment elke dag aan met interessante nieuwigheden – allemaal voor u, uw bedrijf en de veranderende behoeften van klanten.

Bekijk ook eens: Tweedelige sets in bloemengroothandel – bekijk het aanbod!

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago